< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 312 beoordelingen
 • 7 13-02-19

  Oscar

  Zware maar interessante reis die niet als een vakantie omschreven kan worden. De belevingen en bezoeken van onderdelen van de Ethiopische bevolking maakt het interessant.

 • 7 13-02-19

  Koos

  Een mooie intensieve reis, maar de zwaarte van de reis te lang

 • 9 13-02-19

  Hildo

  Bijzonder gevarieerde reis met een programma vol afwisseling. Van kerken tot stammen, van natuur tot cultuur.

 • 9 13-02-19

  Kees

  Grote variatie qua landschap (van Savanne tot hooggebergte), natuur (veel vogels van ijsvogels tot flamingo's), mensen (diepgelovige in het wit gehulde Christenen in het Noorden tot animistische, bizar beschilderde en met geitenvellen beklede stamleden in het Zuiden) en cultuur zoals de in de rotsbodem uitgehouwen schuilkerken bij Lalibela.

 • 8 13-02-19

  Paul

  Tevreden dat ik de reis gemaakt heb. De manier waarop Sawadee de reis deed was voor mij nieuw maar paste goed in het geheel. Een danig primitief land kan ook geen luxueuse reis bezorgen. Dat plaatje klopte. Niet iedereen zou deze reis willen doen wegens te weinig comfort. Intense reis. Veel indrukken maar ook bedenkingen.

 • 8 13-02-19

  Jan

  We hebben een prachtige reis gemaakt en waren onder de indruk van het land en z’n mensen.

 • 8 13-02-19

  Els

  We hebben een erg bijzondere reis gemaakt die we niet graag hadden willen missen

 • 8 16-01-19

  Tien

  een diverse reis met prachtige landschappen, stammen met verschillende gebruiken,mooie rotskerken en kloosters afgewisseld met natuur waarin de gellada- baviaan en de ethiopische wolf heel bijzonder waren. Dit alles super geregeld door Jacine , onze reisbegeleider,

 • 8 16-01-19

  Yvonne

  Ethiopie rondreis, echt een belevenis! Timkat, bezoeken van de rotskerken, de verhalen van de gidsen, de wandelingen, het rondreizen per bus en jeep, bezoek aan de verschillende stammen en markten, het is zo ontzettend bijzonder. Soms ook zo confronterend (YOU! Foto! Money! Pen!) Vroeg in bed, vaak ook weer vroeg eruit. Reisbegeleider Yacine was echt geweldig. Dankzij haar konden we van goede lunches en koffieshops genieten, heerlijk een middag uitrusten aan het mooie zwembad in arba minch, en volgende dag een boottocht op het chamomeer. Daar waar het mogelijk was regelde ze ‘extra’s’ . Ze is echt een topper!

 • 8 16-01-19

  Marijke

  Een intensieve en afwisselende reis. Fijne afwisseling tussen cultuur en natuur. De enthousiaste reisbegeleiding door Yacine maakt dat we het maximale uit de reis hebben gehaald!

 • 9 16-01-19

  Vera

  Heel indrukwekkende en prachtige reis. Mooie landschappen, interessante mensen. Ik heb een goed en compleet beeld van Ethiopië gekregen.

 • 8 16-01-19

  Evert

  De reis was goed geregeld. Yascine is een super reisbegeleidster. De hotels waren niet alle evengoed. Het kamperen is erg leuk, alleen het sanitair was prut en de kokkin was niet zo best. Het land en de mensen zijn geweldig.

 • 9 16-01-19

  Trees

  Supermooie reis met vele afwisselingen qua cultuur en natuur. Geweldige enthousiaste reisleiding die daardoor ook haar bijdrage heeft geleverd aan deze ervaring (super Yacine!)

 • 8 16-01-19

  Inge

  Ethiopië maakt indruk: wat een bijzondere kerken en kunstschatten in het noorden en prachtige stammen in het zuiden en dat alles in een erg mooi en gevarieerd landschap. Een indruk krijgen van de verschillende culturen was geweldig. Dankzij onze super reisbegeleider Yacine konden we volop genieten van alle ervaringen. Timkat meemaken was bijzonder en zo ook de vele dieren die we gezien hebben. Het vele gebedel en stof, vooral in het zuiden, maakt dat de reis net iets minder beoordeeld wordt.

 • 8 16-01-19

  Greta

  Mooie reis. Enorm verschil tussen noord en zuid qua cultuur, landschap en bevolking. Lange reisroutes. Hotels soms erg basic zonder water en dit is niet leuk in een zo'n stoffig land als Ethiopië! Spijtig dat we niet naar het Senkele wildreservaat konden!

 • 7 16-01-19

  Mieke

  Zeer afwisselende reis wat al meteen met het hoogtepunt begon in Lalibela - het Timkatfeest. Met in het noorden de nadruk op het geloof en in het zuiden op de stammen. Vier weken was iets te lang. Twee stammen minder en een slimmere route terug naar Adis was beter geweest. Storende factor was het constant worden lastig gevallen door locals voor geld.

 • 9 16-01-19

  Ankie

  Fantastisch en een heel bijzondere reis! Mooie mix van cultuur, natuur, Ethiopisch/Afrikaanse chaos, prima hotels (op een enkele daar gelaten maar daar had ik me op ingesteld). Het Zuiden met het bezoek aan de stammen gaf mij een wat dubbel gevoel maar Yacine wist toch altijd weer als eerste bij het dorp te zijn zodat je minder het gevoel had een indringer te zijn maar een echte bezoeker (interactie met de bevolking). 4 weken is lang en je komt dan op een verzadigingspunt maar daar kom je dan weer mooi overheen met weer een prachtig stukje natuur en de geneugten van het laatste hotel.

 • 8 26-12-18

  Hans

  Ondanks de (te) vele dagen van reizen t.o.v. de activiteiten was het toch een reis, die de moeite waard is geweest. Sawadee moet wel eens de 'wervende'teksten herzien.

 • 9 26-12-18

  Remy

  Een geweldige reis door een byzonder land. Met hoogtepunten op vooral cultureel gebied (Aksum, Lalibelo, tribes in het zuiden) en op landschappelijk gebied.

 • 8 26-12-18

  Mary

  Een bijzondere reis waarin je vele jaren teruggaat in de tijd. Vooral de periode in Lalibela tijdens het Leddeth 'festival' tussen die duizenden pelgrims heeft op mij diepe indruk gemaakt. De prachtige natuur en de dieren bijv. in Simienmountains. Het met de bus of jeep laveren tussen alle koeien, geiten en mensen op de weg. Zoveel belevenissen. Het Zuiden met het bezoek aan de stammen gaf mij een wat dubbel gevoel. Als indringer in hun dagelijks leven. De wat langere reisdagen vond ik door de regelmatige onderbrekingen goed te doen.

Groepsrondreis Ethiopië

Kerken en kleurrijke bevolking

Rondreis Ethiopië
29 dagen vanaf € 2.648
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Winterdeals
Profiteer van €50 korting p.p.

De koude winterdagen in Nederland zijn een feit. Sneeuw, kou en regen.. Typisch Hollands winterweer. Droom je al weg naar een zonnig oord? Misschien boek je een mooie reis naar één van onze geselecteerde bestemmingen en ontvang je €50 korting per persoon