< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.0 7 beoordelingen
 • 8 02-08-18

  Gerko Jonkers

  Mooie reis met veel natuurschoon, maar zou het geen 'relaxte wandelvakantie' willen noemen, zoals in de app staat. Je doet heel veel in korte tijd en er zit een aantal wat zwaardere wandelingen bij.

 • 9 02-08-18

  Ingeborg Zwolsman

  Onze gids op Sao Miguel was enthousiast en goed geinformeerd. Ze heeft vijf keer mooie wandeltochten met ons gemaakt. De buschauffeur was eveneens heel prettig. Hij kon erg goed rijden, niet te gehaast. Onze gids op Santa Maria was eveneens heel enthousiast maar iets minder betrokken bij de groep. Verder alles prima.

 • 8 02-08-18

  Stefan Aker

  Sao Miguel is een prachtig eiland met veel flora, en er heerst een zeer aangenaam klimaat.

 • 7 02-08-18

  Esmée Jonkers

  Het was een gezellige, drukke reis waarbij ik veel nieuwe ervaringen heb opgedaan. De reisbegeleiding was erg aardig en enthousiast en de groep was leuk. Wat tegenviel was dat niet alles even goed was geregeld. De binnenlandse vlucht die we zouden nemen was bijvoorbeeld vol, waardoor wij een vervroegde vlucht moesten nemen. Hierdoor veranderde het hele schema in de app en moesten we een activiteit missen. Daarnaast waren de wandelingen hoog boven niveau, terwijl op de site stond dat ze gemiddeld/makkelijk zouden zijn. Voor ons was dit zeker niet het geval.

 • 8 20-07-17

  Marit Fretz

  De Azoren erg mooi. Leuke groep en mooie wandelingen en excursies. Zeer goede reisleiders.

 • 8 20-07-17

  Christian Verhoeven

  Het was een fantastische reis! Fijne groep en enthousiaste lieve reisbegeleiding in St. Miguel en Santa Maria. Veel gezien en beleefd. De reisbegeleidster wist op elke vraag een antwoord.

 • 8 01-09-16

  Anoniem

  Er is geen omschrijving ingevuld

Familiereis Azoren

Relaxte wandelreis door ontelbare tinten groen

image
12 dagen vanaf € 1.698
Naar boven
 

Familie actie (t/m 14 april)
Profiteer jij ook?

Actieve ouders met nieuwsgierige kinderen opgelet! Profiteer van 1 maart tot en met 14 april van een flightbag bij boeking van één van onze familiereizen naar de volgende bestemmingen: Indonesië, Thailand, China, Japan, Jordanië, Azoren, Tanzania en de Verenigde Staten.