< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 23 beoordelingen
 • 8 28-07-18

  Joost Van Berkel

  Als muziek- en cultuurliefhebber heb ik genoten van de onverwachte cultuurmomenten die in de reis zaten. Tijdens de vrije dag in Rodez heb ik de Kathedraal Notre Dame de Rodez en drie musea bezocht in de stad. Het Pierre Soulages museum was bijzonder omdat dit gebouw helemaal afgestemd is op het werk van de kunstenaar, die met zijn 99 jaar, nog leeft. De tijdelijke Japanse tentoonstelling Gutai was een mooie aanvulling op de permanente tentoonstelling. In het historische stadje Conques staat een mooie kloosterkerk St. Foy. De ramen gemaakt zijn door Pierre Soulages. In de kerk en schatkamer kregen we een uitgebreide rondleiding met veel achtergrondinformatie. ’s Avonds een orgelconcert en een verlicht laatste oordeel na afloop van het concert. Genoeg om van te genieten deze dag. Het bezoek aan Albi tijdens de etapperit en de dag erop in de rondrit was zeer interessant. De kathedraal St. Cecilia is het grootste bakstenengebouw ter wereld. Samen met het aangesloten voormalige bisschoppelijk paleis dat nu het Toulouse Lautrec museum huisvest was mijn bezoek het meer dan waard. De stad zelf heb ik doorkruist op de fiets tijdens de twee fietstochten. In het start- en eindstadje Caylus was in de kerk een mooi Christusbeeld uit 1954 te zien gemaakt door Ossip Zadkine. Zadkine heeft dit stadje bezocht en een foto uit 1962 was te zien op een van de oude gebouwen in de stad. Tijdens de laatste rondrit op de uitreisdag was het bezoek aan de abdij van Beaulieu een mooie cultuurafsluiting waarin de in een romaanse stijl abdijkerk bezocht werd en een tentoonstelling Exil et Resistance met moderne kunst bijzondere werk liet zien. Het gebied waar we doorheen gefietst hebben had een goede mix van allerlei landschappen. Landbouw, stadjes, wijngaarden, zonebloemvelden, laaggebergte, heuvelachtig, bosrijk alles passeerde wel de revue en was dan ook leuk om als trainingskamp door heen te kruisen. De routes zijn uitgebreid en goed beschreven en de gps-tracks prima in orde.

 • 7 28-07-18

  Frans Koks

  de fietsreis was prima de terugreis met de bus niet aanrijding met vangrail)

 • 6 28-07-18

  Herman Wassens

  Het gebied was mooi maar niet speciaal. Hoewel de reisbegeleiding goed was was het idee om de corvee af te schaffen en het werk op vrijwillige basis te laten doen geen succes

 • 8 28-07-18

  Ronald Tange

  Prettige reis en een leuke groep. Mooie en rustige omgeving.

 • 7 28-07-18

  Marino Camarasa

  Mooie route maar ietwat saai soms in dorpen

 • 8 28-07-18

  Nicole Coehoorn

  De fietsroute liep niet helemaal door gebieden die ik van te voren verwacht had. Veel agrarisch landschap terwijl de Aveuron Lot en Tarn zoveel meer moois te bieden hebben. De camping in Rodez had wat mij betreft er niet bij gezeten. Verder goede groep met fijne begeleiders.

 • 8 28-07-18

  Ineke Van Woensel

  Een leuke afwisselende reis met prettige begeleiding

 • 9 14-07-18

  Leo Van Kessel

  De reis was erg mooi en ook over de reisleiding was ik erg tevreden

 • 7 14-07-18

  Hilbrand Polman

  Het was een mooie, ontspannen en afwisselende fietsreis.

 • 9 14-07-18

  Astrid Aarts

  Het was goed georganiseerd en een en fijne begeleiding

 • 9 14-07-18

  Carolina Huykman

  Mooie fietsrondreis door een rustig gedeelte van Frankrijk, met mooie middeleeuwse plaatsjes. De routes waren goed beschreven en de zwaarte (4 x ....) was zoals aangegeven. De begeleiding was uitstekend, ook het eten heerlijk en ruim voldoende.

 • 9 14-07-18

  René Huigen

  Leuke, afwisselende fietsvakantie in erg mooi en toch nog rustig deel van Zuid Frankrijk.

 • 8 14-07-18

  Leen Van Rijn

  Mooie fietsreis, leuke groep, prima leiding!

 • 9 14-07-18

  Esther Leijten

  Het was een prachtige omgeving waarin we fietsten, redelijk tot zeer afwisselend. Mooie campings, vaak met zwemgelegenheid. De beklimmingen waren uitdagend, maar te doen. De groep was groot (23) maar zeer sociaal, waardoor het heel leuk was om twee weken samen op te trekken. Helemaal geweldig waren de diners onder het luifel, waar we iedere avond samen van genoten.

 • 8 14-07-18

  Anja De Ruijter

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 14-07-18

  Henk Heusdens

  Mooie route over zeer stille wegen. Zeer goede begeleiding. Hulpvaardig. Lekker gegeten.

 • 8 14-07-18

  Henri Havinga

  Goed georganiseerde fietsvakantie. Mooie routes , geschikte campings en goede reisbegeleiders.

 • 8 14-07-18

  Fred Roozendaal

  Alles was tiptop geregeld en aanwezig (behalve een fietspomp voor banden met een Hollands ventiel. Minpuntje). Mooie tochten, goede campings, lekker eten. Uitstekende begeleiders van Sawadee.

 • 10 14-07-18

  Ivo Berendse

  Mooie routes, uitstekende reisleiding en kok. En een hele leuke groep

 • 9 14-07-18

  Jaap De Boo

  Goede verzorging, haast allemaal goede campings en een rustig mooi fietsgebied

Fietsvakantie Frankrijk - Aveyron, Lot en Tarn

Fietsen tussen heuvels en ruige rivieren

Fietsvakantie Frankrijk Aveyron, Lot, & Tarn
15 dagen vanaf € 718
Naar boven