< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 7,8
Vervoer 7,5
Overnachtingen 7,2
Reisroute 8,4
7.6 40 beoordelingen
  • 8 09-07-16

    P.j.j. Schoorl

    Fijne reis. Prachtige tochten, gevarieerd genoeg. Sommige tochten iets te lang gezien de hitte op het eiland.

  • 6 09-07-16

    Alex Kersten

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 3 09-07-16

    Jan Kloek

    Mooi en afwisselend eiland met prachtige, maar soms zware fietstochten, waarbij de info van Sawadee soms summier of onjuist was. Je moet tegen fietsen in temperaturen boven de 30, 35, of 40 graden Celsius kunnen en je bent vooral bezig met fietsen en 'kamperen', waardoor er weinig ruimte is om het eiland verder te verkennen. De bus- en bootreis ernaartoe zijn relaxed, maar vergen helaas veel tijd (d.w.z. een uur of 36).

  • 9 09-07-16

    Steven Ketel

    Heerlijke reis gehad leuke groep, prima leiding zeker reden nog een keer bij cycle tours te boeken

  • 7 09-07-16

    Peter Noten

    Corsica is een prachtig eiland om per fiets te verkennen. Ik vond sommige campings te 'basic' en de groepsbegeleiding iets te strak. De laatste etappe was saai

  • 6 25-06-16

    Frans Faber

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 25-06-16

    Anky Faber Plomp

    Corsica is een mooi eiland Uitleg route uitgebreider meer details o,a hoogte meters De campings waren soms primitief en te afgelegen

  • 8 25-06-16

    Sylvia Deemter

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 25-06-16

    Colja Groenewegen

    Leuke reis, veel gezien op het mooie Corsica. Heerlijk om even 2 weken niets anders te hoeven als tentje opzetten, fietsen, corvee, zwemmen, eten/drinken!

  • 6 25-06-16

    Helen Clark

    Leuk eiland, leuk concept (kamperen met kok en baggage wordt meegenomen). Vervoer Nice-Bastia - Nice slecht geregeld. Dag 1 en 2 zonde van de tijd. Aankomst zaterdag op camping, vertrek naar Bastia zondag. Laatste dag, vertrek van camping laatste zaterdag om 5 uur 's ochtends!!!!

  • 8 25-06-16

    John Houweling

    Buiten een enige min punten omtrent de begeleiding heb ik deze fiets vakantie als zeer positief ervaren. Het was mijn eerste ervaring met een groep(fiets) reis en vond het een prima concept, waarbij ik me geen zorgen hoefde te maken over m'n kampeerspullen, eten en route. De 'enige' uitdaging was het beklimmen van de bergen bij soms wat erg hoge temperaturen. De voldoening was echter adembenemend als je van de mooie uit/ver gezichten kon genieten.

  • 4 25-06-16

    Wia Eleveld

    Mooi eiland, helaas werden we met name in de eerste dagen over autowegen geleid. Razende vrachtauto's en personenauto's langs je heen vind ik geen succes. Binnenland was een stuk rustiger

  • 7 25-06-16

    Adrien Lambregts

    De reis was prima ook het weer en de begeleiders en de reisgenoten alleen de boottocht terug was 0 hebben jullie weleens om 5uur opde fiets gezeten s`morgens zonder licht om vervolgens 13 km na de boot te fietsen terwijl mensen die de boot zelf hadden geboekt om 10 uur mee konden ook de vaar route na ille rouse was makkelijker 2 km fietsen heb 2 jaar geleden deze reis ook gemaakt en vond het programma toen beter ook de rust dagen waren toen beter wil nog een keer terug maar dan met ander schema.

  • 8 25-06-16

    Kees Van Wijck

    Schitterende tocht, mooi eiland, leuke groep.

  • 6 11-07-15

    Lammert Folkerts

    Corsica is een prachtig eiland om te fietsen, gevarieerde fietstochten met voldoende uitdaging. Wegdek op een paar uitzonderingen na van goede kwaliteit. Variatie in landschap is groot. Temperatuur is in juli soms aan de hoge kant (35+).

  • 8 11-07-15

    Anne Marie De Jong

    Leuke groep, mooi eiland wat betreft natuur, intensieve fietstochten, reis heen en terug in bus wel lang en vermoeiend.

  • 7 11-07-15

    Leo Van Kessel

    Fietsreis was goed geregeld. En campings waren ook goed

  • 7 11-07-15

    Fred Van Hesse

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 11-07-15

    Guido Kurris

    Een geweldige fietsreis die een groot deel van het prachtige Corsica bestrijkt en daardoor een goed beeld van alle landschappelijke facetten ervan geeft. Bovendien erg goed georganiseerd en begeleid door bijzonder prettige mensen.

  • 7 11-07-15

    Peter Bol

    Er is geen omschrijving ingevuld

Fietsvakantie Corsica

Fietsen door Corsica

image
15 dagen vanaf € 938
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!