< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hotel Vouras - Kalavarda (Rhodos)

  Hotel Vouras is onze thuisbasis op Rhodos waar ook de door onze Nederlandse staf gerunde fietswerkplaats is. Het door een Griekse familie gerunde hotel is echter maar klein, waardoor we soms moeten uitwijken naar Fanes of Theologos. Hotel Vouras ligt vlakbij zee, met gratis ligbedden en parasols. Achter Hotel Vouras is de fietswerkplaats. Hotel Vouras heeft keurige kamers met terras of balkon; de badkamers zijn recentelijk geheel gerenoveerd.

 •  

  Hotel Chalaris - Ermoupoli (Syros)

  Dit hotel ligt vlak bij de haven en ook dicht bij het centrum van Ermoupoli. Het is gevestigd in een stijlvol historisch pand uit 19e eeuw. De kamers zijn comfortabel en hebben airco.

 •  

  Hotel Captain Manolis - Parikia (Paros)

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Dit hotelletje ligt aan een groen binnenplaatsje midden in het oude deel van Parikia, het hoofdstadje van Paros. Je loopt zo vanuit je kamer de pittoreske steegjes in. De kamers met airco kijken uit op de binnenplaats, waar je lekker buiten kunt zitten.

 •  

  Studio Magaras - Agia Anna (Naxos)

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Deze recent gerenoveerde en ruime studio's liggen op een rustig deel van een camping direct aan zee, net buiten de badplaats Agia Anna. Je kunt gebruikmaken van gratis ligstoelen en parasols aan het strand. Elke studio ligt op begane grond en beschikt over wifi, airconditioning en een eigen terrasje.

 •  

  Rhodos-Stad - Rhodos

  In welk hotel je in Rhodos-Stad verblijft, is pas kort voor de reis bekend.

Accommodatie algemeen

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt. Wil je dit liever niet, dan kun je voor € 360,- extra een éénpersoonskamer bijboeken. We proberen terplekke zo veel als mogelijk dat deze kamers bij elkaar in de buurt liggen.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

Je verblijft tijdens deze reis in middenklasse-hotels (** of ***). Alle hotelkamers hebben een eigen wc en bad of douche. Hou er rekening mee dat douchegordijnen en haakjes voor de douchekop in Griekenland niet standaard zijn.

 Vervoer ter plaatse


Terwijl je naar het volgende hotel fietst, wordt je bagage vervoerd. De
reisbegeleiding helpt je onderweg bij pech of pikt je op als het tegenzit.

Fietsvakantie Griekenland - Cycladen (hotel)

Eilandhoppen tussen 4 eilanden

image
16 dagen vanaf € 1.688
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs: 

 • 19 januari bij Theater Kikker, Utrecht
 • 26 januari in de Verkadefabriek, Den Bosch
 • 2 februari presentaties Kenia & Tanzania & Namibië, Amsterdam

Meld je gratis & vrijblijvend aan.