< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hotel Ali - Marrakech

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  In Marrakech wordt overnacht in een centraal gelegen hotel met typisch Marrokaanse inrichting. Er is een binnenplaats, balkon met uitzicht op het plein, wifi en een hamam. De comfortabele kamers beschikken allen over airconditioning en privé sanitair.

Accommodatie algemeen

In Marrakech, Tamnougalt/Agdez verblijf je in eenvoudige hotels op 2-persoonskamers met douche en wc. De overige overnachtingen vinden plaats op campings of op bivakken in de woestijn. Je slaapt in 5/6 persoonsten­ten. Vergeet niet een goede warme slaapzak mee te nemen, temperaturen tot -5 graden zijn mogelijk. Wij zorgen voor een matrasje en extra dekens. Het is verstandig om zelf nog een isolatiematje (therma-rest) mee te nemen.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

Wanneer je zeker over een 1-persoonskamer wilt beschikken, dien je dit bij boeking door te geven. Je betaalt dan een toeslag. Er is echter meestal maar een beperkt aantal 1-persoonskamers beschikbaar in verband met de capaciteit van de hotels.
Omdat er bij deze reis ook gekampeerd wordt in 5- tot 6 persoonstenten zullen deze altijd gedeeld worden met medereizigers.

 Vervoer ter plaatse

Al naargelang het traject vinden de transfers plaats in minibusjes of taxi’s. Tijdens de fiets­tocht zijn, afhankelijk van de groepsgrootte, één of meerdere volgauto's aanwezig voor vervoer van bagage en materiaal.

Fietsvakantie Marokko

Niet boekbaar

Naar boven
 

Fiets- en Wandelevent 13 april
De Hoep, Castricum


Speciaal voor alle fiets- en wandelliefhebbers; een dag die volledig in het teken staat van onze fiets- en wandelreizen.

 • Woon een van de presentaties bij over onze reizen
 • Stel al je fietsvragen aan de aanwezige experts
 • Maak kennis met de wereld van GPS 
 • Maak een mooie wandeling of fietstocht in de omgeving