< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hotel Krinos - Lefkós

  • image image
   eigen badkamer

  Hotel Krinos ligt pal aan zee en alle kamers hebben een balkon en een schitterend uitzicht op zee (aan de zonsondergangzijde). De eigenlijke eigenaar bemoeit zich meer met zijn groentetuin en het resultaat proef je tijdens het diner. De dagelijks leiding is in handen van Nick en Tina. Het hotel ligt aan het begin van het badplaatsje Lefkós, met enkele grote zandstranden.

 •  

  Hotel Finíki View - Finíki

  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Finíki is écht een dorpje om tot rust te komen. Het heeft een kleine haven waar aardige eetgelegenheden aan liggen. Je hotel met zwembad ligt een niveau hoger en kijkt uit over de haven. Eigenaressen Maria en Takis hebben ruime kamers, deels modern en deels traditioneel ingericht.

 •  

  Hotel Anemos - Ólympos

  Ólympos is het mooiste en meest spectaculaire dorp van Kárpathos, imposant gelegen op een bergrug hoog boven de zee. Olympos beschikt alleen over kleine hotelletjes. We maken gebruik van drie hotels. Een van deze hotels is Hotel Anemos, dat bestaat uit vier ruime kamers in oude dorpshuizen, met een traditionele inrichting. Ze hebben uitzicht op de westkust. We maken ook gebruik van kamers met uitzicht over het dorp aan de landzijde. Je kunt niet met de fiets tot bij de hotelkamers komen. Daarom meld je je bij Taverna Drosia aan het begin van dorp waar je de fietsen kunt parkeren en waar Evgenía je een welkomstdrankje aanbiedt. Zij regelt met hoteleigenaren dat je naar je kamers wordt gebracht. Soms maken we ook gebruik van kamers van Evgenía, die hebben uitzicht over het dorp aan de landzijde. 

 •  

  Hotel Rosmari - Archangellos

  • image image
   eigen badkamer
  Archangellos is de op-een-na grootste plaats op Rhodos. Het is een erg levendig stadje maar ons hotel ligt rustig aan de rand. Eigenaresse Tsambika is trots op haar bloemenrijke tuin die tevens vol vruchtbomen staat. De kamers zijn eenvoudig maar elk met eigen badkamer en balkon.
 •  

  Rhodos-Stad - Rhodos

  In welk hotel je in Rhodos-Stad verblijft, is pas kort voor de reis bekend.

Accommodatie algemeen

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

Je verblijft tijdens deze reis in middenklasse-hotels (** of ***). Alle hotelkamers hebben een eigen wc en bad of douche. Hou er rekening mee dat douchegordijnen en haakjes voor de douchekop in Griekenland niet standaard zijn.

 Vervoer ter plaatse

Terwijl je naar het volgende hotel fietst, wordt je bagage vervoerd. De reisbegeleiding helpt je onderweg bij pech of pikt je op als het tegenzit.

Fietsvakantie Griekenland

Niet boekbaar

Naar boven
 


Nacht van Sawadee

Speel mee én profiteer vandaag van leuke extra's!

Van 12:00 uur tot 00:00 vieren wij ieder uur dat ergens op aarde de nacht valt. Naast leuke extra's bij het maken van een boeking kun je ieder uur meedoen aan een nieuwe quiz. Speel jij ook mee?!