Over Sawadee

Sinds 1983 organiseert Sawadee avontuurlijke groepsreizen waarbij genieten en beleven voorop staan. Sawadee staat voor bijzondere reiservaringen. Wie met ons op reis gaat, ervaart een land echt. We laten je veel zien en beleven en zorgen ervoor dat je in contact komt met de lokale bevolking. Waarom reizen met Sawadee? 

 • ico

  Persoonlijk én deskundig reisadvies

  Uit enquêtes blijkt dat onze reizigers Sawadee speciaal waarderen om onze deskundigheid en persoonlijke aandacht. Dit merk je niet alleen aan onze reizen, maar ook aan de gepassioneerde reisexperts op kantoor en aan onze reisbegeleiders die 'hun' reizigers overal op de wereld met veel liefde, enthousiasme, deskundigheid én passie rondleiden. Maak kennis met onze kantoorcollega's & reisbegeleiders.

 • ico

  Het breedste reisaanbod

  Met ruim 250 reizen over de hele wereld vind je bij Sawadee altijd wel een reis die aansluit bij je wensen en budget. Ook als het gaat om de lengte van de reis is er keuze genoeg. Zo bieden we naar een aantal bestemmingen zowel kortere als langere reizen aan. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende typen reizen. Of je nu op zoek bent naar een actieve reis, een familiereis, een reis langs de hoogtepunten van een land of juist liever de minder bekende plekken wilt bezoeken, bij Sawadee ben je aan het juiste adres. Bekijk het reisaanbod.

 • ico

  Reizen op een duurzame manier

  De schoonheid en authenticiteit van een land zijn onderdeel van een onvergetelijke vakantie. Wij vinden het belangrijk dat onze reizigers én reisbegeleiders op een verantwoorde manier met de natuur en de lokale bevolking omgaan en de heersende culturele waarden respecteren. Wij streven ernaar om in elke reis een project op te nemen dat gericht is op natuurbescherming, of waarbij de inkomsten direct terechtkomen bij de lokale bevolking. Duurzaam toerisme draagt er toe bij dat de negatieve gevolgen voor de natuur en het milieu zoveel mogelijk beperkt blijven en dat de lokale bevolking, lokale gidsen en hotel- en pensioneigenaren kunnen profiteren van onze komst. Lees meer over ons duurzame beleid.

 • ico

  Groepsreizen mét individuele vrijheid

  Sawadee biedt het gemak van een groepsreis met veel mogelijkheden om er zelf op uit te trekken. Wij regelen alle tickets, overnachtingen en vervoer, zodat je optimaal kunt genieten van je vakantie. Op de dagen dat er niet wordt gereisd, kun je je eigen gang gaan. Onze reisbegeleiders staan dan klaar met tips over interessante plaatsen, excursies en leuke restaurantjes. Om te voorzien in de toenemende vraag naar persoonlijke invulling van de reis, bieden we bij veel reizen de mogelijkheid om keuzeprogramma’s te boeken. Hierbij kun je denken aan excursies en een individuele verlenging aan het einde van de reis.

 • ico

  Sawadee is onderdeel van de Travelopia Group

  Sawadee maakt deel uit van Travelopia, een collectief van meer dan 50 (internationale) reismerken. Travelopia is de enige groep reisorganisaties ter wereld waarvan het portfolio uitsluitend is gericht op gespecialiseerde reizen. Wij lopen daarmee voorop in het aanbieden van onderscheidende reizen wereldwijd.


  Elk reismerk binnen Travelopia staat op zichzelf, wat zorgt voor unieke ervaringen die zijn gericht op specifieke bestemmingen, passies of interesses. Van skivakanties en cruises tot cultuurreizen en zeer luxe reizen. Door deze specialistische focus, maakt het de merken tot de beste op hun gebied – veel organisaties zijn marktleiders in hun sector. Travelopia klanten hebben hoge verwachtingen; ze zoeken nieuwe ervaringen en nieuwe avonturen, waarvan elk een andere aanpak vereist. Wij bieden reizigers dit door jarenlange marktkennis en deskundigheid. Dat is de kern van alles wat we doen bij Travelopia.

  Sawadee is onderdeel van de Travelopia Group

Gewonnen awards  


Door de Nederlandse reisbranche uitgeroepen tot beste Aanbieder Avontuurlijke Reizen 

Onze reizen

Een verre reis maken doe je het liefst op de manier die het best bij je past. Wij hebben een groot aanbod aan diverse reizen. Van groepsrondreizen tot familiereizen.

Groepsrondreizen


De avontuurlijke Sawadee rondreizen brengen je naar de mooiste plekken wereldwijd. Je leert een land écht kennen door in contact te komen met de lokale bevolking, je bezoekt must sees en zet voet in fantastische natuurgebieden.
Binnen onze rondreizen onderscheiden we een aantal thema's; Hoogtepunten; Chill&Adventure, Avontuur-Plus en Pop-Up reizen.

Hoogtepunten reizen

Maak in korte tijd kennis met de absolutehoogtepunten van een bestemming.

Chill & Adventure

Tijdens deze reizen kom je tot rust op de mooiste stranden en heb je individuele vrijheid om te doen wat jij wilt. Tijdens het actieve gedeelte van de reis bezoek je hoogtepunten en leer je meer over de bevolking en de cultuur van het land.

Avontuur-Plus

Terug naar de basis! Het kost moeite en tijd om de mooiste plekken te bezoeken, maar de beloning is vaak overweldigend.

Pop-Up

Een unieke route, een bijzondere bestemming of gebeurtenis, en/of een onverwacht scherpe prijs. Wees er snel bij, want het gaat om speciale reizen met beperkte beschikbaarheid en een gelimiteerd aantal vertrekdata.> Bekijk aanbod Groepsrondreizen

Individuele rondreizen


Wil je graag met je eigen reisgezelschap op reis? Maar vind je het wel fijn dat alles van A tot Z geregeld is? Vanaf twee personen, of met je eigen familie reis je met de individuele rondreizen van Sawadee de hele wereld over.

> Bekijk aanbod Individuele rondreizen

Familiereizen


Ouders die graag met hun kinderen de wereld over gaan, kunnen bij Sawadee kiezen uit een enorm aanbod aan topbestemmingen. Ontdek de jungle van Costa Rica, ga op safari in Tanzania, of wandel door de rijstvelden in Indonesië. Avontuurlijke reizen waarbij hoogtepunten, ontspanning en actie elkaar afwisselen.

De familiereizen van Sawadee zijn ideaal voor ouders met kinderen vanaf 7, 12 of 16 jaar. Door de leeftijdsindeling reizen de kinderen veelal met leeftijdsgenoten. Vriendschappen zijn zo makkelijk gesloten en ouders hebben tijd voor elkaar. Dit draagt bij aan een onvergetelijke vakantie-ervaring. De reizen zijn voor zowel twee- als eenoudergezinnen. Nieuw zijn de selfdrive familiereizen.

 • Lange reizen in de zomervakantie, korte, actieve reizen in de overige vakanties
 • Leeftijdscategorieën 7+, 12+, 16+
 • Nederlandssprekende reisbegeleiding voor jongere groepen.

> Bekijk aanbod Familiereizen

Singlereizen


Voor wie graag samen met andere alleenreizenden een land ontdekt, bieden wij single vertrekken op onze rondreizen. Onder Data & Prijzen van je reis naar keuze kun je onze singlevertrekken vinden.
De singlereizen van Sawadee zijn bij uitstek geschikt om gelijkgestemden te ontmoeten, ervaringen te delen en samen actief bezig te zijn. Denk aan wandelen in de natuur van Costa Rica of kayakken op en meer in Canada. Als single ga je misschien het liefst op vakantie met andere alleenreizenden. Onze singlereizen zijn bedoeld voor iedereen die alleen op vakantie gaat, maar wel graag in het gezelschap van anderen een land wil verkennen. Het begrip 'single' hanteren we ruim: wil jij op vakantie, maar blijft je partner thuis? Ook dan kun je één van onze single reizen boeken of kiezen voor onze reizen met minimaal 3 andere singles.

> Bekijk onze singlevertrekken

22-35ers reizen


NIEUW in ons aanbod! 22-35ers reizen. Vanaf nu kun je als twintiger of dertiger samen met leeftijdsgenoten op reis. Het concept 22-35ers reizen is hiermee een aanvulling op het groepsreizen aanbod van Sawadee.

 • Op reis met leeftijdsgenoten (22-35 jaar)
 • Programma aangepast op doelgroep
 • Bijzondere en afwisselende overnachtingen

> Bekijk aanbod 22-35'ers reizen

Fietsvakanties


Fietsliefhebbers kunnen op avontuur binnen en buiten Europa. Fiets door de mooiste streken van o.a. Frankrijk en Italië of door het verre Nieuw-Zeeland. De zwaarte en het comfort van de reizen zijn van tevoren aangegeven. Zo kies je een bestemming en het soort reis dat bij jou past. Er zijn ook fietsreizen voor families. De reizen worden uitgevoerd in samenwerking met Cycletours.

> Bekijk aanbod Fietsvakanties

Wandelvakanties


Trek je wandelschoenen aan en ga mee op een actieve wandelvakantie. Tijdens onze wandelvakanties maak je wandelingen door afwisselende natuurgebieden, uitgestrekte landschappen en langs prachtige kusten en geniet je van de mooiste uitzichten. We bieden reizen waarbij je vanuit één of meerdere uitvalsbases wandelt en reizen met een meerdaagse trektocht waarbij je bagage wordt vervoerd. Ook hebben we oog voor cultuur en bezoeken we steden en dorpjes, bezienswaardigheden en oude opgravingen. Onze wandelvakanties zijn te onderscheiden in Sawadee groepsrondreizen met wandeldagen en wandelvakanties waarbij het te voet genieten van de bestemming centraal staat.

> Bekijk aanbod Wandelvakanties

Sawadee reizigers 

De deelnemers aan onze reizen zijn leuke zelfstandige Nederlanders en Vlamingen die van avontuur en actie houden. Zowel ervaren reizigers als mensen die voor het eerst een stap buiten Europa zetten, gaan mee. Onze reizigers hebben een flexibele instelling, zien niet op tegen de soms lange reisdagen en primitieve omstandigheden en accepteren dat tijdens een avontuurlijke reis soms niet alles volgens planning verloopt. Ze hebben hart voor andere culturen, staan open voor nieuwe ervaringen en hebben teamspirit; niet onbelangrijk als je langere tijd in een groep optrekt. Bovendien hebben ze respect voor mens en natuur. Ze willen veel zien, maar ook tijd hebben om de bijzondere culturen en mooie natuur echt te kunnen beleven. Je treft bij ons stellen, vrienden en alleengaanden, veelal tussen de 25 en 60 jaar, maar ook daaronder en -boven. Vanwege het avontuurlijke karakter en de zwaarte hanteren we voor de meeste reizen een minimumleeftijd van 18 jaar.

Single Reizen

Op al onze reizen kom je alleenreizenden tegen. Op onze reguliere reizen is de verhouding tussen alleengaanden en stellen ongeveer gelijk. Reis je liever met meerdere alleengaanden, kijk dan in het overzicht van alle reizen waarop al minimaal drie mensen alleen hebben geboekt. We hebben daarnaast ook speciale reizen voor singles; dat wil zeggen reizen waar geen stellen op meegaan. Deze reizen zijn bedoeld voor iedereen die alleen op vakantie gaat, maar wel graag in het gezelschap van anderen een land wil verkennen. Het begrip 'single' hanteren we ruim: wil jij op vakantie, maar blijft je partner thuis? Ook dan kun je een van onze singlereizen boeken.

Reizen met het gezin

Reizigers jonger dan 18 jaar, kunnen met hun ouders op reis met Familieavontuur. De minimumleeftijd op deze reizen is 7 jaar. Speciaal voor nieuwsgierige kinderen met avontuurlijke ouders bieden wij actieve reizen naar meer dan 35 bijzondere bestemmingen wereldwijd! Deze reizen zijn helemaal afgestemd op de behoeftes en interesses van zowel ouders als kinderen. Kijk hier voor meer informatie.

Vaak op pad met Sawadee

Er zijn veel reizigers die regelmatig met ons op pad gaan. Mariëlle, Theo en Gerdien zijn trouwe Sawadee reizigers. In het interview dat wij met ze hadden vertellen ze alles over hun bijzondere reiservaringen. Lees hier hun verhalen en ontdek waarom zij steeds weer voor Sawadee kiezen.

Reisbegeleiding

Onze Sawadee reisbegeleiders nemen je graag mee op avontuur. Je reisbegeleider zorgt ervoor dat de reis goed verloopt, beantwoord graag je vragen en geeft je tips over leuke excursies en restaurantjes. Veel van onze reisbegeleiders zijn gedurende langere tijd in het buitenland. Dit betekent dat hij of zij je in de meeste gevallen bij aankomst op het vliegveld van je reisbestemming staat op te wachten.

Onze reisbegeleiders krijgen een gemiddeld cijfer van een 8,3

Deskundige reisbegeleiding 

Onze reisbegeleiders zijn professioneel en gepassioneerd. Wij besteden veel aandacht aan de werving en selectie en vrijwel alle reisbegeleiders hebben een intensieve, door Sawadee ontwikkelde, meerdaagse training gevolgd. Je reisbegeleider zorgt ervoor dat de reis zo optimaal mogelijk verloopt en is het eerste aanspreekpunt in het geval van calamiteiten. Onze reisbegeleiders beantwoorden graag je vragen, maar zij zijn geen wandelende reisgids. Wie veel wil weten over een land adviseren we dan ook om zelf een goede reisgids mee te nemen. Mocht er tijdens je reis iets niet naar wens verlopen, schroom dan niet om je reisbegeleider hierover te informeren. Hij/zij kijkt graag met je mee naar een oplossing.

"De training is super interessant en nuttig. Ik volgde 'm in 2018, en nog altijd is het de basis voor mijn reisbegeleiding van vandaag!" Eén van Sawadees reisbegeleiders.

Lokale reisbegeleiders

Ook onze lokale Engelssprekende reisbegeleiders hebben veel ervaring en een intensieve training achter de rug. Lokale reisbegeleiders spreken de taal van het land en kunnen veel vertellen over hun cultuur en tradities. Met zeer veel kennis en enthousiasme leiden lokale reisbegeleiders onze groepen door hun land. Met regelmaat ontstaan er mooie vriendschappen tussen onze klanten en lokale reisbegeleiders!

"Mostly I enjoyed learning about the Dutch history, culture and mentality. It helps me understand better what Dutch clients and Sawadee expect and need from me to make it a great trip!" Eén van Sawadees lokale reisbegeleiders.

Ben je benieuwd naar onze reisbegeleiders?

Bekijk alle reisbegeleiders

Duurzaam toerisme

Toerisme is de grootste industrie ter wereld, met een enorm potentieel aan economische groei en werkgelegenheid. Helaas veroorzaakt toerisme ook negatieve effecten op de natuur en lokale culturen. Wij doen ons uiterste best om de negatieve effecten van het toerisme te beperken en de positieve effecten te versterken. Rank a brand heeft Sawadee uitgeroepen als koploper het gebied van duurzaamheid in de reiswereld. 

Ben jij ook benieuwd wat Sawadee allemaal doet op het gebied van duurzaam reizen?

Ga naar duurzaam reizen pagina


Volledige CO2-compensatie

Wist je al dat Sawadee de volledige CO2-uitstoot van jouw reis compenseert? Dit geldt voor de retourvlucht die je maakt, voor het transport tijdens je reis en het volledige verblijf op de plaats van bestemming. Wij compenseren jouw CO2-uitstoot in samenwerking met de South Pole Group waar wij verschillende compensatieprojecten steunen. Wil je meer weten over ons compensatie beleid of over de projecten die we steunen? 

Ga naar de CO2-compensatie pagina

Sawadee medewerkers

Een grote reis maak je over het algemeen niet elk jaar, dus dat vraagt om deskundigheid en persoonlijk advies. Wij snappen dan ook dat je graag wilt weten wie er achter de schermen aan al die mooie reizen werken.

Het gepassioneerde Sawadee team bestaat in 2021 uit ruim 20 medewerkers op het hoofdkantoor en meer dan 100 reisbegeleiders wereldwijd. Hieronder is een overzicht van onze kantoormedewerkers te zien.  

Verkoop & Reisadvies

Op onze afdeling Verkoop & Reisadvies helpen we je graag met het maken van je keuze en het beantwoorden van al je vragen. Veel van onze bestemmingen hebben we zelf ook bezocht, want naast onze werkzaamheden op kantoor zijn we zelf zeer reislustig. We gaan mee op één van onze reizen of we gaan zelf op vakantie naar een van onze avontuurlijke bestemmingen.

image

Wietske

Leren over nieuwe culturen en gewoontes, versteld staan van de prachtige natuur in deze wereld, verdwalen in eeuwenoude steden en dorpjes, zoeken naar wild op de savannes, chillen op een tropisch eiland; kortom alle zintuigen aan het werk zetten in een ander land. Reizen is leven. In Nieuw-Zeeland en Canada heb ik gewoond, reizen heb ik begeleid in Kenia en Tanzania, Nieuw-Zeeland en Frankrijk en voetstappen heb ik achtergelaten op bijna elk continent. En er is niet mooiers dan onze reizigers goed te kunnen adviseren en samen de perfect passende reis uit te zoeken.

image

Eefje

Reizen is net een spannend boek: je begint eraan en kan niet meer ophouden, altijd nieuwsgierig naar de volgende bestemming. Mijn eerste verre reis naar Maleisië heeft grote indruk gemaakt. Een ontmoeting met een totaal andere cultuur, natuur, flora, fauna en bevolking. Dat was in 1988 en vanaf dat moment heeft de reiskoorts toegeslagen. In de afgelopen jaren heb ik al heel veel van de wereld mogen zien. In Suriname in een korjaal over de rivieren gevaren, in Cuba gelogeerd bij de bevolking thuis in de casa particulares, de Ijenvulkaan in Indonesië beklommen, in Jamaica geluisterd naar de reggae klanken, geraft op een rivier in Thailand, in Moskou in het beroemde Bolshoi Theater van het Zwanenmeer genoten en in Jordanië de rust van de woestijn ervaren. Elke reis heeft prachtige herinneringen opgeleverd. Als medewerker sales support help ik je graag met al je vragen zodat jij goed voorbereid aan je eigen bijzondere reis kan beginnen

image

Jesse

Reizen is echt mijn passie! Ik werk al ruim 15 jaar in de reisbranche en door eigen reizen en vele studiereizen heb ik al heel wat bestemmingen gezien op deze mooie aardbol. Mijn favoriete continent is Afrika. In Afrika heb ik de meeste landen van Zuidelijk en Oostelijk Afrika bezocht. Het kamperen in de African Bush is een geweldige ervaring. Je ervaart op die manier het beste de prachtige natuur van Afrika. Ook Azië vind ik helemaal geweldig. Laatst heb ik Japan bezocht. De vriendelijke bevolking, prachtige landschappen en gigantische metropolen hebben een geweldige indruk op me achtergelaten. Als medewerker Verkoop adviseer ik je graag om de perfecte reis voor je te vinden.

image

Ethan

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in het beleven van bijzondere avonturen. Ik droomde weg bij het bekijken van mooie plaatjes en zei dan tegen mijn ouders, terwijl ik een bestemming aanwees: 'Daar wil ik naartoe'. Met een marker zette ik dan een grote cirkel om het desbetreffende land, dat daarmee gelijk werd toegevoegd aan mijn bucketlist. Het ontdekken van nieuwe bestemmingen, genieten van de natuur, trekkingen maken, lokalen ontmoeten, bergen beklimmen, vrijheid proeven en uiteraard lekker eten maken mij blij en enthousiast. Dit gevoel wil ik graag overbrengen aan iedereen, van reizigers die voor het eerst naar het buiteland gaan, tot ervaren globetrotters, ik gun iedereen een fantastische ervaring. Ik help daarom graag bij het vinden van een prachtige reis!”

Customer Operations

image

Julia

Na mijn stage op afdeling Verkoop, kon ik bij Sawadee terecht als medewerker Customer Operations. Samen met mijn collega’s zorg ik voor de vluchten en reserveringen van jouw reis en beantwoord ik al je praktische vragen. Als beginnend reiziger heb ik nog veel te weinig van de wereld gezien. Mijn mooiste reis tot nu toe was naar Azië. Hoog op mijn ‘to-see-list’ staan Australië en Midden- en Zuid-Amerika. Mijn reislust wordt elke dag geprikkeld en ik doe er alles aan om zoveel mogelijk van de wereld te kunnen ontdekken!

image

Nensi

Mijn uitdaging is om reizigers te helpen een onvergetelijke reis te maken, prachtige dingen te zien, interessante mensen te ontmoeten en om met verschillende culturen kennis te maken. Naar mijn mening heb ik de beste baan die er is. Ik werk al 6 jaar bij Sawadee en heb geen intentie om te stoppen.

image

Daniëlla

Als klein meisje liep ik al met atlassen en reisboeken te zeulen. Die nieuwsgierigheid heeft me al naar veel mooie bestemmingen gebracht. Tijdens mijn studie aan de Hogeschool voor Toerisme ben ik naar Taiwan, Thailand en Nepal geweest. Mijn liefde voor Azië was aangewakkerd en na mijn afstuderen ben ik een half jaar met een backpack op pad gegaan door Thailand, Maleisië en Indonesië. Ik ben bij thuiskomst aan de slag gegaan in de luchtvaart en heb hierdoor veel van de wereld kunnen zien. Nu ben ik bij Sawadee beland voor mijn volgende avontuur. Achter de schermen zal ik hard werken om andermans reisdromen uit te laten komen. En zelf zal ik af en toe weer stiekem dagdromen (net als vroeger) over mijn volgende bestemming. Er is immers nog zo veel te zien en beleven!

Verkoop internationale reizen

image

Harold

In al die jaren, dat ik al in het toerisme werkzaam ben, is me één ding duidelijk geworden; elk land of iedere bestemming heeft wel iets moois en is daarom de moeite waard om te bezoeken. Dat geldt ook voor de invulling tijdens je vakantie. Ik wissel die het liefst af met fietsen en wandelen, maar vind het ook heerlijk om tussendoor bij het zwembad te liggen of op een relaxte manier meer van het land te zien. Net als iedereen heb ik ook een favoriete bestemming en dat is Afrika, of liever gezegd het Afrika van de safari’s. Ik vind het indrukwekkend om wildlife op de savannes en in de nationale parken te zien en te genieten van de prachtige natuur. De reden, dat ik verantwoordelijk ben voor de verkoop van groepsreizen in internationaal gezelschap, is omdat ik zelf ook vaak op die manier heb gereisd. Het is leuk om met andere nationaliteiten te reizen en je houdt er vrienden “in de hele wereld” aan over.

Klantenservice

image

Marios

Min of meer bij toeval kwam ik bij Sawadee terecht en ik heb het er nog steeds enorm naar mijn zin: een leuke organisatie om voor te werken, prettige en enthousiaste collega's maar vooral een prachtig product! Wie verre reizen maakt kan veel verhalen zegt het spreekwoord. Behalve dat reizen heel erg leuk is, verandert het ook je blik op de wereld. Wanneer je van de gebaande paden afgaat en je openstelt voor ontmoetingen met andere mensen en culturen, begint het avontuur pas echt. Mijn uitdaging bij Sawadee is het bewaken van de kwaliteit en om samen met onze klanten steeds te kijken hoe we onze reizen en dienstverlening nog verder kunnen verbeteren.

Luchtvaart

image

Gunnar

In mijn kinderjaren was ik al gefascineerd door landkaarten en fotoboeken van verre landen en vreemde culturen. Een studie aan de Hogeschool voor Toerisme en Verkeer was dan ook een logisch vervolg. Bij Sawadee hou ik me bezig met de inkoop van de vluchten en ben ik teamleader van de afdeling Customer Operations, en samen met mijn team doen wij ons best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn tussen het moment dat je de boeking instuurt tot aan het moment dat je in het vliegtuig stapt om op reis te gaan. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor Sawadee’s állermooiste bestemmingen, de Noord- en Zuidpool.

image

Nancy

Tijdens de studie Management Toerisme heb ik bij Sawadee tweemaal stage gelopen. Op afdeling Luchtvaart heb ik uiteindelijk mijn plek gevonden. Van alle gebieden in de wereld heeft Zuidoost Azië op mij de grootste aantrekkingskracht. Het land dat mij verrast heeft, is echter Nieuw-Zeeland. Wat een overweldigende en mooie natuur!

Product Managers

image

Sophia

Meer dan 10 jaar geleden rolde ik zo van de Hogeschool bij Sawadee binnen. Reizen vond ik altijd al geweldig, maar hier wordt mijn reislust nog meer aangewakkerd. Als ik even niet weg ben geweest, dan begint het alweer te kriebelen. De kleuren, de geuren, de mensen. Daar word je toch gelukkig van? Na vele reizen naar Midden-Amerika, Afrika en Azië, gaat mijn hart nu sneller kloppen van Europa. Ook op een paar uurtjes vliegen, kun je je in een andere wereld wanen. Elke dag bezig zijn met reizen én werken met de leukste collega’s, maken het een feestje om bij Sawadee te werken.

image

Berend

De landen die ik ondertussen heb mogen bezoeken in al die jaren die ik werkzaam ben ik het toerisme, kan ik nauwelijks nog tellen. Alleen, met vrienden, met partner of het hele gezin; reizen blijft het mooiste wat er is. Regelmatig krijg ik, als Manager Touroperating, de vraag naar mijn favoriete bestemming. Een vraag die ik steeds weer met een andere bestemming lijk te beantwoorden. Namibië vanwege de wildparken, Laos vanwege het eten, Oman vanwege de bevolking. Of is het toch Cuba vanwege de cultuur, Indonesië vanwege de stranden, Australië vanwege de onderwaterwereld of Argentinië vanwege de uitgestrektheid? Ach weet je; Ga lekker zelf op pad. En ontdek wat voor jou een land zo bijzonder maakt.

image

Joeri

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in toerisme. Toen ik een aantal jaar geleden een mooie wereldreis achter de rug had, wist ik het zeker; hier wil ik mijn werk van maken! Nu ben ik werkzaam op de afdeling Productmanagement. Als Productmanager is het belangrijk te weten wat mensen leuk vinden. Op basis van die reiswensen probeer ik altijd de juiste balans te vinden tussen avontuur, cultuur en natuur." Ondertussen heb ik al veel mooie landen en gebieden mogen bezoeken, maar er staat nog veel meer op mijn lijstje.

image

Jacco

Op de middelbare school wist ik al vroeg dat ik iets in het toerisme wilde gaan doen. Dat werd dus de Hogeschool voor Toerisme en Verkeer en na mijn eerste baan als standplaatsreisleider in Spanje ben ik de reiswereld niet uit geweest. Tussen de seizoenen kon ik heerlijk zelf reizen en zo heb ik Azië ontdekt. Eerst op kortere reizen en later een paar keer voor langere tijd. Zo rolde ik ook in het begeleiden van reizen naar onder andere Indonesië, Thailand en India en later ook naar andere continenten. China en Pakistan hebben de meeste indruk op mij gemaakt, maar van het relaxte leven in Zuidoost-Azië houd ik ook. Of zou dat komen door het heerlijke eten daar? Nu werk ik alweer ruim 15 jaar op kantoor, waarvan een groot aantal jaren bij Sawadee, met veel plezier! Nu ik kinderen heb is het reizen iets minder geworden, maar dat komt wel weer. Hopelijk snel!

image

Nynke

Na mijn eerste reis buiten Europa naar Zuid-Afrika ben ik begonnen aan mijn toerisme opleiding in Rotterdam. Tijdens mijn studie heb ik een aantal mooie reisjes mogen maken, binnen én buiten Europa. Daarnaast heb ik onder andere vrijwilligerswerk mogen doen in Zambia en Guatemala, wat zeer bijzondere ervaringen waren. Na mijn studie heb ik een korte reis naar West-Amerika gemaakt en een half jaartje in Vietnam gewerkt. Mijn laatste reis was naar het prachtige en vriendelijke Indonesië. Er staan nog heel veel bijzondere bestemmingen op mij te wachten!

image

Inge

Na een toeristische studie en een prachtige reis door het veelzijdige Zuidoost-Azië wist ik meteen waar mijn hart lag. Wegdromen bij toffe bestemmingen, reizen uitstippelen, nieuwe plekken ontdekken en anderen enthousiast maken, dat is wat ik graag doe. De afwisselende functie als productmanager en de leuke collega’s zorgen ervoor dat ik geen dag met tegenzin naar mijn werk ga. Zowel voor werk als privé reis ik de hele wereld over: Colombia, Peru, Zuid-Afrika… Aan die bucketlist wordt in ieder geval goed gewerkt. Wat wordt de volgende bestemming om naar uit te kijken?

image

Huub

Sinds een eerste verre en lange reis kort na mijn studie word ik telkens weer verleid om nieuwe plekken te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en me te verwonderen over hoe het leven ook geleefd kan worden. Van de leegte in Mongolië en de hartelijkheid van de mensen in Iran tot de rituelen in Tibet; elke bestemming heeft wel iets bijzonders. Als productmanager ben ik samen met de agenten op de bestemmingen dagelijks met veel plezier bezig om iedere Sawadee reiziger zijn eigen bijzondere ervaring te geven.

Financiën & Administratie

image

Lony

Al meer dan 20 jaar ben ik bij Sawadee verantwoordelijk voor de financiële administratie. Je kunt dus zeggen dat ik al een tijdje mee ga. Ik heb mijn hart verloren aan Latijns-Amerika vanwege de cultuur, de natuur en de overal aanwezige klanken van de ritmische muziek. Altijd feest! Daarnaast ben ik de trotse oma van twee geweldige kleinzonen. Ik vertel hen graag over reizen in de hoop dat ze er later net zo gek op zullen worden als ik!

image

Maarten

In oktober 2010 ben ik in dienst getreden bij Sawadee. Tot die tijd was mijn reiservaring beperkt. Daar is in de afgelopen jaren wel verandering in gekomen. Als Financieel Directeur heb ik Sawadee mogen vertegenwoordigen op diverse FAM-trips naar oa Japan, Kazachstan en Thailand. Maar nog leuker is dat ik 2 keer met een Sawadee Familiereis ben mee geweest met mij vrouw en zoon. Ik heb in Jordanië en Costa Rica van dichtbij meegemaakt hoe leuk een groepsreis is voor ouders en kinderen. Ik kan het aan iedereen aanbevelen en doe dat dan ook bij iedere mogelijkheid.

image

Anita

Sinds eind januari 2017 werk ik bij Sawadee als medewerker Finance. Ik vind het een hele veelzijdige functie bij een super leuke organisatie, waar ik mij al snel thuis voelde. Ik houd erg van fietsen en heb een paar fietsvakanties in Europa gedaan. Ook mijn rondreis naar Egypte, waaronder snorkelen in de Rode Zee was heel mooi. Nu wordt het tijd om het verder weg te zoeken, helemaal nu ik hier al die mooie reisverhalen hoor. Ik ben een natuurmens en mijn grootste wensbestemming is Yosemite National Park of Yellowstone.

Marketing & Communicatie

image

Bastiaan

Sawadee; een kantoor vol leuke mensen waarvan ik tot voor kort de enige was die nog nooit buiten Europa had gereisd. Hier is gelukkig verandering in gekomen en heb ik in Vietnam, Ladakh, Peru en Rwanda ervaren hoe mooi onze reizen zijn. Als Sales en Marketing Communicatie Manager zorg ik ervoor dat we samen met onze collega’s Sawadee ’s fantastische reizen aan de wereld laten zien.

image

Laura

Sinds november 2013 ben ik bij Sawadee in dienst als vormgever. Ik houd mij voornamelijk bezig met al die mooie foto’s, kleuren, posters, de visuele kant van de nieuwsbrief en de website. In deze veelzijdige functie kan ik twee van mijn favoriete tijdsbestedingen combineren: vormgeving en de wereld ontdekken. Mijn mooiste reiservaring tot nu toe? De zonsondergang aan de rand van de Grand Canyon. Magisch!

image

Joran

Als jongen van 7 vloog ik voor het eerst met mijn ouders naar Indonesië voor een rondreis en hoewel ik er niet heel veel meer van weet, heeft het me wel veranderd. Ik moest en zou alles van deze prachtige wereld zien! Inmiddels heb ik vele reizen gemaakt over de hele wereld en woonde ik in China, Argentinië en Duitsland. Tussendoor heb ik mijn bachelor in marketing gehaald in Utrecht. Na mijn studie ben ik bij Sawadee terecht gekomen waar ik werk op de Marketing & Communicatie afdeling. Hier werk ik dagelijks aan onze nieuwsbrieven, de sociale media en verzorg ik alle communicatie van onze externe partners (Exodus, Trek America, GAA, Intrepid, Anders Reizen en Joker).

image

Mariska

Sinds januari 2018 ben ik werkzaam bij Sawadee. Ik ondersteun het Marketing en Communicatie team en houd mij bezig met het onderhouden en verbeteren van de website. Hiermee wil ik bijdragen aan een bijzondere ervaring: het zoeken en boeken van een reis. Want dat is toch waar het allemaal begint. Mijn passie voor toerisme is er altijd al geweest. Ik heb Toerisme Management gestudeerd en ook al veel van de mooie wereld mogen zien. Na het afronden van mij toerisme studie ben ik Communicatie & Multimedia Design gaan studeren aan de Haagse Hogeschool. De combinatie van deze twee opleidingen heeft mij hier bij Sawadee gebracht.

Disclaimer

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van onze publicaties de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. Sawadee Reizen B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door ons gecreëerde website(s), brochures, flyers, advertenties en overige publicaties en kan geen garanties geven met betrekking tot de aard en de inhoud daarvan.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, ontstaan door inhoud van derden op de website(s) van ons. Wij behouden het recht voor om zonder aankondiging of opgaaf van redenen, aangeboden informatie te wijzigen en/of te verwijderen. Sawadee Reizen B.V. kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor besluiten door reizigers op basis van de door ons verstrekte informatie, indien die informatie daar niet voor is bedoeld of op een onoordeelkundige wijze worden gebruikt.

Wij kunnen geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, direct of indirect, het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de site.

Vacatures & stages

Sawadee Reizen biedt al sinds 1983 avontuurlijke reizen in kleine groepen naar bijzondere bestemmingen met aandacht voor natuur, cultuur en contact met de lokale bevolking. De reizen van Sawadee zijn avontuurlijk wat betekent dat er gereisd wordt in kleine groepen, overnacht wordt in kleinschalige accommodaties en activiteiten zoals wandelen en fietsen veelal zijn opgenomen in de reis. Daarnaast staat duurzaamheid bij ons centraal: dit draagt er toe bij dat de negatieve gevolgen voor de natuur en het milieu zoveel mogelijk beperkt blijven en dat de lokale bevolking, lokale gidsen en hotel- en pensioneigenaren kunnen profiteren van onze komst. Het hoofdkantoor van Sawadee, waar ongeveer 50 medewerkers werkzaam zijn, is gevestigd in het centrum van Amsterdam.

Vacatures

Momenteel hebben wij geen vacatures beschikbaar. Wanneer er weer iets beschikbaar komt zullen wij het hier plaatsen. 

Stage-ervaringen bij Sawadee Reizen


Shem Carstens - Marketingcommunicatie - januari 2020

Voor mijn opleiding MediaDesign heb ik een half jaar stage gelopen bij Sawadee op de afdeling Marketingcommunicatie. In deze periode heb ik heel veel geleerd over mijzelf, het vormgeven van campagnes, video’s en ander beeld- en printmateriaal. Ook was ik aanwezig bij de Vakantiebeurs en het Reisevent in DeFabrique. Ik vond het super leuk om op die manier in aanraking te komen met de klanten en de reisbegeleiders, wat anders nooit was gebeurd. Ook op kantoor was er vaak een erg fijne sfeer en ik ga de korte gesprekjes naast het koffieapparaat zeker missen. Dit was een fijne en leerzame eerste stage voor mij, daarbij sloot het goed aan bij mijn opleiding en kan ik met opgeheven hoofd en veel nieuwe skills weer terug naar school.

Ethan-Rory van de Vrande - Sales- en Support - voorjaar 2018

Voorjaar 2018 heb ik met veel plezier 5 maanden stage mogen lopen op de Sales- en Supportafdeling. Dit was een ervaring die mij altijd bij zal blijven. Je wordt behandeld als een volwaardige collega. Sawadee is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en op je eigen manier kan leren, nieuwsgierigheid wordt zowel gestimuleerd als beloond. In mijn tijd als stagiaire heb ik veel geleerd over hoe je reizigers kan helpen en enthousiasmeren op een informele en persoonlijke manier. Ik ben enorm gegroeid als persoon en in de manier waarop ik met mijn collega’s samenwerk, en hoe ik op de beste manier klanten kan helpen! Samenvattend was het een stage die mij een mogelijkheid heeft geboden om te groeien, en mij heeft klaargestoomd voor m’n huidige baan als reisexpert.

Sander Westerbos - Marketingcommunicatie - juni 2018

Voor mijn MBO studie grafisch vormgeven heb ik in een periode van 4 maanden mijn afstudeerstage gelopen bij de marketingcommunicatie afdeling van Sawadee. Ik heb dit ervaren als een leerzame stage op het gebied van vormgeven en communicatie. Persoonlijk ben ik gegroeid op het gebied van samenwerking en werken voor een opdrachtgever. Ik heb hier een goede ervaring aan over gehouden, denk hierbij aan fijne samenwerking met collega’s binnen de marketingcommunicatie afdeling, maar ook met de overige afdelingen. Ik kijk positief terug op mijn tijd bij Sawadee en ben klaargestoomd om mijn weg te vervolgen op het HBO, communicatie.

Linda Kiala - Marketingcommunicatie - januari 2018

Ik heb met veel plezier 4 maanden stage gelopen op de Marketing & Communicatie afdeling van Sawadee. Ik vond het spannend om voor het eerst stage te lopen, maar bij Sawadee voelde ik me al snel thuis. Het is een gezellig informeel bedrijf, waar iedereen bereid is om je te helpen. In die 4 maanden tijd heb ik ontzettend veel geleerd over online marketing en de reisbranche. Ik vond vooral het schrijven van de blogartikelen heel erg leuk maar heb ook heel erg genoten van het Sawadee reisevent en de vakantiebeurs! Bij Sawadee wordt je als stagiaire serieus genomen te en mag je zelf ook met ideeën komen. Daarnaast heb ik tijdens mijn stage ook genoeg ruimte gehad om te werken aan mijn schoolopdrachten. Ik ben blij dat ik hier veel heb mogen leren en veel leuke mensen heb leren kennen.

Olivier van der Meer - Marketingcommunicatie - januari 2018

Ik heb in het 2e jaar van mijn MBO-studie Media Vormgeving 5 maanden stage gelopen op de marketingcommunicatie afdeling van Sawadee. Ik heb mijzelf in deze paar maanden erg ontwikkeld. Ik ben heel veel te weten gekomen over hoe het nou werkt op een marketing afdeling. Ik heb allerlei dingen gemaakt die ook echt gebruikt zijn. Ook werd mijn mening altijd serieus genomen en daardoor voelt het alsof je ook echt inbreng hebt in het bedrijf. Dat maakt het leuker om stage te lopen. Ook kreeg ik erg veel vrijheid om zelf dingen te maken en daar leer je veel van. Ik het erg gezellig gehad tijdens mijn stage.

Wesley van Ravenzwaaij - Marketingcommunicatie - juni 2017

Tijdens het derde jaar van de opleiding commerciële economie heb ik mijn meewerkstage afgerond bij de marketingcommunicatie afdeling van Sawadee Reizen. In een relaxte sfeer met vriendelijke en behulpzame collega’s heb je alle tijd om aan je schoolopdrachten te werken. In een periode van 20 weken heb ik diverse werkzaamheden kunnen verrichten zoals het schrijven van SEO teksten, werken met een CMS systeem en andere ondersteunende werkzaamheden voor diverse marketingacties. Een stage bij Sawadee betekent veel tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen, maar wanneer het nodig is staat er altijd iemand voor je klaar.

Merel Blom - Marketingcommunicatie - januari 2017

In het tweede jaar van mijn studie Media, Informatie en Communicatie (HvA) heb ik mijn beroepsoriënterende stage gelopen bij Sawadee op de marketingcommunicatie afdeling. De sfeer bij Sawadee is erg informeel en vriendelijk, je voelt je er gelijk op je gemak. Ik ben tijdens mijn stage veel bezig geweest met website copywriting, online zetten van nieuwe reizen, SEO en social media. De werkzaamheden op de marketing afdeling zijn erg divers, je zit nooit stil want er is continue wel iets te doen. Ook al was mijn stage periode redelijk kort, ik heb toch erg veel kunnen leren bij Sawadee. Je krijgt veel zelfstandigheid en je hebt ook tijd om aan je stageverslag te werken. Ik heb het hier erg naar mijn zin gehad en ik kan iedereen deze stage aanraden.

Rowan Torres Rey – Marketingcommunicatie – januari 2017

Tijdens het 2e jaar van de opleiding Communicatie heb ik mijn meewerkstage bij Sawadee kunnen afronden, waarbij ik het marketingcommunicatie team heb ondersteund. In een korte periode van tien weken heb ik veel praktijkervaring opgedaan en een ontzettend leuke tijd gehad. Dagelijks hield ik mij bezig met verschillende marketing- en communicatiewerkzaamheden, zoals het ontwerpen van beeldmateriaal voor de website, SEO teksten schrijven voor bijzondere landen en het opzetten en ondersteunen van marketingacties. De sfeer op de afdeling was open en relaxed, waardoor ik mij vanaf het begin helemaal op mijn plek voelde. Daarnaast kreeg ik genoeg feedback om mezelf verder te ontwikkelen en kreeg ik de tijd om aan mijn stageverslag te werken. Sawadee is simpelweg een ideale stageplek!

Marinde Grovenstein - Marketingcommunicatie - juli 2016

Mijn tweede HBO stage van de opleiding Internationaal Toeristisch Management, heb ik afgerond bij Sawadee. In totaal heb ik drie maanden stage gelopen als online marketeer op de afdeling Marketing en Communicatie. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestonden uit onder andere het schrijven van SEO teksten voor de website, blog artikelen en het bijhouden van social media. Ik heb veel geleerd over SEO, werken met een CMS systeem en over de reisbranche zelf. Ik heb genoeg tijd en ruimte gehad om bezig te kunnen zijn met mijn stageverslag en onderzoeksopdracht, tevens heb ik super goede begeleiding gehad. Bij Sawadee voelde ik mij gelijk op mijn gemak, werd met open armen ontvangen en overal bij betrokken. De drie maanden zijn voorbij gevlogen en ik heb de tijd ervaren als zeer leuk en leerzaam!

Kelly Velberg - Product Management - mei 2016

Ik heb vijf maanden stage gelopen bij Sawadee op de afdeling Touroperating. De stage deed ik in combinatie met mijn afstudeeronderzoek. Dankzij het meewerken op de afdeling heb ik veel geleerd over de praktijk. Mijn dagelijkse werkzaamheden waren gevarieerd en naarmate de tijd vorderde, kreeg ik steeds meer verantwoordelijkheden. Zo mocht ik o.a. de Uganda en Rwanda Pop-Up vanaf het begin vormgeven. Niet onbelangrijk: erg leuke collega’s die altijd bereid zijn om je te helpen. De sfeer binnen Sawadee is erg open en informeel en daardoor voelde ik me meteen al op mijn gemak. Kortom, een leerzame en gevarieerde stage binnen een leuk team!

Martijn Troch - Marketingcommunicatie - januari 2016

De meewerk stage bij Sawadee was voor mij de uitgelezen kans om te ontdekken waar mijn passie en talent ligt binnen de communicatie en marketing. Naast dat ik bovengemiddeld geïnteresseerd ben in unieke reisbestemmingen vind ik het ontzettend leuk om mooie teksten te schrijven voor klanten. Klanten die net als ik heel graag meer te weten willen komen over een bestemming duizenden kilometers van huis. Tijdens mijn stage heb ik van alles gedaan en gemaakt op het gebied van marketing en communicatie. Dit heeft mij een realistisch en breed beeld gegeven van het vak. Films maken, reclamemateriaal bedenken, teksten schrijven en beeldmateriaal op de website zetten. Daarnaast heb ik meegeholpen tijdens informatiedagen en op beurzen. Na 5 maanden kan ik eigenlijk alleen maar zeggen dat ik nóg meer heb geleerd dan ik had verwacht.

Kelly Bakker - Touroperating - december 2015

Tijdens mijn derdejaars HBO stage bij Sawadee Reizen op de afdeling Touroperating heb ik echt onwijs veel geleerd. Ik werd veel betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden en heb een aantal eigen projectjes gekregen. Zo mocht ik zelf een Rusland pop-up reis uitzetten en een familiereis naar Bali ontwikkelen. Natuurlijk hebben mijn collega’s me wel geholpen en goede feedback gegeven. Het is een leuk team om in te werken, erg gezellig en behulpzaam. Ik heb een goed beeld gekregen van de werkzaamheden van de afdeling Touroperating, maar ook van de andere afdelingen. Een dag per week mocht ik aan mijn onderzoek zitten wat ontzettend fijn was. Ik kijk met veel plezier terug op mijn stageperiode en de tijd is voorbij gevlogen!

Joeri Kaars – Marketingcommunicatie - juli 2015

In het kader van mijn afstudeeronderzoek heb ik vijf maanden stage gelopen op de marketingcommunicatieafdeling van Sawadee Reizen. Ik heb de praktijk van dichtbij meegemaakt en ondertussen deed ik mijn onderzoek. Ik heb de stage- en afstudeerperiode bij Sawadee als zeer prettig ervaren, de werksfeer binnen de organisatie is goed en de werknemers zijn zeer behulpzaam en sympathiek. Je wordt bij Sawadee écht betrokken bij het product en de werkzaamheden, zo heb ik onder andere geholpen bij het opzetten van on- en offline campagnes en het organiseren van events. Kortom, het was een leerzame ervaring waar ik met plezier op terugkijk.

Amber van Lunsen - Verkoop & Customer Operations - februari 2013

Van februari t/m juni 2013 heb ik met veel plezier bij Sawadee stage gelopen. Het is een leuk team en iedereen staat voor je klaar mocht je hulp nodig hebben. Ik heb geleerd hoe een touroperator in elkaar zit en hoe de verschillende afdelingen met elkaar samenwerken. Al vanaf het begin was alles goed voor mij geregeld. Ik kreeg genoeg ruimte om aan mijn onderzoek te werken en hierdoor kon ik mijn werkzaamheden binnen Sawadee goed combineren met mijn opdrachten vanuit school. Ik kijk terug op een zeer leerzame en leuke tijd, die voorbij is gevlogen.

Nina Ferdinandy - Marketing - april 2012

Tijdens mijn stageperiode van 10 weken heb ik veel geleerd over online marketing en vormgeving. Ik vond het erg interessant om te zien hoe een bedrijf in elkaar zit en hoe verschillende afdelingen samen werken. Ik kreeg de ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan en wanneer ik vragen had stond iedereen voor me klaar. Sawadee was een erg fijne werkplek met leuke collega's!

Frens van der Sluis - Marketing - januari 2012

Van januari t/m oktober 2012 ben ik werkzaam geweest als stagiair Online marketing bij Sawadee Reizen. Direct vanaf het begin werd ik met open armen ontvangen en voelde me direct op me gemak. Er hangt een gezellige en informele sfeer op het kantoor en je bent omringt door vriendelijke en behulpzame collega?s. Tijdens mijn stage heb ik veel kennis en ervaring opgedaan over online marketing en grafische vormgeving. Het mooie is dat je bij Sawadee betrokken wordt in projecten en ook daadwerkelijk een bijdrage levert. Zo heb ik online campagnes mogen ontwikkelen en diverse marketing events mogen bezoeken. Wil jij een stageplaats waar je waar veel kan leren en betrokken wordt in de ontwikkeling van projecten? Dan ben je bij Sawadee zeker aan het goede adres!

Sèrah van den Brink - Touroperating - februari 2012

Mijn derdejaars HBO stage bij Sawadee Reizen op afdeling Touroperating heb ik ervaren als een fantastische leerperiode. Ik heb een goed beeld kunnen vormen over de werkzaamheden die op de afdeling allemaal plaatsvinden, en ik heb ook kunnen zien wat de andere afdelingen doen en hoe zij met elkaar in contact staan en samenwerken. Ik heb mij bij Sawadee Reizen erg op mijn gemak gevoeld. Sawadee biedt namelijk een prettige werksfeer en er werken behulpzame en geduldige werknemers. Als je dus op zoek bent naar een leerzame, veelzijdige stage waar een prettige werksfeer heerst en waar je volledig in staat wordt gesteld om jezelf te kunnen ontwikkelen dan is Sawadee Reizen echt een aanrader.

Dianthe Heddes- Marketing - februari 2011

Mijn stage bij Sawadee op de afdeling Marketing was een onwijs leuke en leerzame periode waar ik met veel plezier op terugkijk. Door de gezellige en behulpzame collega's ben ik elke dag met veel plezier naar kantoor gekomen. Ik heb bij Sawadee een goed beeld kunnen krijgen van de reisbranche, wat perfect aansluit op mijn opleiding Tourism & Recreation Management. Daarnaast heb ik op de afdeling Marketing veel bijgeleerd op het gebied van online marketing en social media. Ik zou iedereen die op zoek is naar een leuke werkomgeving en afwisselende werkzaamheden een stage bij Sawadee aanraden!

Tantusha Soekhlal - Reisbegeleiding - jan 2011

Mijn afstudeerstage bij Sawadee Reizen op de afdeling Reisbegeleiding was erg leuk en zeer leerzaam. Sawadee Reizen biedt als stagebedrijf ruimte om naast de verplichte werkzaamheden op je eigen afdeling ook een kijkje te nemen bij de andere afdelingen en jezelf te ontwikkelen. Daarnaast heb ik tijdens mijn stage mogen meedraaien in het voorbereidingsproces van de Reisbegeleidersdag en heb ik een dagje mogen kijken hoe de nieuwe reisbegeleiders getraind worden. Beide een onvergetelijke ervaring. Mijn werkzaamheden, de begeleiding, het contact met de reisbegeleiders en de prettige sfeer op het kantoor hebben mijn stage bij Sawadee Reizen zeer aangenaam gemaakt. Twijfel niet om je praktijk-/afstudeerstage bij Sawadee Reizen te doen!

Puck van der Vossen - Verkoop - juli 2011

Mijn eindstage voor de opleiding Manager Verkoop Reizen mocht ik lopen op de afdeling Verkoop bij Sawadee Reizen. Tijdens deze stage kreeg ik de mogelijkheid om naast mijn werkzaamheden, ook te werken aan mijn schoolopdrachten. Dit was erg prettig! De werksfeer binnen Sawadee is erg goed. Leuke collega's en iedereen wilt je helpen als je vragen stelt. Ik zal in toekomst met veel plezier terugkijken naar deze leerzame en gezellige periode. Bedankt Sawadee!

Judith Vos - Social Media- juli 2011

Van het hoge Noorden (Drenthe) verhuisde ik naar Noord-Holland om als onderdeel van mijn studie Commerciële Economie stage te lopen bij Sawadee reizen. Als social media stagiaire op de afdeling marketing en communicatie hield ik mij o.a. bezig met de social media platforms Facebook, Twitter, Youtube en andere kanalen. Wat ik als positief heb ervaren bij Sawadee Reizen is de fijne sfeer, leuke en behulpzame collega's en de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ik zou het iedereen aanraden om bij Sawadee stage te lopen!

Robert van Veen - Social Media - februari 2011

Sawadee Reizen is een fantastische plek om een stage te doorlopen. De open bedrijfscultuur, leuke collega?s en de locatie in het centrum van Amsterdam zorgen ervoor dat je jezelf meteen als een vis in het water voelt. Bovendien heb ik tijdens mijn afstudeerstage op de afdeling Marketing genoten van een zeer goede, kwalitatieve en aangename begeleiding. Graag raad ik iedereen aan om bij deze touroperator aan de slag te gaan!

Rosalie Koppes - Touroperating - september 2010

Mijn eerste stage heb ik mogen doen bij Sawadee Reizen op de afdeling Touroperating. Gedurende vijf maanden heb ik de kans gekregen om in een gezellige werkomgeving een reis naar Noord-India op te zetten. Als je op zoek bent naar een afwisselende stage, waar je voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen dan is Sawadee de juiste plek!

Antonio Pibia - Touroperating - februari 2010

Met veel plezier kijk ik terug op mijn tijd bij Sawadee Reizen. Het is een aanrader voor diegene die de Nederlandse touroperator markt beter wil leren kennen. Sawadee Reizen geeft je de mogelijkheid om veel aspecten van het touroperating vak te leren en in praktijk te brengen. Ik heb de kans gehad om als een echte product manager te werk te gaan; door een eigen reis naar Sardinië te ontwikkelen en het contact me reisbegeleiders en buitenlandse agenten te onderhouden.

Contact 

Contact omtrent het coronavirus (COVID-19)  

De ontwikkelingen rondom het coronavirus virus volgen elkaar snel op en wij begrijpen dat je hier veel vragen over hebt. Wij proberen iedereen zo goed en zo snel mogelijk te informeren. We informeren reizigers die binnenkort op reis gaan op volgorde van vertrekdatum. Wij vragen hiervoor jouw begrip en vragen je vriendelijk om bericht van ons af te wachten. Bekijk hier de corona-informatie pagina.        


Telefoon


Onze Reisexperts zitten voor je klaar op:

020-420 2220

maandag t/m vrijdag: 10:00 tot 16:00 uur

Bel me terug

WhatsApp


Nog niet geboekt?
App met een Reisexpert:

020-420 2220

maandag t/m vrijdag: 10:00 tot 16:00 uur

Open WhatsApp

Chat


Weet jij dat je ook al
je vragen kunt stellen
aan onze Reisexperts via onze chat.

maandag t/m vrijdag:
10:00 tot 16:00 uur

Start chat


Nieuwsbrief


Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en onze nieuwe reizen? Meld je dan aan voor de Sawadee nieuwsbrief.
Kantoor

Sawadee Reizen
Sarphatistraat 650
1018 AV Amsterdam

Momenteel zijn wij gesloten voor bezoek.


Betalingen graag naar


IBAN: NL80 ABNA 0487 1712 41
BIC: ABNAL2A
ABN AMRO te Amsterdam

Wij accepteren geen contant geld of creditcards.

Kamer van Koophandel Amsterdam: 33223550
BTW-nummer: 8025.14.650.B.01
ANVR-lidnummer: 3985
SGR-lidnummer: 1644
CBP lidnummer: 1513721


Noodnummers en dringende zaken

In geval van nood en bij zeer dringende zaken (waaronder bijv. ernstige urgente klachten, die ter plaatse niet kunnen worden opgelost) zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Tijdens kantooruren kun je ons bellen op +31 (0)20-4202220.

Buiten kantooruren word je doorgeschakeld met onze alarmdienst of kun je direct ons noodnummer bellen → +31 (0)20-6516035. We willen benadrukken dat het nummer buiten kantooruren alleen voor noodgevallen bedoeld is. Maak daarom goede afspraken met je thuisblijvers over hoe en wanneer je tijdens de reis contact met hen opneemt.

Handige noodnummers van Banken en Verzekeringen

Indien je contact wilt opnemen met je verzekeringsmaatschappij of bank (bijvoorbeeld om je bankpas of creditcard snel te kunnen blokkeren) zijn dit de meest voorkomende noodnummers:

Banken - Nederland

 • Rabobank (Interhelp SOS): +31887226767
 • ING: 020-228 8800
 • ABN-AMRO Hulpdienst: +31702342100
 • SNS-Bank: +31-30-2835372 (bankpas) en +31-30-2997490 (credit-card)
 • VISA Global Assistence: 020-660 0611 of +14105813836
 • American Express: +31205048000
 • Mastercard Global Service: +318000225821

Alarmcentrales - Nederland

 • International (gezamenlijk nummer voor: Europeesche Verzekering, De Amersfoortse, Univé, Rotterdamse Verzekeringen, CZ, OZ, Interpolis): +31206515151
 • Mondial Assistance alarm service:+31205929292
 • Interpartner Assistance (gezamenlijk nummer voor: V.V.A.A., AXA, Aegon en Sterpolis): +3120–6640131 / +31205740555
 • Eurocross / Zilveren Kruis: +31713641850
 • Artsen Alarmservice: +31302412908
 • V.V.A.A.: +31302412908
 • ABN-AMRO hulpdienst: +31703243100
 • F.B.T.O.: +31582345650
 • Travel Care alarm centrale (gezamenlijk nummer voor: ANWB, Postbank, Goudse, Géove, en Friesland): +31703147575
 • I.Z.Z.: +31703145165
 • Interhelp Interpolis: +31134620462
 • OHRA Hulpdienst: +31264004868
 • Nationale Nederlanden: +31703147575
 • AEGON: +31883440000
 • GEOVE: +31703147575
 • I.Z.A.: +31504040888
 • C.Z.: +31134680402
 • N.K.V.B. (Nederlandse Klim en bergsport vereniging): +31703145511

Alarmcentrales - België

 • EUROPE ASSISTANCE (België): +3225337575
 • Ethias: +3211282828
Naar boven
 

Nog 4 dagen!

Boek je een reis bij Sawadee, dan profiteer je nú van de volgende voorwaarden: 

 • Kosteloos annuleren tot 30 dagen voor vertrek.
 • Geld terug i.p.v. (nieuwe) reisvoucher
 • Gratis omboeken tot 5 dagen voor vertrek.
 • Vergoeding niet genoten reisdagen bij repatriëren.  
 • Gratis annuleren tot dag voor vertrek bij een COVID-19 besmetting.