< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 16 beoordelingen
 • 8 25-05-19

  Ruud

  Goed georganiseerde reis, met helaas af en toe wat mindere kwaliteit wegen, maar mooi natuur en vriendelijke mensen.

 • 8 25-05-19

  Wander

  Onder de bezielende begeleiding van Romaine en Jan was het een mooie reis door een afwisselend landschap over asfalt, maar ook onverharde wegen. Door rustige bossen, desolate en droge landschappen; soms pittige klimmetjes. De kookprestaties van Romaine waren en zijn nog steeds verbluffend goed. Ook de snelle assistentie van Jan bij problemen was weer van grote klasse. Kortom, een reis om aan te raden.

 • 8 25-05-19

  Adrianus

  Zoals we van onze Portugal-equipe gewend zijn, waren de routes en de voedselvoorziening weer uitstekend.

 • 9 25-05-19

  Françoise

  Prima georganiseerd. Kon terecht bij de reisleiding. Als er iets met de fiets was, werd het meteen verholpen Goede campings

 • 8 25-05-19

  Gerrit

  Relaxte reis door een mooi gebied. Het gebied is niet heel toeristisch, de routes zijn meestal rustig. Er zijn sites met overblijfselen uit het stenen tijdperk, uit de Romeinse tijd en uit de recentere geschiedenis. dus voor cultuurliefhebbers is het ook genieten.

 • 8 25-05-19

  Frans

  Mooie reis; redelijk zwaar door de hitte en soms onverharde wegen. Prima begeleiding.

 • 8 08-09-18

  Marianne

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 08-09-18

  Marja

  We hebben een mooie fietsreis gemaakt van Evora naar Sevilla. Alles was prima georganiseerd: de routes waren uitstekend beschreven, de campings waren allemaal goed en geen omkijken naar het eten; de boodschappen werden gedaan en er werd heerlijk voor ons gekookt.

 • 8 08-09-18

  Erwin

  Goed georganiseerde reis met prima begeleiding. Ben onder de indruk geraakt van de rust van het landschap en de dorpjes in Portugal

 • 9 08-09-18

  Ton

  Leuke tocht, voldoende afwisseling, super goede reis begeleiding

 • 7 08-09-18

  Rina

  Perfecte verzorging door Jan en Romeine. ( Jan keek dagelijks de fietsen na/Romeine verzorgede de lekkere maaltijden)Het was een piitige reis: regelmatig onverharde wegen, veel heuvels en hoge temparatuur. Deze combinatie maakte het tot een pittige fietsvakantie.

 • 8 08-09-18

  Ingrid

  Leuke groep. Voor de 5de keer weer een route met Jan en Romaine van Krimpen. Fietsroute van camping naar camping waren goed te doen. Door het warme weer wel wat zwaarder dan anders. Eten en begeleiding was weer top. Kortom weer een fantastische vakantie. De rondes naar de camping zelf niet veel gedaan. Voor mij was het zwembad of strand, of stadje. De afwisseling is voor mij goed. Rust maar ook actief bezig zijn.

 • 8 08-09-18

  Froukje

  Het was zonder meer een hele mooie fietsreis! Jan en Romaine (begeleiding en kok), zijn betrokken en warme mensen. Strakke organisatie en het eten was voortreffelijk, lekker, afwisselend en genoeg. De fietsroutes waren goed en duidelijk aangegeven. Begeleiding tijdens het fietsen was top, voldoende stopplekken voor het aanvullen van water of fruit. Bij problemen met de fiets was hij snel aanwezig. Alleen de warmte (34 /35 graden) waardoor de fietsreis met name in Portugal zwaar werd. Diversiteit wat campings betreft, gemeente campings, of bij het strand, veel lawaai of weer ergens in de rimboe. Graag eerder op Schiphol vertrekken, nu kwamen we pas 's avonds laat in het donker op de camping aan. En het vertrek naar Nederland was ook erg vroeg. Dus nee niet even zwemmen voor vertrek wat op de site van sawadee staat.

 • 10 08-09-18

  Jacqueline

  Met name door de geweldige inzet van het echtpaar Jan en Romeine is de reis onvergetelijk geweest. Heerlijke maaltijden werden ons voorgeschoteld en tijdens het fietsen was Jan altijd in buurt. Verders werdt er alles aan gedaan om het ons zo plezierig mogelijk te maken. De tochten zijn zeer afwisselend en mooi , maar ook zwaar door de heuvels en de vele onverharde wegen. Op iedere camping was gelegenheid om te zwemmen. Ik wil graag nog een keer met Jan en Romeine mee!!

 • 9 08-09-18

  Gerda

  Prima geregeld, top begeleiding en mooie reis

 • 9 08-09-18

  Patrick

  De reis was tot in de puntjes georganiseerd door Jan en Romaine. Ik heb heerlijk gefietst en gegeten tijdens de reis. We hebben heel veel mooi weer gehad en daar door een onbezorgde reis. De routes waren ook mooi en afwisselend door bos en langs akkerbouw en twee keer vlakbij de zee.

Fietsvakantie Spanje en Portugal

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

Cycletours Fietsvakanties Portugal Alentejo Evora
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven