< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 8,4
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,5
8.4 11 beoordelingen
 • 8 16-07-16

  Bert-Jan Massop

  Hele mooie maar intensieve reis. Peru is geweldig maar verwacht niet uitgerust thuis te komen. We hadden een geweldige gids (Daniel)

 • 9 16-07-16

  Angela Liebrand

  Fantastische reis maar door het vele reizen ook erg vermoeiend.

 • 8 16-07-16

  Yiri Massop

  Een hele leuk maar zware reis, vaak vroeg op en lange reis tijden tussen steden. Maar de omgeving en steden zijn alle moeite meer dan waard.

 • 7 16-07-16

  Karin Boumans

  Indrukwekkend. Soms lange busreis naar volgende plaats. Goede reisbegeleider: Danny. Plaatselijke gidsen gaven niet altijd een toevoeging.

 • 9 16-07-16

  Mariska Boer

  Door onze fantastische (lokale) reisleider hebben we een onvergetelijke reis gehad!

 • 8 16-07-16

  Johan Boer

  Afwisselende reis, in doorsnee goede accommodaties en begeleiding

 • 8 13-07-16

  Nicole Zwarts

  Een fantastische rondreis langs alle hoogtepunten van Peru, en dat zijn er nogal wat, met een zeer intensief tijdsprogrammering.

 • 9 13-07-16

  Miranda Ranzijn

  Prachtige reis waarbij je in relatief korte tijd veel ziet en doet. Alles was goed geregeld (vervoer, accommodatie, gidsen, reisleiding). Enige minpunt was bezoek Machu Picchu op nationale feestdag, waardoor niet alleen veel toeristen maar ook heel veel locals (schoolklassen) op Machu Picchu waren.

 • 9 13-07-16

  Alfred Boot

  Programma en organisatie van de reis sloten volledig aan op onze behoefte. Samenstelling reisgezelschap eveneens. Grote toegevoegde waard reisbegeleider.

 • 8 13-07-16

  Marleen Holscher

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 13-07-16

  Jacky De Rooij

  Goed gebalanceerd reisprogramma met voldoende afwisseling tussen verplichte items en vrije tijd, cultuur en natuur. Heel goed ook zo'n feel good trip: dat mag best wat meer aandacht hebben in de reisbeschrijving vooraf. Sawadee comminiceert duidelijk en goed voor, tijdens en na de reis. De app is interessant en geeft een goed beeld van de reis. Zou de app nog duidelijker aanbevelen naar klanten toe: lang niet iedereen van onze groep had de app gedownload. Onze 16+ familiegroep was mooi gebalanceerd. Er komen blijvende vriendschappen tussen volwassenen onderling en kinderen onderling uit voort. Blijkbaar trekt Sawadee meer gelijkdenkenden aan.

Familiereis Peru Hoogtepunten

Boekbaar vanaf 01-01-2018.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op een Bever bon
ter waarde van € 250!

De zomer staat voor de deur.. De temperatuur stijgt, de vrije dagen komen eraan.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Bever cadeabon t.w.v. € 250!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!