< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 9,5
Overnachtingen 8,2
Reisroute 8,4
7.8 8 beoordelingen
 • 8 23-07-17

  Ronald Kilian

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 23-07-17

  Martin Bard

  Leuke groep! Te veel kilometers en te kort op een plek waardoor je na twee weken echte verlangd naar een pauze. Hotel in San Francisco ondermaats en niet in SF maar een uur buiten de stad, echt jammer.

 • 9 23-07-17

  Berthilde Borreman

  Reis was goed samengesteld en gidsen ter plekke waren leuk, goed, professioneel, goed georganiseerd, wisten leuke eetgelegenheden etc. etc. Uitstekend kortom. We hadden ook een erg leuke groep. Van de organisatie van Sawadee in NL/vooraf merkte je weinig. Geen informatie over de gidsen te plekke (niet eens waar we die zouden treffen!), Sawadee (b)leek slecht geïnformeerd over de indeling van Amerikaanse hotelkamers, foute informatie werd gegeven over het inchecken bij de KLM (niet 30, maar 24 uur van te voren!); eigenlijk kregen we alleen een factuur en kregen we te horen dat er een app was.

 • 8 23-07-17

  Lisanne Joosten

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 17-07-16

  Anne Van Vugt

  De reis zelf was heel mooi en boeiend. We hebben veel gezien en meegemaakt en onze reisleiders hebben ons prima begeleid. Nadeel waren de busjes die qua ruimte niet ingesteld zijn op nederlandse mensen. Hierdoor zaten wij tijdens het reizen erg krap. Daarnaast hebben wij in veel van de verblijven geslapen in double bedden terwijl er bij boeken aangegeven werd dat er Queensize bedden zouden staan. Dit resulteerde er in dat ik en mijn echtgenoot (wij deelden de kamers met onze 14 jarige dochter) regelmatig in veel te kleine bedden moesten slapen. Daardoor zijn wij de reis en ook bij thuiskomst behoorlijk en oonnodig vermoeid geweest.

 • 8 17-07-16

  Patricia Jansen

  Prachtige reis

 • 7 17-07-16

  Dick Clement

  De reis is onvergetelijk door de mooiste nationale parken van west USA. San fransisco, vegas en LA. De gidsen waren top. Wat we misten is de pro-activiteit van sawadee op gezette tjjden. Support toen de terugreis door KLM werd geannuleerd. Dit gaf onnodige onrust bij ons en enkele anderen in de groep die het trof. Jammer. Anders een dikke 10.

 • 8 17-07-16

  Stan Smeulders

  Geweldige natuurparken en 3 interessante steden: San Francisco, Las Vegas en Los Angeles. Redelijk druk programma met flinke reisafstanden. Door regelmatige stops toch goed te doen. Vaker twee dagen blijven op dezelfde plaats was beter geweest, maar dan moet je wel sommige punten uit het programma schrappen. Forse fooi voor de reisleiders wordt verwacht!

Familiereis Verenigde Staten - Hotelreis

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 350!

Wil jij altijd gratis en vrijblijvend op de hoogte zijn van aanbiedingen, nieuws en verhalen van reizigers en kans maken op een reisvoucher t.w.v. €350? Geef dan hieronder je interesse door.

Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons Privacy Beleid.