< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

We verblijven in Lamiana, een klein dorpje omringd door bergen en vlakbij het Nationaal Park van Ordessa en Monte Perdido. We kiezen ervoor om ons te omringen met rust en natuur. Dat betekent wel dat je voor de dichtstbijzijnde winkel al snel 30 min. moet rijden. 


Er is keuze tussen de kampeer -of hotelformule dit kan worden aangegeven bij de inschrijving. Daarnaast is ook een mix van hotel en camping mogelijk (bijvoorbeeld ouders in een hotel en kinderen op de camping), het hotel en camping liggen vlakbij elkaar.


De camping is basis, er is wel sanitair (wc’s en douches) maar aan je tent heb je geen elektriciteit en voor stromend water moet je naar het sanitaire blok. Caravans en campers kunnen door de terrasbouw van de camping helaas niet toegelaten worden. Alle kampeermateriaal moet je zelf meebrengen. Vaude- of Coleman-tentjes (voor 3 à 4 personen zonder of 2 personen mét bagage) kan je ter plaatse huren aan € 25 per week per tent. Kan mits reservatie ook inclusief slaapzak en opblaasbaar matje - geen meerprijs.


Het hotel beschikt over 8 tweepersoonskamers, 1 vierpersoonskamer (met 2 stapelbedden), 1 tienpersoonskamer (met 5 stapelbedden), telkens met bijbehorende badkamer. Voor een gezin/groep van 5 is er ook nog 1 geheel van 3 kamers met gedeelde badkamer. Bed- en badlinnen zijn aanwezig. De camping kan steeds bevestigd worden. Het hotel is op aanvraag (op basis van beschikbaarheid).

Kamerindeling en éénpersoonskamer

Het is voor deze bestemming niet mogelijk een éénpersoonskamer te boeken.

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Je kan ervoor kiezen om een kamer (of tent indien van toepassing) te delen en te rouleren met andere ‘op indeling’ deelnemers van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

Indien je voorkeur hebt altijd een éénpersoonskamer te hebben dan kan je dit bij ons melden. Hiervoor geldt een toeslag. Het aantal eenpersoonskamers is overigens beperkt en niet overal mogelijk.

Wij verkiezen een familie pension, een verbouwde boerderij, een authentiek groepsverblijf boven een onpersoonlijk hotel. Comfort – zoals privaat sanitair, een zwembad – wordt geboden waar het kan maar komt niet op de eerste plaats. In meer avontuurlijke reizen wordt er gekampeerd, in eenvoudige berghutten of huisjes en soms word er zelfs onder de sterren geslapen.

  • Meer persoonskamers zijn mogelijk
  • Gemeenschappelijk sanitair is mogelijk
  • Eenvoud en gezelligheid staan voorop

 Vervoer ter plaatse

Ter plaatse maken we gebruik van privé- en openbaarvervoer.

Familiereis Multi-actief Spanje - in de Canyons van de Pyreneeën

In samenwerking met Belgische partner Missie Formidabel

Wandelvakantie Spanje
8 dagen vanaf € 549
Naar boven