< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Camping Jelling - Jelling

  • image image
   wifi

  Ruime, goed verzorgde familiecamping gelegen in een prachtige omgeving. De camping ligt op loopafstand van het historische dorp Jelling.  Naast de camping ligt het gemeentebad. Camping Jelling beschikt over uitstekende faciliteiten voor het gehele gezin, zoals een heerlijk zwembad en een restaurant. De Fladrup Sø is vlakbij.

 •  

  Skanderborg Sø Camping - Skanderborg

  • image image
   wifi

  Ruime, kindvriendelijke camping aan de Skanderborg Sø, zo'n 3 kilometer buiten Skanderborg. De camping is een voormalige boomgaard waar  de oude fruitbomen en veel andere struiken schaduw geven. De camping heeft een strand direct aan het meer.

 •  

  Hou Strandcamping - Hov

  • image image
   wifi

  De camping ligt een klein stukje buiten Hov, direct aan het strand. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd. Een paar honderd meter van de camping vaart een ferry naar  Samsø en Tunø.

 •  

  Bryrup Camping - Bryrup

  • image image
   wifi
  • image image
   zwembad

  Bryrup Camping heeft een ideale ligging voor een actieve vakantie in een schilderachtige omgeving in de buurt van Silkeborg. De camping is erg uniek aangelegd, met meerdere niveaus en terrassen. De camping beschikt over een binnen- en buitenbad, speelfaciliteiten en meren in de directe omgeving.

 •  

  Husodde Strand Camping - Horsens

  • image image
   wifi

  Deze gezellig familie camping ligt direct aan zee, gelegen in het prachtige landschap bij Horsens Fjord. Er zijn veel activiteiten op het strand, zo zijn er veel surfmogelijkheden. Accommodatie algemeen

De campings waar je gedurende de reis verblijft zijn van bovengemiddelde klasse. Sommige campings hebben een zwembad of liggen direct in de buurt van een gemeentezwembad. Een aantal campings ligt direct naast een meer of de zee. De campings liggen op een vlak terrein. Het sanitair van de campings is goed en sommige campings hebben een klein campingwinkeltje en/of bar. Ook kunnen de kinderen op de meeste campings lekker ravotten bij de speelgelegenheden (sportterreinen, speeltuinen).

 Vervoer ter plaatse


Terwijl je naar de volgende camping fietst, wordt je bagage vervoerd. Een reisbegeleider is met de bezemwagen op de route om de lunchstop te verzorgen, je onderweg te helpen bij pech of je op te pikken als het tegenzit.

Fietsvakantie Jutland voor families

Niet boekbaar

Naar boven
 


Stem & Win

Maak kans op een reis voor 2 personen

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!