< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

In Seattle en Vancouver overnachten we in comfortabele hotels. In Seattle is het hotel niet in de stad maar bij de luchthaven. Dit is prettig bij aankomst en bij vertrek en de tour zelf vangt ook aan bij dit hotel. In Vancouver is het hotel in het centrum van de stad. In Jasper overnachten we in eenvoudige huisjes. Alle overige nachten kamperen we. Wij verzorgen alle kampeerspullen en een kampkeuken, maar je dient zelf voor een goede slaapzak te zorgen. Op een enkele uitzonderig na kamperen we op campings met faciliteiten als toilet en warme douches. Voor die laatste moet soms wel 'quarters' in de automaat doen.
Het is op deze reis niet mogelijk een eenpersoonskamer te reserveren.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We maken de hele reis reis gebruik van kleine busjes met trailer. Er kunnen 15 passagiers in + de chauffer/gids, maar om het comfortabel te houden is de maximale groepsgroote per busje slechts 13. Als de groep groter dan 13 is, maken we gebruik van 2 busjes. Op rijdagen kan het zijn dat deze dan niet hetzelfde rijschema volgen en het kan dus zijn dat de 2 busjes elkaar pas aan het eind van de dag weer treffen. Alle busjes hebben airco, comfortabele stoelen en uitstekende vering.
De transfer van en naar de airport in Seattle zijn niet bij de reissom inbegrepen. Je dient dit zelf te regelen en kunt hiervoor eventueel gebruik maken van een shuttleservice. Meer informatie hierover ontvang je kort voor vertrek.

Familiereis Canada

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Family Sunday 16 december
Avontuur voor het hele gezin!

  • Doe mee aan de quiz en win een Bever Cadeaukaart t.w.v. €50 of 4x Pathe cadeaukaart
  • Boek vandaag jullie familiereis en profiteer alleen vandaag van een mooie boekingsactie.