< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 10,0
Vervoer 7,9
Overnachtingen 7,9
Reisroute 8,4
8.1 7 beoordelingen
 • 9 23-08-12

  Robin Winter

  Een fantastische reis, zeker een aanrader.

 • 9 04-08-12

  Nina Pilon

  Fantastisch. Een reis met uitersten. Afwisseling van steden en nationale parken, slapen in hotels en kamperen. Het is allemaal even leuk. De natuur is overweldigend, Las Vegas krankzinnig. Inclusief 2 balangrijke grote steden. De plaatselijke reisleiding is een absoluut voordeel. Het reizen in de van is heerlijk. Er werd voldoende gestopt onderweg. Veel gezwommen en gewandeld. Ook een wandeling door het water gemaakt in Zion NP, waar je ook kunt tuben.

 • 9 04-08-12

  Gert-Jan Van Ginkel

  De reis was een hele fijne ervaring. Een goede mix van hotels in de grote steden San Francisco, Las Vegas en Los Angeles en kamperen op mooie plekken in de nationale parken. Erg veel gezien. Nogmaals: een fantastische ervaring rijker!

 • 9 21-07-12

  Gerard Van Eck

  Een prachtige reis door steeds wisselende landschappen!

 • 8 14-07-12

  Elly Euverman

  Mooie rondreis van San Francisco naar Los Angeles waarbij je vier staten aandoet. Een perfecte combinatie van enkele van de leukste steden van Amerika en de mooiste nationale parken. Doordat je meestal meer nachten ergens slaapt heb je voldoende tijd om er echt op uit te trekken en dat hoeft niet in groepsverband te zijn.

 • 7 07-07-12

  Rob Visser

  Positief

 • 6 07-07-12

  Ton Joosten

  In deze reis ligt de nadruk veel op de natuur en wandelen. Ook moet je van kamperen houden en niet teveel luxe verwachten bij het kamperen. Geeft wel een band in de groep. Reisafstanden zijn soms lang en niet altijd comfortabel. Je moet deze kant wel eens gezien hebben van Amerika. De steden zijn interessant en de natuur is indrukwekkend

Familiereis Verenigde Staten - Kampeerreis

Cowboys en indianen

image
22 dagen vanaf € 3.298
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.