< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Royal Garden Hotel - Ponta Delgada

  • image image
   4-sterren
  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   ontbijt
  • image image
   zwembad

  Het moderne Royal Garden ligt in het centrum van Ponta Delgada en is het perfecte hotel voor ouders met kinderen. Als je niet op pad bent, kun je lekker luieren op de luxe ligbedden bij het zwembad. Het sfeervolle plaatsje Ponta Delgada ligt op een steenworp afstand. Breng een bezoek aan het fitness centrum voor een actieve start van de dag of ervaar de serene rust in de Japanse tuin. De kamers zijn netjes ingericht en ideaal voor een comfortabel verblijf.

 •  

  Inatel Flores - Santa Cruz das Flores

  • image image
   4-sterren
  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   ontbijt
  • image image
   zwembad

  Het Inatel Flores hotel ligt te midden van de groene heuvels op het eiland Flores. In de tuin aan de oceaan vind je een fijn zwembad met zonneterras. Elke kamer is voorzien van gratis WiFi en een eigen badkamer. Elke ochtend staat er in in de eetkamer van het hotel een ontbijtbuffet voor je klaar en in de bar kun je 's avonds een drankje drinken. Het Inatel Flores ligt 1 kilometer van het centrum van Santa Cruz, de hoofdstad van het eiland.

Accommodatie algemeen

We overnachten in comfortabele 4* hotels. De hotels zijn modern ingericht en beschikken over een zwembad. Alle hotelkamers zijn voorzien van  airconditioning en eigen badkamer.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt. Wil je dit liever niet, dan kun je voor € 250,- extra een éénpersoonskamer bijboeken. We proberen terplekke zo veel als mogelijk dat deze kamers bij elkaar in de buurt liggen.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Alle transporten volgens de route zijn inbegrepen. De transporten van en naar de luchthaven, het begin van de wandelingen en het bagagetransport tussen de hotels zijn dus geregeld. Tussen Sao Miguel en Flores maken we gebruik van comfortabele binnenlandse vluchten. We varen van en naar Corvo met de openbare ferry.

 •  

  Bus - Azoren

  Afhankelijk van de groepsgrootte, maken we gebruik van een minibusje of een grotere bus.

Familiereis Azoren Familie - 8 dagen

Ontdek het groene en roze eiland van de Azoren

Familiereis azoren
8 dagen vanaf € 1.398
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.