< Terug naar resultaten

Familiereis Schotland

Langs bergen, kastelen en monster van Loch Ness

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Schotland

Route daagse familiereis Schotland

Schotland, het land van ridders, kastelen en natuurlijk het monster van Loch Ness. Bezoek enkele kastelen die op prachtige plekken liggen en ga mee het water op in de hoop het monster zelf te ontdekken. In Schotland kun je ook prachtige wandelingen maken in de bergen, de helling af per mountainbike en mysterieuze stenen in het landschap en walvissen en papegaaiduikers zien. We eindigen de reis in stijl: in de sfeervolle hoofdstad Edinburgh.

Een rondreis in Schotland door indrukwekkende landschappen, door gebergten en langs prachtige meren. Ga mee op zoek naar het monster van Loch Ness en bezoek mooie kasten in de bergen. Een actieve reis met mountainbiken, kajakken en wandelingen Gedurende de reis overnachten we in eenvoudige hotels en enkele berghutten Tijdens de gehele reis hebben we beschikking over een eigen bus. Schotland: hooglanden en ruige natuur Tijdens onze reis trekken we vanuit de grote stad Glasgow de Schotse hooglanden in. Hier staan door het heuvelachtige landschap verspreid de oude Schotse kastelen en waan je je soms in de Middeleeuwen. Al wandelend of op de mountainbike leer je dit land goed kennen. Walvissen bij het eiland Mull Bij de kust van Schotland ligt het eiland Mull waar we met de boot naartoe gaan. In de zomer komen walvissen zich voor de kust van dit eiland te goed doen aan het vele kril (hele kleine zeediertjes) dat ze graag eten. Met wat geluk zie je deze enorme dieren op je boottocht. Neem dus zeker je verrekijker mee! Nessie, op zoek naar het monster van Loch Ness Het monster van Loch Ness is al vele jaren een enorm mysterie. Door de jaren heen zeggen verschillende mensen dat ze in het Loch (dat betekent 'meer' in het Schots) een monster hebben gezien. Nessie, zoals ze het monster noemen, lijkt een beetje op een dinosaurier. Wetenschappers proberen al jaren om het monster te vinden maar dat is tot nog toe niet gelukt. Kijk dus goed om je heen als we op dit meer rondvaren...misschien weet jij het mysterie van Nessie op te lossen? Edinburgh: mooie afsluiter van een actieve reis Edinburgh is de hoofdstad van Schotland en is een heerlijke stad om even bij te komen na je actieve reis. Hier kun je het kasteel van Edingburgh bezoeken of gewoon door de pittoreske straten van de stad dwalen.

Familiereis Schotland

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 


Stem & Win

Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!