< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.0 11 beoordelingen
  • 9 30-07-19

    Peter

    Fijne reis. Gezellige groep, mooie routes en goede verzorging

  • 8 30-07-19

    Vincent

    Was erg leuk met alle kinderen

  • 8 30-07-19

    Chris

    Een heerlijke reis voor mijn gezin met mooie tochten. De kinderen helemaal happy met toffe begeleiding en vakantie vrienden en -vriendinnen genoeg.

  • 6 30-07-19

    Kitty

    goed concept, goede fietsroutes, begeleiding goed en kundig.

  • 9 30-07-19

    Marleen

    Prima formule: een mooie fietskampeervakantie met gelijkgestemde families. We hebben genoten van de mooie fietstochten, de heerlijke maaltijden ‘s avonds en de gezelligheid van de groep!

  • 9 28-07-18

    Ruben

    Was gezellig.

  • 7 28-07-18

    Meike

    Prima reis.

  • 8 28-07-18

    Harold

    Beproefd recept van Cycle Tours met mooie fietsroutes, leuke campings en toegewijd team voor de catering, kinderactiviteiten en hulp onderweg.

  • 8 28-07-18

    Elise

    Fijne reis gehad; mooie fietsroutes over heel rustige en goed aangelegde wegen, goede routebeschrijving, fijne reisleiding die ons veel uit handen heeft genomen (zo heeft de corveebeurt weinig tijd in beslag genomen), bij iedere camping zwemgelegenheid. Eén camping was vanwege het drukke verkeer naast de camping minder prettig (bij Montcuq).

  • 8 28-07-18

    Peter

    Een prachtig gebied om te fietsen, we waren met een gezellige groep onderweg en we hadden heerlijk weer. Een aanrader!

  • 8 22-07-17

    Thomas

    De reis biedt voor ieder wat wils. Je kúnt veel met andere mensen optrekken. Maar als je in je eentje een boek wilt lezen onder de luifel kan dat ook. Dat geldt ook voor het fietsen. Er zijn meerdere routes waar je uit kunt kiezen. En op dagen dat er niet een verplaatsing is naar de volgende camping, hoef je niet te fietsen maar kun je ook op de camping blijven.

Fietsvakantie Frankrijk - Vallei van de Lot (families, alle leeftijden)

Langs de wijngaarden van de Lot

Frankrijk - Vallei van de Lot (families, alle leeftijden)
15 dagen vanaf € 699
Naar boven
 

Wintersale
Kortingen tot €200 p.p.

De koude winterdagen in Nederland zijn een feit. Sneeuw, kou en regen.. Typisch Hollands winterweer. Droom je al weg naar een zonnig oord? Misschien boek je een mooie reis naar één van onze geselecteerde bestemmingen en ontvang je tot €200 korting per persoon