< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Golden Horn Hotel - Istanbul

 •  

  Artic Hotel - Bursa

 •  

  Anzac Hotel - Çanakkale

 •  

  Hitit Hotel - Selçuk

 •  

  Grand Sevgi Hotel - Pamukkale

 •  

  Doruk Hotel - Fetiyeh

 •  

  Montenegro Hotel - Faralya

 •  

  Pastoral Vadi - Fetiyeh

  Pastoral Vadi ligt in het authentieke boerendorpje Yaniklar, midden in het groene hart van de Lycische Kust. Alle keuzes worden gemaakt met het oog op de natuur en het milieu; zo zijn de boerderij en bungalows gebouwd met uitsluitend natuurlijke materialen, wordt al het water gerecycled, wordt er gekookt met lokaal geteelde biologische ingrediënten en, jawel, wordt zelfs de zeep met de hand gemaakt.

Accommodatie algemeen

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

We slapen in comfortabele hotels, op twee nachten na, waar we op een ecologische boerderij slapen.

 Vervoer ter plaatse

Van Istanbul naar Bursa gaan we per veerboot, daarna hebben we de hele reis een eigen bus tot onze beschikking.

Familiereis Turkije Hoogtepunten

Boekbaar vanaf 01-01-2018.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.