< Terug naar resultaten

Familiereis Slowakije

Actief in de sneeuw

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Slowakije

Route daagse familiereis Slowakije

Slowakije is een ideale bestemming om allerlei soorten wintersport te beoefenen. Tijdens deze actieve wintersport vakantie in Slowakije ga je niet alleen skiën of snowboarden, maar maak je ook een sledetocht met husky’s. Maak je klaar voor een week vol leuke activiteiten in de Slowaakse sneeuw. De bosrijke omgeving is een lust voor het oog en perfect geschikt om volop te genieten. Ook wordt tijdens deze vakantie de cultuur van het land natuurlijk niet vergeten.

Dit is een actieve wintersportreis voor ouders met kinderen naar Slowakije. Je kunt een week lang allerlei activiteiten ondernemen. Je kunt deze vakantie zo zwaar maken als je wilt. Je reist in een internationaal gezelschap, maar er zijn ook vertrekdata waarop je in een Nederlandse groep reis.Gedurende de week verblijven we in een klein pension in Zuberec/Habovka. Dit gebied ligt temidden van drie skigebieden en de meeste gebouwen zijn er in chaletstijl gebouwd. Het is een simpele, maar schone accommodatie en het ontbijt wordt elke ochtend aangeboden in het pension. Voor het diner of lunch zijn er verschillende restaurants en cafés te vinden in de nabije omgeving. Zeven ontbijten en één lunch zijn inbegrepen in de reissom.Gedurende deze wintersport vakantie in Slowakije maken we gebruik van één of meerdere minibussen die ons vervoeren naar het beginpunt vanwaar activiteiten beginnen als sleeën, skiën, snowboarden en sneeuwschoenwandelen. De skipassen en huur van het materiaal is daarbij inclusief. De transfer van en naar de luchthaven regel je in principe zelf. Heb je dezelfde vluchttijden als de internationale groep, dan kun je gebruik maken van de groepstransfer. Je kunt deze reis ook boeken zonder de vluchten (landarrangement). Sneeuwpret in Slowakije Tijdens deze actieve reis ga je niet alleen skiën of snowboarden, maar leer je ook hele andere vormen van wintersport kennen. Zo maken we een geweldige sledetocht met husky’s, gaan we sneeuwschoenwandelen en stappen we op de slee! Het dagelijks leven Tijdens een lunch met een Slowaakse familie kom je van alles te weten over de cultuur en inwoners van dit bijzondere land. Ook een bezoek aan het museum over het dagelijks leven van de Slowaken mag natuurlijk niet ontbreken. Ontspannen in Slowakije Na inspanning komt ontspanning! Geniet van het heerlijk warme water in één van de vele thermale baden die Slowakije rijk is. De perfecte gelegenheid om je vermoeide wintersportbenen wat rust te geven.

Familiereis Slowakije

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Familie actie (t/m 14 april)
Profiteer jij ook?

Actieve ouders met nieuwsgierige kinderen opgelet! Profiteer van 1 maart tot en met 14 april van een flightbag bij boeking van één van onze familiereizen naar de volgende bestemmingen: Indonesië, Thailand, China, Japan, Jordanië, Azoren, Tanzania en de Verenigde Staten.