< Terug naar resultaten

Familiereis Kroatië Actief

Ontdekkingstocht in Plitvice Nationaal Park

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Kroatië

Route daagse familiereis Kroatië Actief

Een familiereis voor ouders met kinderen naar Kroatië, dat ook wel de parel aan de Adriatische kust genoemd wordt. Het land heeft prachtige stranden, idyllische eilandjes en een gastvrije bevolking en biedt unieke mogelijkheden voor een actieve reis. Leer Kroatië per kano, kajak en raft kennen. Heel bijzonder tijdens deze reis is het prachtige Plitvice Nationaal Park, dat we uitgebreid kunnen verkennen.

Tijdens deze familiereis voor ouders ne kinderen naar Kroatië kun je een week lang samen activiteiten ondernemen. Je kunt deze week zo zwaar maken als je wilt. Je reist in een internationaal gezelschap.We overnachten in het dorp Korana wat bestaat uit een handvol traditionele woningen aan de Korana rivier. De huizen hebben een houten dak en elk huis heeft twee of drie slaapkamers. 7 ontbijten, 2 lunches en 7 diners zijn inbegrepen in de reissom.De transfer van en naar de luchthaven regel je in principe zelf. Heb je dezelfde vluchttijden als de internationale groep, dan kun je gebruik maken van de groepstransfer. Je kunt deze reis ook boeken zonder de vluchten (landarrangement) Plitvice Nationaal Park Plitvice Nationaal Park is één van de mooiste natuurgebieden van Kroatië. Het park bestaat voor het grootste deel uit ongerept bos van naaldbomen en beuken afgewisseld met kristalheldere meertjes, slingerende beekjes en talloze watervallen. Het nationaal park kent prachtige wandelpaden, fietsroutes en ondanks de hoogteverschillen is het goed bereikbaar voor iedereen. Sinds 1979 staat het gebied op de lijst van beschermde natuurparken van de UNESCO. Watersport Stap in je kano en laat je meevoeren over de Zrmanja en Krupa rivier dwars door smalle kloven, meertjes met helder blauw water en dicht langs watervallen. Of klim aan boord van een raft voor het echte ruige werk: raften. Fietsend en wandelend het dorpsleven ontdekken De vele fietsroutes brengen je langs de mooiste plekken: door bossen, langs rivierbanken en meren tot dichtbij adembenemende watervallen. Ontdek al wandelend de prachtige meren van het Plitvice Nationaal Park en verken de traditionele woningen van het dorp Korana.

Familiereis Kroatië Actief

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Familie actie (t/m 14 april)
Profiteer jij ook?

Actieve ouders met nieuwsgierige kinderen opgelet! Profiteer van 1 maart tot en met 14 april van een flightbag bij boeking van één van onze familiereizen naar de volgende bestemmingen: Indonesië, Thailand, China, Japan, Jordanië, Azoren, Tanzania en de Verenigde Staten.