< Terug naar resultaten

Fietsverhuur

 •  

  Huurfiets Albanië - Albanië

  De huurfiets ontvang je na de transfer van Tirana naar Qafe. Het betreft Giant Roam/Rove lichtgewicht fietsen met 30 versnellingen. De fietsen zijn voorzien van fietstassen en een bidonhouder. Een bidon moet je zelf meenemen (kleine flesjes bronwater passen meestal ook in de bidonhouder en zijn in Albanië overal te koop). De fietsen hebben een fietscomputer. Desgewenst kun je zelf een kaarthouder meenemen en op je huurfiets monteren. Dit geldt eveneens voor een eigen zadel of pedalen. Op de huurfietsen zijn de huurvoorwaarden van kracht zoals deze op de Cycletours-website staan. Wij zorgen dat je je fiets schoon krijgt uitgereikt. Je bent zelf verantwoordelijk voor je huurfiets in geval van schade of diefstal. Wanneer de schade aan een huurfiets door jou veroorzaakt is en niet te wijten is aan normale slijtage of fabricagefouten, ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten. Om dezelfde reden adviseren wij je om bij het bezichtigen van bezienswaardigheden of tijdens een terrasstop je fiets altijd op slot te zetten.


  De huurfiets is inbegrepen bij de reissom.

  E-bike
  Je kunt ook een e-bike huren. Het betreft hier een Giant Explore (tweede foto hierboven). Je betaalt dan een toeslag van €145,-. Je kunt dit aangeven op het boekingsformulier.

Naar boven
 

Sawadee Game Week
Midden-Oosten en Noord-Afrika

Test je reiskennis over deze regio en speel de quiz! De deelnemer die in de kortste tijd alle vragen goed beantwoordt, wint een Traverz M Eastpak Koffer. Succes!