< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Tryp Ciudad de Elche Hotel - Elche

  Dit moderne hotel in het centrum van Elche biedt stijlvolle, ruime kamers met WiFi, airconditioning en een satelliettelevisie. Het hotel ligt op 400 meter van de beroemde palmentuin Palmeral de Elche, die op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat. Op nog geen vijf minuten lopen vind je een ruim aanbod van winkels en restaurants. 

 •  

  Hotel Spa La Romana - La Romana

 •  

  Hotel Monreal - Jumilla

  Hotel Monreal bevindt zich in het centrum van de wijnstad Jumilla. Het biedt comfortabele kamers met gratis WiFi.  Op vijf minuten lopen van het hotel vind je verschillende bars, restaurants en winkels, evenals mooie tuinen en parken.
 •  

  Hotel Salvadora - Villena

  Hotel Restaurante Salvadora ligt in het centrum van Villena. Het hotel beschikt over kamers met airconditioning, gratis WiFi, een flatscreen-tv met satellietzenders en een eigen badkamer.

 •  

  L´Agora Hotel - Bocairent

  Het hotel ligt in het historische centrum van Bocairent en is ingericht met elementen uit Azië, Afrika en de voormalige koloniën van Spanje.

 •  

  Casa Camaleón - Castalla

  Casa Camaleón is een klein en persoonlijk guesthouse aan de rand van Castalla, met uitzicht op het prachtig gerestaureerde kasteel. 

Accommodatie algemeen

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Terwijl je naar het volgende hotel fietst, wordt je bagage vervoerd.

Fietsvakantie Ruta del Vino de Alicante

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

 • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
 • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
 • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.