< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
9.1 20 beoordelingen
 • 10 20-12-14

  Sonja

  Voor het eerst mee met een familiereis, spannend, is het wat voor ons. Onze oudste zoon van 22 ging ook mee en wil niet anders meer! Mooi om als groep een goede band met elkaar te krijgen, geweldig om in authentieke locaties te mogen slapen, je mogen te begeven onder de Tunesiërs. Tunesië moet je gewoon ervaren en bleven.Goede combinatie groepsreis en individuele vrijheid. Gemakkelijk dat Sawadee en de reisbegeleider alles regelden voor een ontspannen vakantie. het was een reis met een gouden randje.

 • 9 20-12-14

  Merijn

  Mooie afwisselende reis: veel leuke wandelingen die ook voor de kinderen spannend genoeg waren, leuke stadjes en dorpjes en grote diversiteit aan leuke hotels. Veel gezien in ruim een week.

 • 10 20-12-14

  Yvonne

  Wat heeft de woestijn vele vormen, we hebben veel gziien vanuit de comfortabele auto's en t voet gedurende de wandelingen in schitterende delen van de woestijn en per dromedaris. Het slapen in de woestijn was bijzonder en ook de manier waarop dan ochtends de broden werden gemaakt. De kinderen hadden zo veel plezier en dat sloeg ook over op de ouders.

 • 9 20-12-14

  Paul

  Leuk land, aardige mensen en een hele leuke groep. De kinderen waren allemaal van rond dezelfde leeftijd (ong. 10 jaar) en konden het super met elkaar vinden. We hebben in het zuiden van Tunesië enkele mooie, voor de kinderen ook spannende wandelingen gemaakt, waarbij de reisbegeleider aan het einde een heerlijke picknicklunch klaarmaakte. Ook leuke overnachtingen in een oude kasteel en een grotwoning. Hoogtepunt vond eigenlijk iedereen de tocht (voor wie wilde op kamelen) door de woestijn. Het slapen onder de sterrenhemel, het met zijn allen rondom het kampvuur eten, zingen en kletsen heeft grote indruk gemaakt! En natuurlijk konden ze ook even heerlijk voetballen in de woestijn.

 • 9 04-05-13

  Bertien

  Tom (van 8): Het was spannend en we hebben in erg leuke huisjes geslapen!

 • 10 04-05-13

  Ingrid

  Mijn dochter van 6 gaf het heel goed weer: Ik wist dat het leuk zou worden, maar niet dat het zo leuk zou worden. De reisbegeleiding was perfect! We hebben een geweldige week gehad, gereisd door een schitterend land, met vriendelijke inwoners, avonturen beleefd, vrienden gemaakt. En dat alles in één vakantie!

 • 8 16-02-13

  Hendrik

  We waren een familie met de leeftijd van 5 tot 70 jaar. De reis was een groot feest. Gids en ook de lokale gidsen gingen erg leuk om met de kinderen. Daarmee waren ook de wandelingen een feestje voor de kinderen. Kortom de reis was een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers van 5 - 70 jaar!

 • 9 16-02-13

  Femmie

  We hebben met de familie een hele bijzondere reis gemaakt door Tunesië. We hebben een prachtige tocht met kamelen door de Sahara gemaakt, fantastische wandelingen gemaakt, met jeeps door het land gereden en een ontzettend aardig volk ontmoet die het leuk vond dat wij hun land kwamen bewonderen. Onze zoon was de jongste van de groep met zijn 5 jaar en kon het prima volhouden. We kijken echt terug op een bijzonder avontuur.

 • 9 16-02-13

  Margo

  Prima

 • 10 16-02-13

  Marian

  We hebben een geweldige afwisselende en leuke reis gehad. De kinderen hebben enorm genoten van alle nieuwe dingen die ze zagen en hebben beleefd. In de woestijn kregen we te maken met een zandstorm, dat was spannend, de tenten waar in we sliepen waren ingestort.Erg leuke overnachtingsplaatsen. Na 1 week rondreizen kunnen we ook weer enorm genieten van schone toiletten en een warme douche.

 • 8 13-10-12

  Erik

  Het is een mooi land met vriendelijke mensen. Tunesië verdient meer toeristen. Dit heeft vooral het zuiden heel hard nodig

 • 7 13-10-12

  Nicole

  We hebben een prachtige reis gemaakt door Tunesië. Het was alleen schrijnend te zien hoeveel behoefte er aan meer toeristen is. Ondanks dat bleven de mensen super vriendelijk en totaal niet opdringerig. Met andere auto's of minder mensen per auto is deze reis zeer de moeite waard.

 • 10 23-10-10

  Michael

  een geweldige ervaring, uitstekend begeleid, goede keuzes qua onderdelen van de reis, rekening houdend met aanvullende wensen van de groep.

 • 9 23-10-10

  Marianne

  Zeer afwisselende reis, van de ene verwondering in de andere gevallen, geimproviseerde lunches op prachtige plekken, bijzondere overnachtingsplekken, schitterende wandelingen en last but not least zeer ervaren reisbegeleiding.

 • 9 23-10-10

  Jessica

  Een avontuurlijke reis met veel afwisseling. Een prima kennismaking met Tunesie en de bewoners.

 • 9 23-10-10

  Lucie

  Prima!!

 • 10 23-10-10

  Stephan

  Een prachtige reis voor de hele familie, waarbij je een land op een heel andere manier beleefd. Avontuur met een kamelentocht en slapen in de woestijn. In grotwoningen etc. Mooie wandelingen die toch goed te doen zijn. Leuke bezoeken aan oude steden en markten

 • 9 23-10-10

  Dick

  geweldige week gehad

 • 9 01-05-10

  Frans

  Fantastische kennismaking met "het andere" Tunesië. De kinderen vielen van de ene verbazing in de andere. Slapen in een grothotel, over zandduinen deinen op de rug van een kameel, rondslenteren op de traditionele markt van Douz en heel even meedoen aan Parijs-Dakar. Geweldig dus.

 • 9 01-05-10

  Arthur

  mooie reis, goede begeleiding, genoten van de tunesische mensen, de zon en de woestijn

Familiereis Tunesië

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Winterdeals
Profiteer van €50 korting p.p.

De koude winterdagen in Nederland zijn een feit. Sneeuw, kou en regen.. Typisch Hollands winterweer. Droom je al weg naar een zonnig oord? Misschien boek je een mooie reis naar één van onze geselecteerde bestemmingen en ontvang je €50 korting per persoon