< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

  •  

    Campings - Nieuw-Zeeland

    Je overnacht op deze reis op campings. De campings zijn in Nieuw Zeeland van goede kwaliteit. De campings zijn vaak ruim opgezet en ze hebben in veel gevallen een centraal keukengebouw.

Accommodatie algemeen

Tijdens deze reis overnacht je in 2-persoonstenten met voldoende ruimte voor je bagage. Indien je alleen boekt deel je de tent met een andere deelnemer van hetzelfde geslacht. Eenpersoonstenten zijn niet aanwezig. Je kunt eventueel je eigen tent meenemen. Houd wel rekening met de 30 kg bagage limiet bij de luchtvaartmaatschappij. Alle overnachtingen op de campings zijn inbegrepen in de reissom.Op de meeste campings kun je desgewenst tegen bijbetaling in een cabin overnachten. Dit is niet inbegrepen en moet ter plaatse met de reisbegeleiding geregeld worden. 

Je overnacht op deze reis op campings en desgewenst tegen bijbetaling in een cabin. De campings zijn in Nieuw Zeeland van goede kwaliteit.

 Vervoer ter plaatse

Je reisbegeleider en de kok rijden in een bestelbus. Deze gaat mee voor het vervoer van de kookuitrusting, je bagage en de fietsen waar dat nodig is. De transfers tussen de fietstrajecten worden gedaan met Intercity lijnbus waarbij de fietsen in het bestelbusje vervoerd worden.

Fietsvakantie Nieuw Zeeland

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven