Vragen over de drukte op Schiphol? Klik hier voor meer info

Groepsreizen

Sinds 1983 organiseert Sawadee rondreizen naar alle uithoeken van de wereld. Onze groepsreizen staan in het teken van avontuur en een intense beleving. In een groep van maximaal 20 personen maak je kennis met de meest bijzondere reisbestemmingen. Het aantrekkelijke van een groepsreis is dat je je reiservaring deelt met andere reizigers.

We hebben verschillende soorten groepsreizen:

  • Rondreizen in een groep
  • Groepsreizen met singles
  • Groepsreizen met kinderen
Je leest er hieronder meer over.

Waarom groepsreizen met Sawadee?

  • Reizen op een duurzame manier
  • Groepsreizen mét individuele vrijheid
  • Persoonlijk én deskundig reisadvies
  • Het breedste reisaanbod

Rondreizen in een groep

Reizigers weten maar al te goed dat de ene bestemming makkelijker te bereizen is dan de andere. Wat dat betreft bieden rondreizen in een groep de uitkomst. De organisatie van de reis nemen onze enthousiaste reisbegeleiders ter plaatse op zich. Dit bespaart je uiteindelijk veel uitzoekwerk en kostbare tijd; welke je toch liever besteed aan het uitzoeken van je reis? Een ander voordeel is dat je met een groepsrondreis makkelijker op afgelegen plekken kan komen, omdat wij in de meeste gevallen gebruik maken van onze eigen privé-bus. Met meer dan 6800 officiële talen wereldwijd is de kans op een taalbarrière best groot en kan het lastig zijn om contact te maken met de lokale bevolking. Om deze redenen kan een georganiseerde groepsreis een goede én gezellige optie zijn. Je reiservaringen deel je namelijk met een groep gelijkgestemde reizigers waarbij er ook ruimte is voor individuele vrijheid.

Bekijk rondreizen

Groepsreizen met singles

De singlereizen van Sawadee zijn bij uitstek geschikt om gelijkgestemden te ontmoeten, ervaringen te delen en samen actief bezig te zijn. Onze groepsreizen voor singles zijn bedoeld voor iedereen die alleen op vakantie gaat, maar wel graag in het gezelschap van anderen een land wilt verkennen en de reiservaring wilt delen. Het begrip 'single' hanteren we ruim: wil jij op vakantie, maar blijft je partner thuis? Ook dan kun je één van onze singlereizen boeken of kiezen voor onze groepsreizen met minimaal 3 andere singles

Bekijk singlereizen

Groepsreizen met kinderen

Tegenwoordig maken steeds meer families rondreizen met kinderen. Sawadee biedt speciaal voor nieuwsgierige kids met reislustige ouders groepsreizen naar vele bijzondere bestemmingen wereldwijd! De familiereizen van Sawadee zijn ingedeeld naar leeftijd (7, 12 en 16 jaar). Rondreizen met kinderen is natuurlijk het leukst wanneer de kinderen op kunnen trekken met leeftijdsgenoten. Vriendschappen zijn zo makkelijk gesloten en dat draagt bij aan een onvergetelijke vakantie ervaring. Onze familiereizen zijn helemaal afgestemd op de behoeftes en interesses van zowel ouders als kinderen en bevatten leuke activiteiten zoals safari’s, fietstochten en overnachtingen bij mensen thuis. Daarnaast zijn er veel rustmomenten ingepland, worden er per dag niet al te veel kilometers afgelegd en vaak gebruikt gemaakt van directe vluchten.

Bekijk familiereizen