< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.0 48 beoordelingen
  • 9 06-08-17

    Hellen

    Heerlijke vakantie gehad, leuke groep en een super gids!

  • 8 06-08-17

    Frenk

    Cuba is een prachtig land en de rondreis brengt dat goed in beeld: natuur, steden, historie en de Cubanen zelf.

  • 7 06-08-17

    Emma

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 23-07-17

    Marc

    Onze 16-daagse familie reis in Cuba was een waanzinnige interessante reis met vele leuke en mooie plekjes, die met iets meer afstemming van het programma en iets meer anticiperen van de gids een nog mooiere reis kan worden.

  • 8 09-07-17

    Corine

    een mooie reis veel gezien en gedaan, een goede reisleidster

  • 8 09-07-17

    Kris

    Reis was prima georganiseerd. Heel goede info en begeleiding vooraf door Joker Brussel. De reis zelf is heel vlot verlopen vooral door de goede samenwerking tussen de gids en de chauffeur. Onze Cubaanse gids was kordaat en wist waarover ze het had : uitgebreide info waar je iets aan had.

  • 8 03-08-16

    Annemieke

    Prima vervoer, goede reisleider, alles was prima en tijdig geregeld.

  • 9 03-08-16

    Reinoud

    Sawadee lukt het om een geslaagde reis voor een gemengde groep te organiseren in een land waar organisatie een moeilijk woord blijkt. Heel knap!

  • 10 03-08-16

    Marco

    Wat hebben we het getroffen met de locale reisleider uit Havanna! Hij heeft ons alles over Cuba vertelt. Hij heeft ons zelfs naar zijn wijk gebracht waar hij gewoond heeft. Hij bracht ons dicht bij de mensen. Daarnaast kende hij iedereen in iedere stad en kon makkelijk alles voor de groep regelen! We hebben ook vaak met de groep savonds gegeten. De groepsamenstelling was divers maar het was een hele hechte groep! Hij trok savonds veel met kinderen op. Ging met ze stappen tot laat. Goede aanwinst! Met deze reisleider zal de recenties in positieve zin gaan groeien. De familiereis Cuba hebben wij als zeer goed ervaren. Beoordeling een dikke 10!

  • 10 03-08-16

    Lisa

    Ik heb een top tijd gehad! De reisleider wist enorm veel te vertellen en had leuke en interessante verhalen! De reis was mooi en heb van elke minuut genoten

  • 9 03-08-16

    Margot

    Het was een fantastische reis. Het land, de mensen, het heeft veel indruk op me gemaakt. Veel contrasten gezien : arm en rijk, maar ook hoe inventief men omgaat met de weinige spullen die ze hebben. Wat leven wij toch in een weelde! Overal klinkt muziek, er rijden meer paard en wagens dan ik had gedacht. En natuurlijk de oude auto's , ook erg leuk om een ritje in te maken. mooie natuur en een fijne groep. De gids , zelf een Cubaan, heeft veel over de geschiedenis van het land verteld, ons meegenomen naar waar hij zelf is opgegroeid en heeft daardoor zeker de reis nog extra interessant gemaakt.

  • 9 03-08-16

    Mathea

    Fantastische reis. We hebben in een tweetal weken de veelzijdigheid & vriendelijkheid van het land en haar inwoners mogen beleven. Reis-concept van 16+ was heel goed, de jeugd vond elkaar. In deze reis kwam iedereen aan z'n trekken: cultuur, natuur, architectuur, muziek, zon, zee en strand!

  • 8 03-08-16

    Renata

    Het was een leuke reis : een goede mix van cultuur, geschiedenis, natuur, muziek en stranden. Ook de reisgezelschap was erg leuk.

  • 9 03-08-16

    Remco

    Mooie mix van cultuur, natuur en strand. Supergoede gids (met de illustere naam Julios Caesar), die de reis met zijn vele persoonlijke anecdotes extra cachet gaf en desgewenst ver boven het 'Lonely Planet' niveau uitsteeg. Reizen in een groep van ouders en tienerkinderen is zowel ons als de kinderen (16 &16) ook erg goed bevallen.

  • 8 27-07-16

    Lenny

    super reis, veel gezien, lekker gegeten

  • 7 27-07-16

    Adrienne

    rondreis was goed georganiseerd, enkele minpunten, maar absoluut een aanrader

  • 8 20-07-16

    Anne-Marie

    Zeer gevarieerd, veel gezien en bezocht. Zeer goede gids, beheerst goed de Engelse taal.

  • 8 20-07-16

    Silvana

    Door deze reis hebben we een goed beeld gekregen van dit prachtige land, mede dankzij de Cubaanse gids die ons geïnformeerd heeft over zaken die je niet in een reisgids leest. Het is geen actieve reis en we hebben vooral steden bezocht.

  • 7 20-07-16

    Christoph

    Mooie reis.

  • 8 20-07-16

    Ineke

    Het was een ontspannen en gezellige reis. Het hoogtepunt is de geschiedenis van Cuba, weinig echte hoogtepunten. We werden door onze gids en de chauffeur erg goed verzorgd; restaurants werden geregeld, transfers verzorgd.

Familiereis Cuba Hoogtepunten

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Deze reis is nog niet boekbaar.
Laat een reisexpert je adviseren over de mogelijkheden.
Naar boven
 

Webinar
Weer veilig op reis

Op woensdag 15 juli organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:30 een webinar: Weer veilig op reis! 

Wat kun je verwachten van de webinar?

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan 
  • Wat verandert er, wat blijft zoals je gewend bent? 
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen