Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.6 136 beoordelingen
 • 8 17-07-16

  Shakti

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 17-07-16

  Vera

  Ik vond het een erg geslaagde reis!! We hadden een erg leuke groep en hebben ontstettend veel leuke en bijzondere activiteiten gedaan. Dingen die ik echt nooit meer zal vergeten. Wat ik wel jammer vond was dat onze reisleider zelf ook nog nooit in Turkije was geweest. Hierdoor wist ze niet erh veel van het land af.

 • 7 17-07-16

  Jessica

  Een hele mooie rondreis door Zuid Turkije. Goed samengesteld. Sommige accomodaties mochten wel wat meer ruimte en comfort hebben. Het overnachten bij de Turkse familie was gezellig. Slaap en sanitaire ruimte liet te wensen over.

 • 9 17-07-16

  Judith

  Prima concept. De hoop was dat de kinderen aansluiting zouden vinden bij andere kinderen en dat gebeurde volop! Daarvoor was het voor mij als ouder ook een erg ontspannen vakantie. Ik had nooit eerder een groeps reis gemaakt. Is prima bevallen. Wat een luxe als er zoveel al geregeld is.

 • 8 17-07-16

  Jenny

  Samen met mijn dochter hebben we een heerlijke tijd gehad in Turkije ondanks dat het er vanwege de coup even op ging lijken dat de reis niet door zou kunnen gaan. Ik vond het heel attent dat Sawadee de dag voor vertrek telefonisch contact heeft opgenomen om duidelijkheid te verschaffen of het veilig zou zijn of niet. Het contact met de reisbegeleidster Nina vond ik erg prettig. Een dikke pluim voor alles wat zij voor ons gedaan heeft. De reis zelf vond ik erg prettig en gevarieerd.

 • 9 17-07-16

  Lieke

  Ontzettend leuke reis gehad! Heel gevarieerd, leuke groep en ook zeker een leuke reisbegeleider. Veel mooie plekken gezien, veel met de groep gedaan maar ook veel vrijheid.

 • 7 17-07-16

  Peter

  De reis was op zich erg leuk. De opbouw was goed maar iets te veel strand achter elkaar. De hotels waren voor drie personen op een kamer te krap maar in leuk en erg gastvrij. Het verblijf bij de boeren familie heb ik als een unieke ervaren het was er leuk en enorm gezellig, vooral omdat ik mee mocht koken. De wandeling zou leuker zijn als er daadwerkelijk iets verteld kon worden over het leven in dit dorp. De gids spreekt geen Engels. Het is trouwens totaal geen ramp om gewoon te vertoeven op de boerderij en een bezoek in de na middag aan de moskee te brengen wat wij ook hebben gedaan.

 • 8 17-07-16

  Frederike

  Het was een heerlijke familiereis met veel variatie en voor ieder wat wils. Goed georganiseerd en begeleid. Fijne accomodaties op hotel Oreo na, dat was geen prettig hotel.

 • 9 03-08-15

  Claudia

  Een prachtige familiereis gemaakt door een prachtig stukje Turkije-Turquoise kust. Hele goede balans tussen actief bezig zijn en ontspanning. Niks moet, alles mag ! In 2 weken tijd heel veel gezien en gedaan wat op eigen initiatief nooit gelukt was. Daarbij leidde onze gids naar plekken waar je anders nooit zou komen. Een aanrader !

 • 8 03-08-15

  Brigitte

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 03-08-15

  Agnes

  het was een goed georganiseerde familiereis. met een zeer goed ingewerkte en adequate reisleider. Turkije is een prachtig, heel groen land, met hee vriendelijk mensen. Er zijn veel activiteiten en korte reistijden, wat heel plezierig is.

 • 8 30-07-15

  Willem

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 30-07-15

  Petra

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 30-07-15

  Maureen

  ontzettend goede reisleider, redelijk goede accommodatie en de juiste combinatie

 • 9 30-07-15

  Els

  Afwisselend programma, fijne groep, mooi weer en actieve en gemotiveerde gids.

 • 9 30-07-15

  René

  Het was een groepsreis door een mooi gebied. Gelukkig niet erg toeristisch. We boften met de groepssamenstelling. We verbleven in prettige hotels (op één na), met zwembad en een goed ontbijt, aardig behulpzaam personeel. De activiteiten waren goed geregeld. Alles verliep soepel. Vaak met de groep samen heerlijk gegeten samen met de gids. De kinderen vonden het ook geweldig. De gids verdiende een 10!

 • 9 30-07-15

  Floor

  Een familiereis vol avontuur en toffe activiteiten, maar ook erg relaxed.

 • 7 22-07-15

  Liesbeth

  Een actieve reis en helemaal leuk voor pubers. De accommodaties waren van goed tot een enkele keer echt onder de mat. Misschien wat meer aandacht voor de spreiding van de activiteiten zodat de rustpunten wat meer verdeeld zijn.

 • 8 22-07-15

  Birgitte

  Leuke actieve familie rondreis. Veel met en bij water, wat heerlijk is met de heerlijke temperatuur.. Prachtig stukje van Turkije en zeer relaxed qua sfeer en mensen

 • 9 22-07-15

  Els

  Deze familiereis heb ik met mijn 12 jarige kleinzoon gemaakt en zelden was een reis zo geslaagd voor mij als deze. De sfeer tussen de kinderen en ook tussen de ouders was perfect. Het programma elke dag weer een succes kortom en ik heb nog meer kleinkinderen.....ik ga zeker weer op een familiereis.

Familiereis Turkije Chill & Adventure

Langs de turqoise kust

image
15 dagen vanaf € 1.399
Naar boven
 

Op reis in het najaar
Boek nu jouw reis

Eindelijk! Het ziet er naar uit dat we binnenkort toch echt weer kunnen gaan genieten van al het moois buiten onze landsgrenzen. Alvast verzekerd zijn van een plekje deze herfst? Bekijk dan nu ons aanbod herfstreizen en laat je inspireren!