< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 7,9
Overnachtingen 8,2
Reisroute 8,4
7.8 6 beoordelingen
 • 7 30-07-16

  Petra Dekker

  Een leuke reis en leuke omgeving. Maar een aantal minpunten. De campings zijn eigenlijk te basic. Vooral het sanitair en de ruimte op de camping in Saint Jean Pied de Port is onder de maat.

 • 8 30-07-16

  Maurice Bun

  Erg fijn dat we met alle ouders en kinderen goed konden opschieten. Voor de kinderen was het erg leuk om vriendjes en vriendinnetjes te hebben tijdens de vakantie, terwijl wij als ouders meer tijd voor elkaar hebben gehad. Het eten was erg goed verzorgd. Minder prettig is dat je met een groep gebonden bent aan een tijdschema. Soms wil je bepaalde activiteiten eerder of later, maar dat kan dan niet.

 • 8 30-07-16

  Oscar Frenkel

  Mooie reis. Pubers hebben het ontzettend naar hun zin gehad. Nadeel: kampeerplekken erg klein

 • 8 30-07-16

  Ted Van Haaster

  geweldige groep met mensen

 • 8 30-07-16

  Johan Spaans

  De fietsreis is zeer goed bevallen. De rustige (wat primitieve) campings, de schitterende landschappen; de uitgezette tochten waren goed te volgen en de puberbegeleider heeft erg leuk allerlei dingen met de jongeren gedaan. Ook de andere 2 begeleiders waren prettig in contact en deden hun werk goed. Zeker toen een van de jongeren viel met een een sleutelbeenbreuk tot gevolg, heeft de begeleider dit adequaat en rustig opgelost. De groep was gelukkig niet te groot.

 • 8 30-07-16

  Petra Pinkert

  De reis was erg geslaagd, omdat we een ontzettend leuke groep hadden. De omgeving was mooi en het weer prima. Het eten was goed dankzij de kok!!

Fietsvakantie Voet van de Pyreneeën - Multi Actief voor families

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!