< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 8,5
Overnachtingen 7,5
Reisroute 8,3
8.3 26 beoordelingen
  • 8 30-07-16

    Coosje Martens

    Ik vind het concept van Cycletours heel leuk. De luifel met de ontvangst door de reisleiders, het samenkomen daar met de overige deelnemers, het eten en napraten maakten de reis af. Daarnaast waren ondanks de paar foutjes in de beschrijving van de routes goed aangegeven en waren de tochten prachtig. Het fietsen door een landschap geeft je een hele nieuwe blik op de streek en het land. Ik heb natuurlijk geboft met mijn groep, maar ik ga het zeker nog eens doen!

  • 9 16-07-16

    Evert Van Nieuwenhuizen

    Heerlijk ontspannen fietsreis, door het beperkte aantal etappes. Wel steeds keuze uit 2 lengtes voor rondrit of etappe. Prachtige campings met veel plek voor de tenten. En natuurlijk een schitterende omgeving.

  • 8 16-07-16

    Roelina Nijmeijer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 16-07-16

    Ellen Van Der Ham

    De reis was prachtig qua omgeving, het concept van 3 nachten op 1 camping en keuze tussen lange of korte rondrit of gewoon een dagje 'chillen' is een zeer goed concept gebleken, de groepssamenstelling (hoewel altijd weer afwachten....) is een mooie gebleken, het weer was voortreffelijk (ook dat is altijd afwachten, maar viel 100% mee), de reisbegeleiding absoluut te prijzen om hun vakkundigheid, humor, en niet aflatende zorg... We hebben genoten, geen moment spijt!

  • 8 16-07-16

    Hellen Van Velzen

    het was een zeer mooie fiets reis door de Dordogne

  • 8 16-07-16

    Elly Derks

    Mijn eerste ervaring met zo'n fietsvakantie was deze Dordogne vakantie. De combinatie van kamperen en fietsen op deze manier vond ik geweldig. Fietsen zonder veel bagage, dat is heel prettig, en de etappes naar telkens een andere camping maakte de vakantie heel verrassend en afwisselend. Op de camping zorgde de reisleiding elke dag voor alle boodschappen, ontbijt, warm eten, koffie, thee en een gezellig drankje. Dat maakte de vakantie heerlijk relaxed. Het fietsen was vooral in het begin pittig heel afwisselend en enorm genieten van de prachtige natuur en de idyllisch mooie, romantische Dordogne. De fiets-kampeer-formule van Sawadee is mij enorm goed bevallen.

  • 9 16-07-16

    Rene Ouendag

    Het was een heerlijke reis door een prachtige omgeving met goede reisbegeleiding en kok. Het meerdaagse verblijf op alle campings gaf de mogelijkheid om of uit te rusten, bezienswaardigheden in de buurt te bezoeken of meerdere routes te fietsen en zo de omgeving nog beter te verkennen. Een echte aanrader!

  • 9 16-07-16

    Derk De Boer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 16-07-16

    Jacoba Strijker

    Fietsreis Dordogne Fantastiche omgeving wel pittige routes maar het is het waart . Leuke groep en leiding die ons goed hebben voorzien eten /drinken. En het weer zat mee.

  • 9 16-07-16

    Rene Megens

    Prettig gezelschap, mooie (af en toe onduidelijke) fietsroute met fantastische ondersteuning. Hulde!

  • 8 16-07-16

    Jaap De Boo

    een verrassende reis door de Lot en Dordogne over onbekende wegen

  • 8 16-07-16

    Jeen Griffioen

    Het concept van een georganiseerde fiets kampeerreis waabij in feite alles voor je geregeld wordt is mij heel goed bevallen. Verder is de Dordogne een fantstisch gebied om met de fiets te verkennen.

  • 7 16-07-16

    Marlene Van Ophem

    Heel veel lezen en puzzelen op de website. Straks ga ik kijken hoe ik de fietsroutes had moeten uitprinten.

  • 8 16-07-16

    Henny Verstegen

    het waren mooie routes over rustige wegen , en wat hebben we lekker gegeten .

  • 9 16-07-16

    Djoeke De Boer

    Het oude vertrouwde recept werkte weer heel goed deze reis. Bagagevervoer, mobiele keuken, goede kok, goede bus.

  • 9 25-07-15

    Mary Steen

    Een heerlijke ontspannen fietsvakantie in de prachtige Dordogne. Een top-kok, een techneut die de mooie routes op zijn duimpje kende, een hele gezellige groep.... een aanrader!

  • 8 25-07-15

    Jeroen Clausman

    De hele dag actief buiten in de natuur, en als je vindt dat je het verdiend hebt neerstrijken op een terrasje in een leuk dorpje om je te laten verwennen met waar je op dat moment het meeste zin in hebt.

  • 8 25-07-15

    Thijs Van Den Berg

    Onbezorgd op de fiets genieten en alvast uitkijken naar de gele luifel waar de bouillon klaar staat.

  • 8 25-07-15

    Eve Helguero

    This biking and camping trip along the Dordogne in France was great. The group leader, Kees, and the cook, Ron, we very experienced and took care of many details above and beyond what was expected. The bike routes were interesting and the difficulty was accurately described.

  • 9 25-07-15

    Jan Bokkes

    Mede dankzij een geweldige begeleiding( Kees en Ron), een leuke groep en goed weer (op enkele buien na) een heerlijke vakantie gehad.

Fietsvakantie Dordogne

Fietsen in de Dordogne

image
15 dagen vanaf € 678
Naar boven