< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

Tijdens deze reis overnachten we in Paramaribo in een comfortabel hotel met zwembad en eigen badkamer met warm/koud water en airco. In Galibi overnachten we in een eenvoudig logeergebouw met meerpersoonskamers met bedden en klamboes en gedeelde eenvoudige saniraire voorzieningen. Tijdens de vijfdaagse jungletocht in het Natuurpark Brownsberg en op Ston Island overnachten we in een hangmattenkamp en in marronhutjes met bedden en klamboes. In het Coesewijnegebied overnachten we in een groot vakantiehuis met meerpersoonskamers met ventilatoren en gedeelde sanitaire voorzieningen.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We hebben op een aantal trajecten, zoals van Paramaribo naar Brownsberg v.v., Albina v.v en Coesewijne v.v. de beschikking over een eigen bus met chauffeur. Tijdens de boottocht Commewijne en ook tijdens de jungletocht in Natuurpark Brownsberg varen we met korjalen of een grotere boot.

Familiereis Suriname

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Profiteer nog 4 dagen
Betaal slechts €50,- aan


Maak je reisplannen concreet en profiteer nog 4 dagen van onze unieke actie.

Als je nu een reis boekt, betaal je slechts € 50 aan in plaats van 20% van de reissom.