< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

Gedurende de week verblijven we in een klein pension in Zuberec/Habovka. Dit gebied ligt temidden van 3 skigebieden en de meeste gebouwen zijn in chaletstijl gebouwd. Het is een simpele, maar schone accommodatie en het ontbijt wordt elke ochtend aangeboden in het pension. Voor het diner of lunch zijn er verschillende restaurants en cafés te vinden in de nabije omgeving.

Tijdens deze reis verblijft u in één van de volgende accommodaties:

Pension Pribisko
Stanislav Gejdoš
027 32 Zuberec

Hotel Julianin Dvor
Habovka 390,
027 32 Habovka

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Reis je alleen, dan gaan we er vanuit dat je een kamer deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We hebben beschikking over een minibus voor de transfers.

De transfer van en naar de luchthaven dien je zelf te regelen indien je vlucht niet aansluit op die van de internationale groep uit Londen. De vluchtschema's worden je bij boeking doorgegeven door één van onze medewerkers.

Familiereis Slowakije

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven