< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.6 14 beoordelingen
 • 8 15-01-16

  Frans

  Prachtig landschap, kleurrijke mensen, originele kerken en riten. Binnenlandse vluchten en soms lange tochten in matige bus met goede chauffeur, gebrekkige tot goede accommodatie, efficiënte en zorgzame reisleiding. Prettige contacten met kantoor Sawadee.

 • 9 15-01-16

  Jan

  De rondreis was zeer boeiend en Ethiopië heeft een onvergetelijke indruk op me gemaakt. Mede door de vakkundige reisleiding liep alles op rolletjes ondanks de niet altijd eenvoudige en vaak primitieve omstandigheden. We hebben heel wat (vermoeiende) uurtjes reizend doorgebracht, maar dit werd gecompenseerd door een fantastisch landschap. Kortom: Aan te bevelen.

 • 9 15-01-16

  Catherine

  Fascinating country, perfect climate - pleasantly cool because of the altitude in north Ethiopia -, great traditions and cultures, interesting history delicious coffee, cool music...

 • 8 15-01-16

  Tjitske

  Een prachtige groepsreis met veel verrassingen in het on Afrikaans aandoende Afrikaans land Ethiopië. Veel cultuur in Gondar, Axum en Lalibela en overweldigende natuur in de Simien bergen. Harar is weer een heel ander ervaring, zowel de mooie straatjes en doorkijkjes naar binnenplaatsen, als de vele lome chat kauwende mensen maken indruk.

 • 9 15-01-16

  Pieter

  Een goed georganiseerde reis. Leuke, kleine groep. Veel gezien, mede dankzij de 3 binnenlandse vluchten. Het maakt de reis in vergelijking met andere reisorganisaties wel een stuk duurder maar loont de mooite doordat meer ter plekke kan worden genoten.

 • 8 15-01-16

  Flory

  Ethiopië heeft prachtige landschappen, een grote verscheidenheid aan mensen en dieren, en bijzondere monumenten en kerken. Mooie rondreis Ethiopië dus!

 • 7 24-04-15

  Yvonne

  Ik ben naar Ethiopië geweest en dit was een bijzondere rondreis. Een nooit gekoloniseerd Afrikaans land! En daarbij orthodox christelijk in het noorden. Ik wist niet dat het zoooo bergachtig was.

 • 9 24-04-15

  Maaike

  Fantastische reis. Veel indrukken en ervaringen die uitnodigden tot onderling intensieve gesprekken over cultuur, natuur, armoede en ontwikkeling.

 • 9 24-04-15

  Hanny

  Het was een indrukwekkende en interessante reis door Noord Ethiopië. De reisleider Kovilka was voortreffelijk en werkte perfect samen met de Ethiopische gids Teketaye. Deze beide personen verzorgden elke dag een uitstekend programma waardoor we veel gezien en beleefd hebben. Ik zou iedereen aan willen raden om ook Ethiopie te gaan beleven!

 • 9 24-04-15

  Clemens

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 24-04-15

  Wim

  Een prachtige reis (géén vakantie!) met veel indrukken. Een culturele reis, waarbij we genoten van de natuur, ontmoetingen met de bevolking, struinen over lokale markten, geschiedenis/ opgravingen, verhalen van onze Ethiopische gids (met heel veel kennis van zaken!) en onze groep medereizigers. Het is wel een echt ontwikkelingsland met veel armoede.

 • 9 24-04-15

  Anja

  De afwisseling tussen cultuur en natuur, het actief bezig zijn of juist een meer inactieve reisdag vond ik erg prettig. Ook de gereserveerde accommodaties waren goed uitgezocht. De reis geeft een goed beeld van het noordelijk deel van het land.

 • 9 28-03-15

  Pieter

  In een relatief korte tijd een mooie gevarieerde indruk gekregen van diverse facetten van Oman en Dubai. In Oman een goede indruk gekregen van o.m. natuur, bevolking en historie.Ondanks de vele reiservaring die ik eerder heb opgedaan, is deze reis - onder meer door het zien van eierleggende schildpadden, het bezoek aan de geitenmarkt in Nizwa en een traditionele dhow-botenbouwer - .de mooite om te ondernemen waard. Dubai zien beschouw ik als de slagroom op het toetje!

 • 8 09-01-15

  Frans

  Er is geen omschrijving ingevuld

Groepsrondreis Ethiopië - noord

Niet boekbaar

Naar boven