< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 10,0
Vervoer 7,9
Overnachtingen 7,9
Reisroute 8,4
8.3 10 beoordelingen
  • 8 28-07-17

    Ad Heijmans

    Veel natuur. Heb het gevoel dat we echt veel gezien, gedaan en beleefd hebben.

  • 9 28-07-17

    Coby Vreugdenhil

    Reis met prachtige en afwisselende landschappen en bijzondere steden, begeleid door twee enthousiaste reisbegeleiders en een prettige groep. Kamperen wisselend van zeer mooie natuurplekken tot camping aan highway met veel lawaai en licht en enige er tussen in.

  • 8 28-07-17

    Astrid Twigt

    Dit was onze tweede reis met Sawadee. De reis naar Amerika deden wij met ons gezin van vier personen. De reis was geweldig, vooral ook door de inzet en het enthousiasme van de gidsen. De route prima en de natuur was overweldigend. Het busje waarin we werden vervoerd was bedoeld voor 13 personen, wat voor ons altijd betekende dat er 3 personen op de achterbank moesten zitten en dat bijna 5000 km lang. Krap en warm. De verdere stoelen hadden weinig beenruimte. Dat was behoorlijk afzien.

  • 7 28-07-17

    Paul Niehe

    Een mooie reis, met prachtige natuur, maar... het stadsgedeelte - toch niet onaanzienlijk met 3 nachten San Francisco, 2 in Vegas en 3 in LA - is wel erg slecht ingevuld. Voornamelijk doordat in SF en LA de hotels meer dan een uur reizen van de stad af liggen. Daardoor moet je dus doen wat de reisleiding leuk vindt (en dat waren niet bepaald stadsmensen) dus afgezet worden op een plek die niet echt is wat je zoekt en dan per taxi verder, met verplichte eindtijd om het vervoer terug niet te missen (of een Uber van meer dan 100 euro als gevolg van veel te veraf gelegen hotels). Leuke enthousiaste reisleiding!

  • 9 23-08-12

    Robin Winter

    Een fantastische reis, zeker een aanrader.

  • 9 04-08-12

    Nina Pilon

    Fantastisch. Een reis met uitersten. Afwisseling van steden en nationale parken, slapen in hotels en kamperen. Het is allemaal even leuk. De natuur is overweldigend, Las Vegas krankzinnig. Inclusief 2 balangrijke grote steden. De plaatselijke reisleiding is een absoluut voordeel. Het reizen in de van is heerlijk. Er werd voldoende gestopt onderweg. Veel gezwommen en gewandeld. Ook een wandeling door het water gemaakt in Zion NP, waar je ook kunt tuben.

  • 9 04-08-12

    Gert-Jan Van Ginkel

    De reis was een hele fijne ervaring. Een goede mix van hotels in de grote steden San Francisco, Las Vegas en Los Angeles en kamperen op mooie plekken in de nationale parken. Erg veel gezien. Nogmaals: een fantastische ervaring rijker!

  • 9 21-07-12

    Gerard Van Eck

    Een prachtige reis door steeds wisselende landschappen!

  • 8 14-07-12

    Elly Euverman

    Mooie rondreis van San Francisco naar Los Angeles waarbij je vier staten aandoet. Een perfecte combinatie van enkele van de leukste steden van Amerika en de mooiste nationale parken. Doordat je meestal meer nachten ergens slaapt heb je voldoende tijd om er echt op uit te trekken en dat hoeft niet in groepsverband te zijn.

  • 7 07-07-12

    Rob Visser

    Positief

Familiereis Verenigde Staten - Kampeerreis

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

  • Kom op zaterdag 8 september naar Amsterdam
  • Bezoek onze inspiratiedag in Zwolle op 13 oktober
  • Of kom naar ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november

Meld je gratis & vrijblijvend aan.