< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,7
Vervoer 9,7
Overnachtingen 7,4
Reisroute 7,4
8.0 42 beoordelingen
  • 8 03-08-16

    Annemieke Bergervoet

    Prima vervoer, goede reisleider, alles was prima en tijdig geregeld.

  • 9 03-08-16

    Reinoud Boiten

    Sawadee lukt het om een geslaagde reis voor een gemengde groep te organiseren in een land waar organisatie een moeilijk woord blijkt. Heel knap!

  • 10 03-08-16

    Marco Castien

    Wat hebben we het getroffen met de locale reisleider uit Havanna! Hij heeft ons alles over Cuba vertelt. Hij heeft ons zelfs naar zijn wijk gebracht waar hij gewoond heeft. Hij bracht ons dicht bij de mensen. Daarnaast kende hij iedereen in iedere stad en kon makkelijk alles voor de groep regelen! We hebben ook vaak met de groep savonds gegeten. De groepsamenstelling was divers maar het was een hele hechte groep! Hij trok savonds veel met kinderen op. Ging met ze stappen tot laat. Goede aanwinst! Met deze reisleider zal de recenties in positieve zin gaan groeien. De familiereis Cuba hebben wij als zeer goed ervaren. Beoordeling een dikke 10!

  • 10 03-08-16

    Lisa De Vor

    Ik heb een top tijd gehad! De reisleider wist enorm veel te vertellen en had leuke en interessante verhalen! De reis was mooi en heb van elke minuut genoten

  • 9 03-08-16

    Margot De Vor -Kuiper

    Het was een fantastische reis. Het land, de mensen, het heeft veel indruk op me gemaakt. Veel contrasten gezien : arm en rijk, maar ook hoe inventief men omgaat met de weinige spullen die ze hebben. Wat leven wij toch in een weelde! Overal klinkt muziek, er rijden meer paard en wagens dan ik had gedacht. En natuurlijk de oude auto's , ook erg leuk om een ritje in te maken. mooie natuur en een fijne groep. De gids , zelf een Cubaan, heeft veel over de geschiedenis van het land verteld, ons meegenomen naar waar hij zelf is opgegroeid en heeft daardoor zeker de reis nog extra interessant gemaakt.

  • 9 03-08-16

    Mathea Severeijns

    Fantastische reis. We hebben in een tweetal weken de veelzijdigheid & vriendelijkheid van het land en haar inwoners mogen beleven. Reis-concept van 16+ was heel goed, de jeugd vond elkaar. In deze reis kwam iedereen aan z'n trekken: cultuur, natuur, architectuur, muziek, zon, zee en strand!

  • 8 03-08-16

    Renata Liskova

    Het was een leuke reis : een goede mix van cultuur, geschiedenis, natuur, muziek en stranden. Ook de reisgezelschap was erg leuk.

  • 9 03-08-16

    Remco Frenken

    Mooie mix van cultuur, natuur en strand. Supergoede gids (met de illustere naam Julios Caesar), die de reis met zijn vele persoonlijke anecdotes extra cachet gaf en desgewenst ver boven het 'Lonely Planet' niveau uitsteeg. Reizen in een groep van ouders en tienerkinderen is zowel ons als de kinderen (16 &16) ook erg goed bevallen.

  • 8 27-07-16

    Lenny De Vries

    super reis, veel gezien, lekker gegeten

  • 7 27-07-16

    Adrienne Koens

    rondreis was goed georganiseerd, enkele minpunten, maar absoluut een aanrader

  • 8 20-07-16

    Anne-Marie Vanhooren

    Zeer gevarieerd, veel gezien en bezocht. Zeer goede gids, beheerst goed de Engelse taal.

  • 8 20-07-16

    Silvana Van Nimwegen

    Door deze reis hebben we een goed beeld gekregen van dit prachtige land, mede dankzij de Cubaanse gids die ons geïnformeerd heeft over zaken die je niet in een reisgids leest. Het is geen actieve reis en we hebben vooral steden bezocht.

  • 7 20-07-16

    Christoph Vandenbussche

    Mooie reis.

  • 8 20-07-16

    Ineke Roelofs

    Het was een ontspannen en gezellige reis. Het hoogtepunt is de geschiedenis van Cuba, weinig echte hoogtepunten. We werden door onze gids en de chauffeur erg goed verzorgd; restaurants werden geregeld, transfers verzorgd.

  • 9 20-07-16

    Anita Selbach

    Het was een geweldige rondreis met een gezellig reisgezelschap en een zeer goede gids. Misschien zou er iets meer variatie kunnen in het programma. Bv extra dag in Vinales. Wanneer je nl deelneemt aan excursie naar Bountyeiland heb je bijna geen tijd om deze vallei te verkennen.

  • 8 20-07-16

    Ellen Goosen E/V Corver

    De reis was zeer goed verzorgd, hotels waren wisselend maar ruim voldoende, de Cubaanse reisleider was fantastisch en een bijzondere toevoeging aan de reis.

  • 7 20-07-16

    Johan Krouwel

    Ik vond de reis iets te relax . De drie rustdagen in Varadero is wat mij betreft ' way to much' . 1 dag afsluitingin Varadero is meer dan voldoende. De overboeking in Trinidad vond ik wel heel jammer . Het alternatief ver buiten het centrum vond ik wel jammer. Ik vond de kwaliteit van de hotels in relatie tot de reisprijs zwaar tegenvallen. De gids was super goed.

  • 7 20-07-16

    Chris Verhaak

    Een mooie reis door de geschiedenis van Cuba die we dankzij onze fantastische reisleider Rommel uitgebreid hebben leren kennen. Jammer dat de hotels vaak ver van de stad lagen. Soms was de reis wat te passief maar er is genoeg ruimte zelf dingen te ondernemen.

  • 7 03-08-15

    Frances Van De Ven

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 03-08-15

    Marco Van Den Brand

    in 1 woord super mooie reis

Familiereis Cuba Hoogtepunten

Zeg hola tegen Cuba

image
16 dagen vanaf € 2.398
Naar boven