< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 9,5
Overnachtingen 8,2
Reisroute 8,4
7.7 6 beoordelingen
 • 8 23-07-17

  Ronald Kilian

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 23-07-17

  Lisanne Joosten

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 17-07-16

  Anne Van Vugt

  De reis zelf was heel mooi en boeiend. We hebben veel gezien en meegemaakt en onze reisleiders hebben ons prima begeleid. Nadeel waren de busjes die qua ruimte niet ingesteld zijn op nederlandse mensen. Hierdoor zaten wij tijdens het reizen erg krap. Daarnaast hebben wij in veel van de verblijven geslapen in double bedden terwijl er bij boeken aangegeven werd dat er Queensize bedden zouden staan. Dit resulteerde er in dat ik en mijn echtgenoot (wij deelden de kamers met onze 14 jarige dochter) regelmatig in veel te kleine bedden moesten slapen. Daardoor zijn wij de reis en ook bij thuiskomst behoorlijk en oonnodig vermoeid geweest.

 • 8 17-07-16

  Patricia Jansen

  Prachtige reis

 • 7 17-07-16

  Dick Clement

  De reis is onvergetelijk door de mooiste nationale parken van west USA. San fransisco, vegas en LA. De gidsen waren top. Wat we misten is de pro-activiteit van sawadee op gezette tjjden. Support toen de terugreis door KLM werd geannuleerd. Dit gaf onnodige onrust bij ons en enkele anderen in de groep die het trof. Jammer. Anders een dikke 10.

 • 8 17-07-16

  Stan Smeulders

  Geweldige natuurparken en 3 interessante steden: San Francisco, Las Vegas en Los Angeles. Redelijk druk programma met flinke reisafstanden. Door regelmatige stops toch goed te doen. Vaker twee dagen blijven op dezelfde plaats was beter geweest, maar dan moet je wel sommige punten uit het programma schrappen. Forse fooi voor de reisleiders wordt verwacht!

Familiereis Verenigde Staten - Hotelreis

Cowboys en indianen

image
22 dagen vanaf € 3.948
Naar boven