< Terug naar resultaten

Familiereis Marokko 4-10 jaar

Vriendelijke bevolking en een indrukwekkend landschap

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Marokko

Route daagse familiereis Marokko 4-10 jaar

Tijdens deze vakantie maak je kennis met de vriendelijke bevolking die woont in het hoge Atlasgebied. Je schuift bij hen thuis aan voor een lunch en je kunt zelfs een potje voetballen met de lokale kinderen. Geniet van het prachtige uitzicht over de hoge bergen en slaap in een traditionele gîte. Je begint en eindigt je vakantie koningsstad Marrakech met zijn prachtige stadspoorten, imposante paleizen en oosterse markten. Een sprookje komt uit!

Dit is een afwisselende gezinsreis door een deel van Marokko waar nog niet zo veel toeristen komen. Er zijn voldoende rustpunten en er is vrijheid om er zelf op uit te gaan. Tijdens de wandelingen zijn er muilezels voor de kinderen. Ook hebben we genoeg tijd in indrukwekkende steden als Marrakech en Essaouira. In de steden slapen we in hotels met tweepersoonskamers met eigen douche en toilet, soms met zwembad. Tijdens het verblijf in de bergen, slapen we in traditionele gîtes.We reizen met één of twee privé bussen. Mooie wandelingen in het Hoge Atlasgebergte Gedurende deze reis komen we op de niet-toeristische plekken van Marrokko. Zo brengen we twee dagen door in het Atlasgebergte waar we mooie wandelingen maken. In Aït Mizan en Aït Souka bewonderen we de bijzondere valleien van het gebergte ter voet of per ezel. Verder komen we in contact met de lokale bevolking die in de Atlas woont en genieten we van de uitzichten die dit landschap ons brengt. Plezier op het strand Aan het strand van Essaouira is van alles te beleven. Hier is het mogelijk om een ritje te maken op een kameel en kun je er allerlei watersporten beoefenen. Natuurlijk kun je ook lekker gaan wandelen over het strand of het plaatsje Essaouira zelf verkennen. Indrukwekkend Marrakech Je begint en eindigt je vakantie in Marrakech, één van de koningssteden van Marokko. Je kijkt hier je ogen uit, want er is van alles te beleven. Het centrale punt van deze sfeervolle stad is het Jama El Fna plein waar geuren opstijgen van de vele eettentjes. Laat je verbazen door de slangenbezweerders, waarzegsters en acrobaten! Marrakech verken je lopend en tijdens een ritje in een calèche.

Familiereis Marokko 4-10 jaar

Niet boekbaar

Naar boven
 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.