< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
7.9 11 beoordelingen
 • 9 12-07-16

  Bart Lansdorp

  prachtige omgeving, goede campings (uitgezonderd die bij San Gimignano), prettige formule (bagagevervoer en dat er voor je wordt gekookt), mooie routes , prima begeleiding en goede informatie.

 • 7 12-07-16

  Judith Van De Vlasakker

  Onze toscanereis ging van siena naar florence. Daardoor lag het zwaartepunt van de fietstochten aan het begin van de reis. Andersom zou prettiger zijn geweest.

 • 9 12-07-16

  Paul Verweij

  Een aanrader om een fietstocht van Cycletours in Italie-de Toscane te fietsen, een prachtig gebied om te fietsen, mooie omgeving leuke stadjes en dorpjes en prachtige steden zoals Siena en Firenze.

 • 9 12-07-16

  Albert Kronenburg

  De fiets- kampeervakantie in Toscane is me erg goed bevallen. Voor mij de 1e keer op zo'n reis. Alle ingredienten die voor mij een vakantie geslaagd maken zaten erin: prachtig weer, fietsen cq actief bezig zijn in een geweldige omgeving, lekker kunnen 'aanschuiven' voor het (lekkere) ontbijt en diner, het ouderwetse campinggevoel, prima zwembaden op de campings, de gezelligheid van een groep. En 2 prima reisbegeleiders!

 • 8 12-07-16

  Anita Moes

  Mooie reis met veel afwisseling: mooie natuur en vergezichten, leuke dorpjes/steden, bezoek aan Siena, Florence en San Gimignano mogelijk. San Gimignano is een leuk stadje om te bezoeken. Campings hebben allemaal een zwembad en dat is heerlijk na een dagje fietsen in het Toscaanse heuvelland (niets is vlak). Fijn dat je op de rustdagen kunt kiezen of je wilt gaan fietsen of lekker wilt luieren. :-)

 • 8 12-07-16

  Leen Van Rijn

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 12-07-16

  Hans Kolkman

  Toscane blijft mooi maar is op de fiets beter in de lente of de herfst. Verder was het een vrij standaard cycletours reis. Jammer dat de rit volgorde aangepast was zodat we de zwaarste rit meteen op de eerste dag kregen, die rit was zelf als we al ingefietst zouden zijn erg zwaar geweest.

 • 7 12-07-16

  Petra Kok

  Prima campings, mooie tochten, prachtige omgeving en lekker eten en drinken. De kok was geweldig, zij zette zich echt in om je een vakantiegevoel te geven.

 • 8 12-07-16

  Boudewijn Weve

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 12-07-16

  Sandra Dee

  De kokkin maakte lekkere maaltijden. De mecanicien/ reisleider was goed op de hoogte van de fietstochten.

 • 7 12-07-16

  Karin Ten Hoopen

  De reis en de routes waren goed verzorgd. Helaas vond ik de keuzes van sommige campings en plaatsen niet goed. Camping Figline waar je je haringen in de tent van je buurman of buurvrouw moest zetten en bijna de tent niet in of uit kan. De camping in San Gimignano waar erg veel grote stenen lagen waar je je tent op moest zetten.

Fietsvakantie Toscane

Niet boekbaar

Naar boven