< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

Dit is een kampeerreis, maar in San Francisco, Las Vegas en Los Angeles overnachten we in hotels. We kamperen op prachtige kampeerplaatsen midden in de natuur. Op diverse plaatsen kun je ervoor kiezen om onder de sterrenhemel te slapen. Wij verzorgen alle kampeerspullen en een kampkeuken, maar je dient zelf voor een slaapzak te zorgen. We gebruiken ruime 3-persoonstenten die je met 2 personen deelt. Op een enkele uitzonderig na kamperen we op campings met faciliteiten als toilet en warme douches. We kamperen ook 1 maal op een camping met zwembad. Voor de douches moet doorgaans 1 tot 3 dollar worden betaald.
De standaardkamers in de hotels hebben elk 2 queen-size bedden (+ 140 cm breed). Als je met z'n drieën reist, krijg je standaard deze kamer. Reis je met z'n vieren, dan worden twee kamers gereserveerd.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Reis je alleen, dan gaan we er vanuit dat je een kamer deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We maken de hele reis reis gebruik van kleine busjes met trailer. Alle busjes hebben airco, comfortabele stoelen en uitstekende vering. Er kunnen 15 passagiers in + de chauffer/gids, maar om het comfortabel te houden is de maximale groepsgroote per busje slechts 13. De transfer van de luchthaven naar het eerste hotel in San Francisco en van het laatste hotel in Los Angeles naar de airport zijn niet bij de reissom inbegrepen. Dit is eenvoudig zelf te doen en we vragen je dan ook dit zelf te regelen. Het Best Western Americania in San Francisco ligt 22 kilometer vanaf San Francisco International Airport. Een taxi kost ongeveer $40-$45. Een shuttle service rijdt van de luchthaven naar het "Best Western Americania" en kost $17 per persoon. De shuttle service kan bij aankomst worden geboekt tot 24 uur van te voren of vooraf online via www.supershuttle.com Het Hotel Carmel in Los Angeles ligt ongeveer 15 kilometer van Los Angeles International Airport. Een taxi kost ongeveer $35-$45 Een shuttle bus rijd van het "Carmel Hotel" naar de luchthaven in Los Angeles en kost $15 per persoon. De shuttle service kan bij aankomst worden geboekt tot 24 uur van te voren of vooraf online via www.supershuttle.com

Familiereis Verenigde Staten

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Familie actie (t/m 14 april)
Profiteer jij ook?

Actieve ouders met nieuwsgierige kinderen opgelet! Profiteer van 1 maart tot en met 14 april van een flightbag bij boeking van één van onze familiereizen naar de volgende bestemmingen: Indonesië, Thailand, China, Japan, Jordanië, Azoren, Tanzania en de Verenigde Staten.