< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 7,5
Overnachtingen 7,2
Reisroute 8,0
7.8 5 beoordelingen
 • 8 12-06-15

  Sandra De Neef

  De fietsreis bleek zwaarder dan aangegeven. Weinig tijd daardoor om onderweg stadjes of culturele hoogtepunten te bezoeken. De begeleiding was prima, geweldige kokkin (Annelies) en ondersteuning (Paul). Sommige rustdagen waren in een plaatsje waar niet veel te beleven was, jammer. Vaak bleek de camping moeilijk te vinden.

 • 6 12-06-15

  Regie Roefs

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 12-06-15

  Johan Beckers

  Een mooie fietsvakantie met goede begeleiding, lekker eten en een goede fietsenmaker. Jammer alleen dat de informatie over de ritafstanden en overnachtingen niet altijd klopten. Desondanks een aanrader. Ik heb deze reis gemaakt met een elektrische fiets. Hoewel langzamer dan de rest, was de reis goed te doen.

 • 9 12-06-15

  Joep Dubbink

  Prima georganiseerde fietsreis, mooie maar soms best wel pittige route lang over het algemeen rustige wegen.

 • 8 12-06-15

  Michiel Snijders

  Een hele mooie fietsreis, goede kampeeraccommodaties, echter regelmatig waren etappes lang (100 km of meer) waardoor er (te) weinig tijd was om een stadje of dorpje in te gaan. De reis was pittiger dan in de website aangegeven, voornamelijk door de afstanden, die regelmatig meer dan 100 km waren, meer dan vermeld in de website, en soms lang en steile klimmen van 5 km of meer. Na het hoogste punt daalden we af naar rivier niveau om daarna weer op het hoogste punt terug te klimmen. Voor vier deelnemers was de reis uiteindelijk te zwaar, de laatste etappes namen zij de trein.

Fietsvakantie De groene weg naar de Middellandse Zee

Boekbaar vanaf 01-12-2018.
Ik blijf graag op de hoogte.

Fietsvakantie Groene Weg naar de Middellandse Zee
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven