< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 15 beoordelingen
 • 7 20-07-18

  Laudy

  Mooie reis, veel gezien en gedaan. In de laatste week van de reis echter heel veel kilometers gemaakt, minder gedeelte van het geheel. Misschien een dag teveel San Francisco (na een middag Pier 39 wel gezien..). Campings vond ik niet altijd de beste keuze. Lawaaierig, dichtbij de wegen, eentje dichtbij treinspoor, waar midden in de nacht nog treinen langs kwamen. Vraag me af of hierin ook andere keuzes gemaakt kunnen worden, mooiere kampeerplekken.. Fijne reisbegeleiding/gidsen, prima busjes, zou iedereen wel met nadruk aanraden een extra slaapmatje mee te nemen! Over het algemeen prachtige indruk van het deel van de VS dat bezocht is.

 • 8 20-07-18

  Els

  Hele leuke afwisselende reis. De natuurparken zijn prachtig en de wandelingen telkens anders. Kamperen schept een band. Samen eten, kletsen rond het kampvuur. Kinderen hebben zich ook uitstekend vermaakt,.

 • 9 20-07-18

  Tom

  Fantastische reis met veel hoogte punten en een goede afwisseling van stad, natuur, kamperen,hotel, ranch etc.

 • 8 20-07-18

  Joost

  Prachtige reis met verschillende leuke activiteiten met een leuke groep.

 • 8 20-07-18

  Margriet

  Reis was goed georganiseerd, leuke groep, leuke gidsen die veel konden vertellen. Afwisseling van natuur en steden en het slapen in tenten en in hotels was ook super. Bij het hotel in San Francisco zaten wel heel veel zwervers. Dit had ik vooraf ook op internet gelezen. Dit hotel vond ik daarom qua locatie niet zo geschikt voor gezinnen. Ook voor gezinsreizen hotels incl. ontbijt adviseren. Enkele campings lagen ook langs drukke wegen.

 • 8 28-07-17

  Ad

  Veel natuur. Heb het gevoel dat we echt veel gezien, gedaan en beleefd hebben.

 • 9 28-07-17

  Coby

  Reis met prachtige en afwisselende landschappen en bijzondere steden, begeleid door twee enthousiaste reisbegeleiders en een prettige groep. Kamperen wisselend van zeer mooie natuurplekken tot camping aan highway met veel lawaai en licht en enige er tussen in.

 • 8 28-07-17

  Astrid

  Dit was onze tweede reis met Sawadee. De reis naar Amerika deden wij met ons gezin van vier personen. De reis was geweldig, vooral ook door de inzet en het enthousiasme van de gidsen. De route prima en de natuur was overweldigend. Het busje waarin we werden vervoerd was bedoeld voor 13 personen, wat voor ons altijd betekende dat er 3 personen op de achterbank moesten zitten en dat bijna 5000 km lang. Krap en warm. De verdere stoelen hadden weinig beenruimte. Dat was behoorlijk afzien.

 • 7 28-07-17

  Paul

  Een mooie reis, met prachtige natuur, maar... het stadsgedeelte - toch niet onaanzienlijk met 3 nachten San Francisco, 2 in Vegas en 3 in LA - is wel erg slecht ingevuld. Voornamelijk doordat in SF en LA de hotels meer dan een uur reizen van de stad af liggen. Daardoor moet je dus doen wat de reisleiding leuk vindt (en dat waren niet bepaald stadsmensen) dus afgezet worden op een plek die niet echt is wat je zoekt en dan per taxi verder, met verplichte eindtijd om het vervoer terug niet te missen (of een Uber van meer dan 100 euro als gevolg van veel te veraf gelegen hotels). Leuke enthousiaste reisleiding!

 • 9 23-08-12

  Robin

  Een fantastische reis, zeker een aanrader.

 • 9 04-08-12

  Nina

  Fantastisch. Een reis met uitersten. Afwisseling van steden en nationale parken, slapen in hotels en kamperen. Het is allemaal even leuk. De natuur is overweldigend, Las Vegas krankzinnig. Inclusief 2 balangrijke grote steden. De plaatselijke reisleiding is een absoluut voordeel. Het reizen in de van is heerlijk. Er werd voldoende gestopt onderweg. Veel gezwommen en gewandeld. Ook een wandeling door het water gemaakt in Zion NP, waar je ook kunt tuben.

 • 9 04-08-12

  Gert-Jan

  De reis was een hele fijne ervaring. Een goede mix van hotels in de grote steden San Francisco, Las Vegas en Los Angeles en kamperen op mooie plekken in de nationale parken. Erg veel gezien. Nogmaals: een fantastische ervaring rijker!

 • 9 21-07-12

  Gerard

  Een prachtige reis door steeds wisselende landschappen!

 • 8 14-07-12

  Elly

  Mooie rondreis van San Francisco naar Los Angeles waarbij je vier staten aandoet. Een perfecte combinatie van enkele van de leukste steden van Amerika en de mooiste nationale parken. Doordat je meestal meer nachten ergens slaapt heb je voldoende tijd om er echt op uit te trekken en dat hoeft niet in groepsverband te zijn.

 • 7 07-07-12

  Rob

  Positief

Familiereis Verenigde Staten - Kampeer/hotel reis

Cowboys en indianen

image
20 dagen vanaf € 2.969
Naar boven