< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hotell Sommarhagen - Malexander

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   Puur Sawadee

  Puur Sawadee - overnachten in duurzaam hotel
  In de wildernis van Östergötland, tussen meren en bossen, ligt dit comfortabele, duurzame hotel. Hier geniet je van het goede leven. Vanuit dit mooie hotel kun je wandelen, fietsen en kanoën. Ook kun je relaxen in de mooie tuin van Sommarhagen en zijn alle maaltijden tot in de puntjes verzorgd. De eigenaars van Sommarhagen hechten veel waarde aan het duurzaam runnen van hun hotel. Zo maken zij vooral gebruik van lokale producten en verspillen ze zo weinig mogelijk. Bovenal is dit een heerlijke basis voor een actieve week met de familie in Zweden.

 •  

  Scandic hotel - Linköping

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

Accommodatie algemeen

We overnachten gedurende 7 nachten in Hotel Sommarhagen, gelegen in Malexander in Zweden. De laatste nacht verplaatsen wij ons naar de gezellige stad Linköping waar we in een comfortabel hotel slapen.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

LET OP: In hotel Sommarhagen zijn (nog) geen triple kamers te boeken. Daarom is het in tegenstelling tot onze andere familiereizen niet mogelijk om in een driepersoonskamer te boeken. Reis je met een oneven aantal dan is het niet nodig om een eenpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat één van de deelnemers uit de oneven groep een kamer deelt met een reisgenoot van hetzelfde geslacht uit een andere oneven groep. Wil je dit liever niet, dan raden we je aan om een eenpersoonskamer te boeken.

 Vervoer ter plaatse

Gedurende de reis hebben we volgens programma de beschikking over vervoer.

Familiereis Zweden

Boekbaar vanaf 01-11-2017.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

 • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
 • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
 • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.