< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 356 beoordelingen
  • 8 14-01-20

    Harjen

    Fantastische reis. Heel afwisselend. Het noorden was vooral bijzonder door het Timkat festival. En niet te vergeten de grotkerken in Lalibela. Het zuiden veel stammen gezien, prachtig!!

  • 8 14-01-20

    Rients

    Prachtige reis in een heel ander land met veel verschillende culturen waar aan we even mochten proeven

  • 9 14-01-20

    Ton

    Prachtige reis, vervoer prima, sommige hotels matig tot slecht

  • 8 14-01-20

    Marijke

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 14-01-20

    Peter

    Redelijk vermoeiende reis door de vele kilometers. Soms heel goede hotels, soms matig tot slecht.

  • 8 08-01-20

    Johan

    de reis was prima en voldeed aan de verwachtingen qua vooraf gekregen info via website van Sawadee. Gereisd op kamerindeling en een geweldige medereiziger getroffen.Getroffen met het weer en slecht wat nattigheid in het zuiden gehad maar niet om over te klagen.Fijne contacten kunnen maken met locale bevolking welke overwegend zeer vriendelijk , trots, nieuwsgierig en behulpzaam is en ondanks armoede erg tevreden zijn. Grote diversiteit aan stammen met elk hun bijzondere culturele uitingen en gebruiken. Prachtige natuur wat zelfs met lange reisdagen mij niet verveelde.Veel bedrijvigheid en levendigheid. Prachtige en talrijke vogelssoorten die ik nog nooit had gezien en zelfs de ethiopische wolf kunnen bewonderen. Kortom een geslaagde reis.

  • 8 08-01-20

    Tiny

    een zeer fascinerende en inspirerende reis. Ethiopië heeft vele gezichten. Letterlijk en figuurlijk. Wat een verschillende mensen en levenswijzes, stammen en culturen. Je komt ogen tekort. Alles gebeurt op en aan de weg. Wel back tot basic dus geen luxe reis maar this is africa! Goede reisbegeleiding en geweldige chauffeurs die autorijden tot een kunst hebben gemaakt. Kortom een geweldige reisbelevenis.

  • 8 08-01-20

    Corrie

    Een prachtige reis door een land met veel verschillende culturen en landschappen. In 4 weken tijd wel voor 8 weken gezien! Echt hartje Afrika waar we doorheen getrokken zijn onder begeleiding van Mieke die, ondanks dat het voor haar ook de 1e keer Zuid Ethiopië was, dit op een zo goed mogelijke manier deed.

  • 8 08-01-20

    Gerrit

    Prachtige reis met heel veel indrukken van een bijzonder land met bijzondere mooie mensen! Best wel heftig af en toe maar dankzij onze reisleidster Mieke, die ondanks dat ze zelf voor de eerste keer in Zuid- Ethiopië was, er alles aan heeft gedaan om het goed te laten verlopen.

  • 7 08-01-20

    Yvonne

    Nou voor het eerst een reis in gezelschap, de groep was wel oud ondanks dat heb ik me wel vermaakt, alles was goed geregeld

  • 7 08-01-20

    Ralph

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 08-01-20

    Ans

    De reisleidster Mieke was geweldig. Het was voor haar een zware reis, omdat gemaakte afspraken steeds werden gewijzigd.

  • 8 08-01-20

    Piet

    zeer avondtuurlijke en afwisselde reis , veel gezien en meegemaakt.

  • 8 26-12-19

    Ron

    Prima reis leuke groep (niet te groot) en een goede reisbegeleider.

  • 8 26-12-19

    Titia

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 26-12-19

    Nelleke

    Een indrukwekkende en enerverende reis met lange reisdagen. Geen reis voor 'watjes'. Je moet (soms letterlijk) tegen een stootje kunnen want overal zijn mensen. Hun leefomstandigheden zijn eenvoudig/simpel en soms ronduit slecht. Al je zintuigen worden geprikkeld. De bijzondere en verschillende culturen zijn het pronkstuk van Ethiopie. Natuur en landschappen zijn afwisselend en overweldigend.

  • 10 26-12-19

    Anonieme Reiziger

    Reis door een geweldig landschap, met een scharkering aan krachtige authentieke mensen. Rijk aan culturen. Het reisprogramma zit goed in elkaar, de reisbegeleider was uitzonderlijk goede organisator en had ook oog voor de individuele reiziger. Ik heb genoten.

  • 7 26-12-19

    Leo

    de reis naar Ethiopie was indrukwekkend-een andere wereld-buitengewoon leerzaam.Goede begeleiding. Het transport met bus ok , maar de 4weeldrives Nissa Patrols waren afgeleefde beesten.Voordurend met 3 volwassen mensen achterin bonkent over -zeer slechte wegen, was verre van een pretje en dat zon 3 weken lang.Kortom een wagen meer en een wat minder uitgewoont interieur zou een hard nodige verbetering zijn.

  • 7 26-12-19

    Corrie

    Bijzondere reis, maar vermoeiender dan ik me had gerealiseerd.

  • 9 20-11-19

    Coby

    Reis zat goed in elkaar en was heel gevarieerd

Groepsrondreis Ethiopië

Kerken en kleurrijke bevolking

Rondreis Ethiopië
29 dagen vanaf € 2.849
Avontuur-Plus
Naar boven