< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hotel Meliton - Theologos, Rhodos

  Omdat het  Hotel Vouras in Kalavarda niet altijd voldoende kamers beschikbaar heeft, en er in Kalavarda geen andere hotels zijn, overnachten we soms aan het begin van deze fietsvakantie in Hotel Meliton. Dat ligt net buiten het dorp Theologos, op circa 1 km van zee. Het hotel beschikt over een zwembad.

 •  

  Hotel Triton - Kos-stad

  Een comfortabel stadshotel aan zee, naast de kathedraal en aan de rand van het bezienswaardige centrum. Op de begane grond is een goed Italiaans restaurant en tegenover het hotel is de beste ijssalon van Kos.


 •  

  Hotel Sea Breeze - Mastichari, Kos

  Een aardig en niet te groot hotel in het centrum van Mastichari. Het wordt gerund door Kostas met zijn vrouw en dochter. De kamers hebben airco. Het strand is naast de deur en de boot naar Kalymnos legt ook al heel dichtbij aan.

 •  

  Hotels - Rhodos-stad

  In Rhodos-stad werken we samen met meerdere hotels. Pas kort van te voren zal de hotelnaam bekend zijn. De hotels waar we mee samenwerken hebben 2 of 3 sterren en liggen dichtbij de historische stad en/of het strand.
 •  

  Hotel Vouras - Kalavarda (Rhodos)

  Hotel Vouras is onze thuisbasis op Rhodos waar ook de door onze Nederlandse staf gerunde fietswerkplaats is. Het door een Griekse familie gerunde hotel is echter maar klein, waardoor we soms moeten uitwijken naar Fanes of Theologos. Hotel Vouras ligt vlakbij zee, met gratis ligbedden en parasols. Achter Hotel Vouras is de fietswerkplaats. Hotel Vouras heeft keurige kamers met terras of balkon; de badkamers zijn recentelijk geheel gerenoveerd.

Accommodatie algemeen

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

Je verblijft tijdens deze reis in middenklasse-hotels (** of ***). Alle hotelkamers hebben een eigen wc en bad of douche. Houd er rekening mee dat douchegordijnen en haakjes voor de douchekop in Griekenland niet standaard zijn.

 Vervoer ter plaatse

Terwijl je naar het volgende hotel fietst, wordt je bagage vervoerd. De
reisbegeleiding is in de loop van de dag op de route om je onderweg je te
kunnen helpen bij pech of iemand op te
pikken die even genoeg heeft gefietst.


Fietsvakantie Griekenland

Niet boekbaar

Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is ver te zoeken dus kun je vast wel iets gebruiken om je dag zonniger te maken. Wil je kans maken op een Bever cadeaukaart om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis?

Door deelname schijf je je in voor de wekelijkse Sawadee nieuwsbrief. Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons privacybeleid.