< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. Op basis van feedback van klanten en reisbegeleiders waarborgen wij de kwaliteit en service. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hotel Blue Sea - Ammopí

  Het hotel ligt 300 m van het strand. De kamers met balkon (de meeste met zeezicht) zijn klein maar netjes. Ammopí is de grootste badplaats van Kárpathos, maar nog altijd een heel bescheiden locatie. Er zijn mooie zandstranden.

 •  

  Hotel Krinos - Lefkós

  Hotel Krinos ligt pal aan zee en alle kamers hebben een balkon en een schitterend uitzicht op zee (aan de zonsondergangzijde). De eigenlijke eigenaar bemoeit zich meer met zijn groentetuin en het resultaat proef je tijdens het diner. De dagelijks leiding is in handen van Nick en Tina. Het hotel ligt aan het begin van het badplaatsje Lefkós, met enkele grote zandstranden.

 •  

  Hotel Finíki View - Finíki

  Finíki is écht een dorpje om tot rust te komen. Het heeft een kleine haven waar aardige eetgelegenheden aan liggen. Je hotel met zwembad ligt een niveau hoger en kijkt uit over de haven. Eigenaressen Maria en Takis hebben ruime kamers, deels modern en deels traditioneel ingericht.

 •  

  Hotel Anemos - Ólympos

  Ólymos is het mooiste en meest spectaculaire dorp van Kárpathos, imposant gelegen op een bergrug hoog boven de zee. Olympos beschikt alleen over kleine hotelletjes. We maken gebruik van drie hotels. Een van deze hotels is Hotel Anemos, dat bestaat uit vier ruime kamers in oude dorpshuizen, met een traditionele inrichting. Ze hebben uitzicht op de westkust. We maken ook gebruik van kamers met uitzicht over het dorp aan de landzijde. Je kunt niet met de fiets tot bij de hotelkamers komen. Daarom meld je je bij Taverna Drosia aan het begin van dorp waar je de fietsen kunt parkeren en waar Evgenía je een welkomstdrankje aanbiedt. Zij regelt met hoteleigenaren dat je naar je kamers wordt gebracht. Soms maken we ook gebruik van kamers van Evgenía, die hebben uitzicht over het dorp aan de landzijde. 

Accommodatie algemeen

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

Je verblijft tijdens deze reis in middenklasse-hotels (** of ***). Alle hotelkamers hebben een eigen wc en bad of douche. Hou er rekening mee dat douchegordijnen en haakjes voor de douchekop in Griekenland niet standaard zijn.

 Vervoer ter plaatse


Terwijl je naar het volgende hotel fietst, wordt je bagage vervoerd. De reisbegeleiding is in de loop van de dag op de route om je onderweg je te kunnen helpen bij pech of iemand op te pikken die even genoeg heeft gefietst.

Fietsvakantie Griekenland

Boekbaar vanaf 01-01-2017.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Zondag 27 november 2016
Informatiedag, Utrecht

 • Bezoek de algemene informatiemarkt en kom alles te weten over de reizen van Sawadee 
 • Schrijf je in voor reispresentaties over veel verschillende bestemmingen
 • Leer alles over wijnen uit Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Italië tijdens een wijnproeverij

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.