< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.7 11 beoordelingen
 • 9 16-06-18

  Hendrikus Vos

  Goed georganiseerde reis. Zorgzame reisleiding had alles tiptop in orde en loste kleine en wat grotere problemen heel goed op. Dagelijkse inleidingen over WO1 waren erg goed voorbereid en gaven goed beeld van de oorlog. (Vegetarisch) eten was zowel voedzaam als heerlijk.

 • 9 16-06-18

  Betsie Van Leeuwen

  Mooie reis met een goede balans van de natuur onderweg en de indrukken die je opdoet van WO1. Fietsen door afwisselend landschap en leuke dorpjes onderweg.

 • 10 16-06-18

  Françoise Haeck

  Lof voor Paul (kennis geschiedenis en logistiek) en Myriam. (Top kok 5 sterren).van mij zij verdienen een avond vrij per week. Zlo kunnen pax lokale specialiteiten ontdekken. Vrijheid om te fietsen:; mogelijkheid om culturele bezoekjes te doen en contact met de lokalen.

 • 9 16-06-18

  Cees Goudzwaard

  De frontlinie fietsreis is voor mij een geweldige vakantie geweest, het thema frontlinie was zeer indrukwekkend, de gekozen fietsroutes paste hier goed bij aan. Het mooie van deze reis is dat je start in Vlissingen via België, Noord Frankrijk richting Bazel het eindpunt. Dezel reis is een aanrader.

 • 8 16-06-18

  Lucy Smeets

  Fietsen langs het front van WOI is een bijzondere ervaring. Je fietst langs eindeloze begraafplaatsen, oorlogsmonumenten, lege dorpjes en eindeloze graanvelden afgewisseld met steden zoals Ieper, Arras, Reims en Verdun. De afsluiting in de Vogezen is de kers op de taart.

 • 9 16-06-18

  Richard Baar

  Interessante reis met een geweldige kokkin en een mecanicien, die elke morgen een prachtige verhandeling gaf over de plaatsen waar we waren. Campings waren nagenoeg allemaal goed, een enkele wat minder qua sanitair. Rustdagen waren goed verdeeld, fietsroutes rustig qua autoverkeer. Groep ging zeer goed met elkaar om

 • 8 16-06-18

  Wijnand Zwaan

  mooie route, behalve op dag-1: variant via brugge is plm 50 km non-stop langs jaagpad. bah! campings gevarieerd in comfort, is prima. mooie opbouw etappes qua zwaarte.

 • 9 16-06-18

  Irma De Groot

  Naast het sportieve element was het ook het historisch besef dat mij erg aansprak toen ik boekte. Beide elementen zijn op deze tocht volledig tot z'n recht gekomen. Daarbij de uitstekende begeleiding en de gezellige groep medefietsers en de eindconclusie is dat het een top-vakantie was.

 • 8 16-06-18

  Fred Van Hesse

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 16-06-18

  Jur Van Den Berg

  Mooie fietsvakantie door Noord- Frankrijk,waar ik met plezier naar terugkijkt.

 • 8 16-06-18

  Rachel Dopheide

  Vond het een geweldige vakantie, goed georganiseerd en enthousiaste leiding! Ook vond ik het thema, Langs de Frontlinie van de Eerste Wereldoorlog, een toegevoegde waarde! Ik heb me meerdere malen gerealiseerd dat ik een echt zorgeloze vakantie had en dat mijn enige verantwoordelijkheden waren: fietsen en tent opzetten! Ik ben zeer tevreden en kijk met plezier terug op mijn vakantie!!

Fietsvakantie Langs de Frontlijn WOI

Van Vlissingen naar de Zwitserse grens

Fietsen langs de Frontlijn Notre-Dame de Lorette
23 dagen vanaf € 1.248
Naar boven
 

Doe mee aan de Memory Challenge

En maak kans op mooie prijzen!

 • 1e plaats: Jack Wolfskin jas t.w.v. €199,95
 • 2e plaats: The North Face Surge rugzak t.w.v. €129,95 
 • 3e plaats: Een Fatboy Lamzac t.w.v. €74,50 

Daar gaan we!