< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 103 beoordelingen
  • 9 01-08-19

    Ed

    Wat een geweldige reis was dit. Mijn eerste keer met een georganiseerde groepsreis is heel goed bevallen ... zowel de groep als de reis. In een prettig tempo hebben we enorm veel gezien en beleefd in een mooie mix van cultuur, natuur en ontspanning.

  • 9 01-08-19

    Babette

    Heel gezellig! Alles was goed geregeld en ging erg snel. Heel veel gezien en gedaan!

  • 9 01-08-19

    Dagny

    Ik heb een super reis gehad. Leuke groep en gids Willem was top!

  • 9 01-08-19

    Marlène

    Super leuke reis gehad. Heel afwisselend programma met super veel activiteiten. We boften enorm met het weer en de groep. Kortom een top vakantie gehad.

  • 9 01-08-19

    Karin

    Geweldige reis met gevarieerd aanbod activiteiten en goede reisbegeleiding

  • 9 25-07-19

    Marjolijn

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 25-07-19

    Reiziger

    Leuke reis om met de familie te doen. Veel dingen te doen en van de omgeving gezien. Nadeel was wel dat er veel reisuren (dagen) in bussen waren.

  • 10 25-07-19

    Maud

    Ik vond deze reis werkelijk fantastisch. Heel gevarieerd programma met heel veel highlights. Goede balans tussen rust en reizen.

  • 7 22-07-19

    Suzanne

    De reis naar Brazilië en Argentinië was erg indrukwekkend. Veel mooie dingen gezien en vooral in het binnenland van Brazilië bevind je je in een totaal andere wereld.

  • 8 18-07-19

    Yvonne

    Mooie, redelijk rustige reis met een goede balans tussen activiteiten en ontspanning, tussen steden en natuur.

  • 8 18-07-19

    Isabelle

    De groep was ontzettend gezellig mede dankzij een fantastische reisleider! Ook had de reis een perfecte afwisseling tussen cultuur/natuur en actief/rust

  • 8 18-07-19

    Nicole

    Mooie reis, prima transport op zeer goede wegen. We hebben op een heel relaxte manier heel veel gezien en gedaan.

  • 8 18-07-19

    Martijn

    Goede gevarieerde reis met prima schema. Alleen Pantanal mocht dag korter en Buenos Aires dag langer. Uitstekende info vooraf en meer dan uitstekende reis begeleider.

  • 8 18-07-19

    Erik

    Een mooie en relaxte reis met een top reisbegeleider Tim.

  • 8 18-07-19

    Christa

    Mooie afwisselende reis

  • 9 11-07-19

    Philippe

    De reis zat goed in elkaar dat kwam door onze goede reisleider hij was aardig en daar door was de reis in zijn geheel al leuk maar omdat we zo veel dingen gedaan en gezien hebben in Brazilië was het nog leuker.

  • 9 11-07-19

    Marguerite

    Fantastische belevenis, een hele mooie afwisseling tussen prachtige natuur en fascinerende steden

  • 9 11-07-19

    Sander

    Mooie reis

  • 9 11-07-19

    Bas

    zeer gevarieerde en afwisselende reis. Een reisbegeleider die alles van de natuur wist. Zeer goed geregeld allemaal.

  • 9 11-07-19

    Patrick

    Hele mooie reis, geweldige natuur en een mooi gebalanceerd reistempo

Familiereis Argentinië en Brazilië

Vis op piranha's en dans op de samba

Familiereis, brazilië, rondreis, groepsreis, trappen
22 dagen vanaf € 3.179
Naar boven
 

Webinar
Weer veilig op reis

Op woensdag 15 juli organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:30 een webinar: Weer veilig op reis! 

Wat kun je verwachten van de webinar?

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan 
  • Wat verandert er, wat blijft zoals je gewend bent? 
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen