Fietsvakanties 2017

Gaat er volgens jou niets boven fietsen in de vrije natuur? Tijdens een fietsvakantie ontdek je een land op jouw eigen tempo, samen met andere fietsliefhebbers. Of je nou samen met je gezin door kleurrijke Franse valleien fietst of de regenwouden van Ecuador doorkruist, iedere fietsvakantie heeft één ding gemeen; Je hebt het gevoel van ultieme vrijheid. 

Ben je een ervaren fietser? Ga dan voor een uitdagende fietsvakantie in Frankrijk en geniet van een fenomenaal uitzicht na het bestijgen van de Pyreneeën. Ga je met de familie op fietsvakantie en doen jullie het liever wat rustiger aan? In de Provence fiets je onder andere langs uitgestrekte wijngaarden, felgekleurde lavendelvelden en groene olijfbomen.

Deze zomer nog gegarandeerd op fietsvakantie in Europa of daarbuiten? Hieronder vind je een overzicht van de fietsvakanties die zeker doorgaan en waarop nog (beperkt) plaats is. Klik op de naam van de reis voor meer informatie.

Reisdatum Reis   Vlucht Opmerking Reissom (incl. vlucht)    
check   Gegarandeerd vertrek
zo 07 jan /
za 10 feb
Fietsvakantie Nieuw Zeeland
3 of meer singles Groepsamenstelling
€ 3.498,-
jan
Reisdatum Reis   Vlucht Opmerking Reissom (incl. vlucht)    
check   Gegarandeerd vertrek
za 28 jul /
za 11 aug
Fietsvakantie Vallei van de Lot voor families
kinderkorting (t/m 11 jaar)*: € 70,- Groepsamenstelling
€ 658,-

De groepssamenstelling wordt getoond vanaf 1 deelnemer. Voor vragen over de groepssamenstelling indien niet getoond, of alle andere vragen, neem contact met ons op via: 020 - 420 2220 of email.

jul