< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
7.9 12 beoordelingen
 • 9 24-07-10

  Ronald Pateer

  De reis naar Zuidwest USA had een goede mix tussen stedenbezoek en inspannende activiteiten in prachtige natuur

 • 8 24-07-10

  Nina Morssinkhof

  Ik heb een ontzettend leuke reis gehad, zwaar, maar zeker de moeite waard

 • 8 17-07-10

  Kees Kroezen

  prachtige reis met veel afwisseling, zowel steden als nationale parken. de nationale parken blinken uit is verscheidenheid. elk park heeft zijn eigen natuurschoon en bijzonderheden. mooie mix van hotels en campings. lekker dat er een chauffeur is zodat jij kunt relaxen en van de omgeving kan genieten.

 • 7 17-07-10

  Marlijn Kroezen

  Ik vond de reis naar het wilde westen met sawadee erg leuk, veel afwisseling tussen steden en natuurparken. In de natuurparken kan je leuke wandelingen maken, vooral de Angels landing in Zion moet je hebben gedaan! Als je hoogtevrees heb moet je het niet doen want je moet sommige stukken klimmen en dan is naast je een ravijn van heel veel meters diep..... Helaas hadden wij niet zo mooi weer in Bryce canyon en Grand canyon maar het was toch genieten van de mooie bergen en rotsformaties. Las Vegas is echt geweldig om daar een keer te zijn. Ook het hotel waar je dan bent is erg luxe en heeft 3 zwembaden!! Helaas zijn er in Las vegas allemaal girls verkopers op straat die je plaatjes geven van naakte vrouwen.... Op een gegeven moment heb je er genoeg om er kwartet mee te gaan doen! Los Angeles is ook een leuke stad, Wij hadden niet zo mooi weer in Santa Monica dus zijn naar Hollywood geweest, en daar was het schitterend weer! Dit was een geslaagde reis met veel afwisseling en leuke kampeerplekjes!

 • 7 17-07-10

  Frank De Rooij

  mooie ervaring

 • 8 17-07-10

  Ria Van Breukelen

  De combinatie van steden en natuur, en het verblijven in hotels en kamperen maken het tot een heel mooie en zeer gevarieerde reis.

 • 6 03-07-10

  Tineke Dijstelbergen

  De prijs/kwaliteit verhouding voor deze reis is m.i. niet goed. Al met al is het een heel erg dure reis geworden, waar wij toch niet alles uitgehaald hebben wat er uit te halen viel. Vooral de voorzieningen waren niet altijd goed. Sanitair was vaak beneden de maat. Kleine tenten (zouden 4 persoons moeten zijn, we konden er net in met z'n drieen), kapotte matrasjes. Bijdrage maaltijden duurder dan gedacht. Fysiek niveau te hoog voor de aangegeven leeftijdsgroep.

 • 7 03-07-10

  Corne Beerse

  Helaas is de bus die gebruikt wordt bij deze reis niet geschikt voor mensen die langer zijn dan 1.80 meter (6 foot). Dan kan je namelijk niet meer naar buiten kijken...

 • 10 25-07-09

  Annemieke Lenssinck

  Zelden (misschien wel nooit) zo'n heerlijke vakantie gehad! Prachtige natuur, erg leuke groep, zo veel moois gezien, prima combi van steden en Nationale Parken, kamperen was leuk (zij het redelijk primitief) en zelfs het corvee was eigenlijk nooit een punt.

 • 7 25-07-09

  André Vos

  Wel veel bezienswaardigheden, maar kamperen te oncomfortabel.

 • 10 11-07-09

  Freek Westera

  Dit had ik voor geen goud willen missen!

 • 8 04-07-09

  Karin Braam-Stevens

  Vermoeiend,wel heel leuk,veel gezien,handig dat je gereden word,voldoende vrijheid , al met al een leuke reis ook voor de kinderen

Familiereis Verenigde Staten

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Familie actie (t/m 14 april)
Profiteer jij ook?

Actieve ouders met nieuwsgierige kinderen opgelet! Profiteer van 1 maart tot en met 14 april van een flightbag bij boeking van één van onze familiereizen naar de volgende bestemmingen: Indonesië, Thailand, China, Japan, Jordanië, Azoren, Tanzania en de Verenigde Staten.