< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,3
Vervoer 7,4
Overnachtingen 7,4
Reisroute 8,1
7.9 12 beoordelingen
  • 9 24-07-10

    Ronald Pateer

    De reis naar Zuidwest USA had een goede mix tussen stedenbezoek en inspannende activiteiten in prachtige natuur

  • 8 24-07-10

    Nina Morssinkhof

    Ik heb een ontzettend leuke reis gehad, zwaar, maar zeker de moeite waard

  • 8 17-07-10

    Kees Kroezen

    prachtige reis met veel afwisseling, zowel steden als nationale parken. de nationale parken blinken uit is verscheidenheid. elk park heeft zijn eigen natuurschoon en bijzonderheden. mooie mix van hotels en campings. lekker dat er een chauffeur is zodat jij kunt relaxen en van de omgeving kan genieten.

  • 7 17-07-10

    Marlijn Kroezen

    Ik vond de reis naar het wilde westen met sawadee erg leuk, veel afwisseling tussen steden en natuurparken. In de natuurparken kan je leuke wandelingen maken, vooral de Angels landing in Zion moet je hebben gedaan! Als je hoogtevrees heb moet je het niet doen want je moet sommige stukken klimmen en dan is naast je een ravijn van heel veel meters diep..... Helaas hadden wij niet zo mooi weer in Bryce canyon en Grand canyon maar het was toch genieten van de mooie bergen en rotsformaties. Las Vegas is echt geweldig om daar een keer te zijn. Ook het hotel waar je dan bent is erg luxe en heeft 3 zwembaden!! Helaas zijn er in Las vegas allemaal girls verkopers op straat die je plaatjes geven van naakte vrouwen.... Op een gegeven moment heb je er genoeg om er kwartet mee te gaan doen! Los Angeles is ook een leuke stad, Wij hadden niet zo mooi weer in Santa Monica dus zijn naar Hollywood geweest, en daar was het schitterend weer! Dit was een geslaagde reis met veel afwisseling en leuke kampeerplekjes!

  • 7 17-07-10

    Frank De Rooij

    mooie ervaring

  • 8 17-07-10

    Ria Van Breukelen

    De combinatie van steden en natuur, en het verblijven in hotels en kamperen maken het tot een heel mooie en zeer gevarieerde reis.

  • 6 03-07-10

    Tineke Dijstelbergen

    De prijs/kwaliteit verhouding voor deze reis is m.i. niet goed. Al met al is het een heel erg dure reis geworden, waar wij toch niet alles uitgehaald hebben wat er uit te halen viel. Vooral de voorzieningen waren niet altijd goed. Sanitair was vaak beneden de maat. Kleine tenten (zouden 4 persoons moeten zijn, we konden er net in met z'n drieen), kapotte matrasjes. Bijdrage maaltijden duurder dan gedacht. Fysiek niveau te hoog voor de aangegeven leeftijdsgroep.

  • 7 03-07-10

    Corne Beerse

    Helaas is de bus die gebruikt wordt bij deze reis niet geschikt voor mensen die langer zijn dan 1.80 meter (6 foot). Dan kan je namelijk niet meer naar buiten kijken...

  • 10 25-07-09

    Annemieke Lenssinck

    Zelden (misschien wel nooit) zo'n heerlijke vakantie gehad! Prachtige natuur, erg leuke groep, zo veel moois gezien, prima combi van steden en Nationale Parken, kamperen was leuk (zij het redelijk primitief) en zelfs het corvee was eigenlijk nooit een punt.

  • 7 25-07-09

    André Vos

    Wel veel bezienswaardigheden, maar kamperen te oncomfortabel.

  • 10 11-07-09

    Freek Westera

    Dit had ik voor geen goud willen missen!

  • 8 04-07-09

    Karin Braam-Stevens

    Vermoeiend,wel heel leuk,veel gezien,handig dat je gereden word,voldoende vrijheid , al met al een leuke reis ook voor de kinderen

Familiereis Verenigde Staten

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!