< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.1 19 beoordelingen
 • 8 22-07-19

  Mooie reis met hele goede reisbegeleider. Goede hotels en nergens te lang of te kort verbleven.

 • 10 22-07-19

  Lia

  Prachtige reis met alleen maar hoogtepunten en een fantastische tourleader!!!!!!

 • 8 23-07-18

  Julia

  Ik vond de reis ontzettend mooi. Heel veel gezien en mooie wandelingen gemaakt. Wat ik wel wat minder vond was het sociale contact van onze reisleiders en de wandelingen waren nooit een rondje maar zelfde route terug.

 • 9 23-07-18

  Gea

  De reis was goed georganiseerd. Enige puntje is dat de reisleiders eerder chauffeurs waren dan reisleiders omdat ze ons steeds ergens dropten en maar heel af en toe meeliepen. Ze hebben de groep ook niet als groep samengebracht door bijv. voorstellingronde op de eerste avond. Dit moesten we zelf doen. Verder was de reis super!!!

 • 8 23-07-18

  Pascale

  Prima reis met goede begeleiding. Genoeg tijd om de diverse steden en national parks te bezoeken. Goede verhouding tussen reizen (in busje zitten) en stops/bezichtigingen.

 • 7 23-07-18

  Annelies

  Het was een prachtige bestemming. De natuurparken in de VS zijn een bezoek zeker waard!

 • 9 23-07-18

  Walter

  mooie reis, geschikt voor sportieve tieners. Mooie natuur, veel tijd in de parken en prima hotels. Ook de reisbegeleider was erg kundig.

 • 8 23-07-18

  Peter

  Een mooie reis voor natuurliefhebbers

 • 7 23-07-18

  Emma

  Ik vond het een geweldige reis. Amerika is een prachtig land en we hebben veel gezien en gedaan. Er waren echter wel wat minpunten. De reisleiding, zij waren afkomstig van AmericanAdventures, hebben niet alles uit de kast gehaald om onze reis onvergetelijk te maken. Bijna nooit hebben zij extra moeite gedaan voor ons. Ook stemde het schema, dat wij van tevoren in de Sawadee-app hebben gezien, vaak niet overeen met de eigenlijke planning. Zo stond er wel eens dat we een ochtend ergens rustig konden uitslapen of nog een wandeling maken, terwijl we van onze reisleiding te horen kregen dat we al om 8:00 vertrokken. Het tempo zat er behoorlijk in. Dat begrijp ik, dat is onvermijdelijk als je naar de Westkust gaat, maar naar mijn mening had het wel iets rustiger gekund.

 • 9 23-07-18

  Marina

  Geweldige reis met aardige, sportieve reisleiders. De natuur was overweldigend. We hebben prachtige hikes gemaakt. Het bezoek aan de steden San Francisco, Las Vegas en Los Angeles was ook mooi om mee te maken, we hadden genoeg tijd in de steden.

 • 9 23-07-18

  Ian

  Superleuke reis.

 • 8 23-07-17

  Ronald

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 23-07-17

  Martin

  Leuke groep! Te veel kilometers en te kort op een plek waardoor je na twee weken echte verlangd naar een pauze. Hotel in San Francisco ondermaats en niet in SF maar een uur buiten de stad, echt jammer.

 • 9 23-07-17

  Berthilde

  Reis was goed samengesteld en gidsen ter plekke waren leuk, goed, professioneel, goed georganiseerd, wisten leuke eetgelegenheden etc. etc. Uitstekend kortom. We hadden ook een erg leuke groep. Van de organisatie van Sawadee in NL/vooraf merkte je weinig. Geen informatie over de gidsen te plekke (niet eens waar we die zouden treffen!), Sawadee (b)leek slecht geïnformeerd over de indeling van Amerikaanse hotelkamers, foute informatie werd gegeven over het inchecken bij de KLM (niet 30, maar 24 uur van te voren!); eigenlijk kregen we alleen een factuur en kregen we te horen dat er een app was.

 • 8 23-07-17

  Lisanne

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 17-07-16

  Anne

  De reis zelf was heel mooi en boeiend. We hebben veel gezien en meegemaakt en onze reisleiders hebben ons prima begeleid. Nadeel waren de busjes die qua ruimte niet ingesteld zijn op nederlandse mensen. Hierdoor zaten wij tijdens het reizen erg krap. Daarnaast hebben wij in veel van de verblijven geslapen in double bedden terwijl er bij boeken aangegeven werd dat er Queensize bedden zouden staan. Dit resulteerde er in dat ik en mijn echtgenoot (wij deelden de kamers met onze 14 jarige dochter) regelmatig in veel te kleine bedden moesten slapen. Daardoor zijn wij de reis en ook bij thuiskomst behoorlijk en oonnodig vermoeid geweest.

 • 8 17-07-16

  Patricia

  Prachtige reis

 • 7 17-07-16

  Dick

  De reis is onvergetelijk door de mooiste nationale parken van west USA. San fransisco, vegas en LA. De gidsen waren top. Wat we misten is de pro-activiteit van sawadee op gezette tjjden. Support toen de terugreis door KLM werd geannuleerd. Dit gaf onnodige onrust bij ons en enkele anderen in de groep die het trof. Jammer. Anders een dikke 10.

 • 8 17-07-16

  Stan

  Geweldige natuurparken en 3 interessante steden: San Francisco, Las Vegas en Los Angeles. Redelijk druk programma met flinke reisafstanden. Door regelmatige stops toch goed te doen. Vaker twee dagen blijven op dezelfde plaats was beter geweest, maar dan moet je wel sommige punten uit het programma schrappen. Forse fooi voor de reisleiders wordt verwacht!

Familiereis Verenigde Staten - Hotelreis

Niet boekbaar

Naar boven