< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Rebin Beach Hotel - Fethiye

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Rebin Beach Hotel ligt op slechts 500 meter van het strand en beschikt over kamers met airconditioning en een eigen balkon. Het hotel wordt omgeven door een prachtige, groene tuin met palmbomen en een buitenzwembad. Er is een restaurant en de bar bij het zwembad schenkt verfrissende drankjes. Het hotel bevindt zich op 6 km van het centrum van de stad Fethiye. 

 •  

  Onur Motel - Faralya

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Het Onur Motel ligt vlakbij de befaamde Butterfly Valley. De stenen huisjes hebben houten interieur, vanzelfsprekend met airco. Er is een fijn zwembad en vanaf het terrein heb je prachtig uitzicht over de vallei.

 •  

  Pastoral Vadi - Fethiye

  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Pastoral Vadi ligt midden in het groene hart van de Lycische Kust en wordt omgeven door dennenbossen. Het is een ecovriendelijke accommodatie met buitenactiviteiten voor kinderen als volwassenen. Alle keuzes worden gemaakt met het oog op de natuur en het milieu; zo zijn de boerderij en bungalows gebouwd met uitsluitend natuurlijke materialen, wordt al het water gerecycled en wordt er gekookt met lokaal geteelde biologische ingrediënten. 

 •  

  Kas Artemis Hotel - Kas

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Dit fijne hotel ligt op 700 m van de kust en heeft een buitenzwembad en gratis WiFi. Het biedt kamers met airconditioning en een balkon. Er wordt dagelijks een ontbijtbuffet geserveerd. U kunt binnen of in de tuin van uw maaltijden genieten. De bars serveren verfrissende drankjes. Bij het zwembad kunt u heerlijk ontspannen en zonnebaden. 

Accommodatie algemeen


We overnachten in comfortabele, mooie en gezellige hotels en lodges. In alle hotels op de reis hebben de kamers eigen douche en toilet.


LET OP: Een driepersoonskamer is meestal een tweepersoons kamer met bijplaatsing van een extra bed (stretcher/slaapbank o.i.d.).

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Dan deel je de kamer (of tent indien van toepassing) met iemand van hetzelfde geslacht*. Wanneer je kiest voor een kamer op indeling wordt er gedurende de reis steeds gerouleerd. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een eenpersoonskamer boeken vanaf € 300,-.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt. Wil je dit liever niet, dan kun je voor € 300,- extra een éénpersoonskamer bijboeken. We proberen terplekke zo veel als mogelijk dat deze kamers bij elkaar in de buurt liggen.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Tijdens deze reis is het aantal reisdagen beperkt en de afstanden zijn kort. We reizen met een eigen bus met airconditioning.

Familiereis Turkije Chill & Adventure

De Turkooizen Kust

image
15 dagen vanaf € 1.499
Naar boven