< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Little Acre Hotel - Aburi

  Dit hotel ligt op 30 minuten rijden van Kotoka International Airport (KIA) en combineert Westers comfort met moderne inheemse invloeden. De kamers zijn comfortabel.
 •  

  Adi Lake Resort - Odumase

 •  

  Samnandzo Lodge - Tamale

 •  

  Mole Hotel - Mole National Park

  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad
  Het Mole hotel is een basic hotel met een zwembad in het Mole nationaal park. Het uitzicht over het park is prachtig. De kamers hebben airconditioning.
 •  

  Ashanti Gold Hotel - Kumasi

  Ashantai Gold hotel ligt heel centraal: slechts 5 minuten van het centrum van Kumasi en 15 minuten van de grote markt.

 •  

  Coconut Grove Bridge House - Elmina

  Dit hotel bevindt zich in Elmina en geeft een mooi uitzicht op het fort van Elmina. Er is een zwembad aanwezig. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en een plafondventilator. Het personeel van het hotel is erg vriendelijk.
 •  

  Anomabo Beach Resort - Anomabu

  • image image
   eigen badkamer
  Het resort is gelegen in Anomabo. Deze stad was ooit een belangrijk centrum voor slavenhandel hiervan getuigen de vele kastelen aan de Ghanese kust. Het resort ligt in een uniek kokospalmbos. Het restaurant serveert continentale als lokale gerechten.

Accommodatie algemeen

We overnachten we in eenvoudige hotels/lodges met (meestal) een eigen douche en toilet. De accommodatie bij Bobiri is sober. We delen met 4 personen de kamer en het sanitair.
Gelieve er rekening mee te houden dat veel hotels in Ghana niet bekend zijn met twin bedden. Vaak hebben ze enkel een groot bed. Wil je dit niet, dan raden we je aan om een single kamer te boeken.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Je kan ervoor kiezen om een kamer (of tent indien van toepassing) te delen en te rouleren met andere ‘op indeling’ deelnemers van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

We kunnen geen single kamer garanderen in Bobiri.

 Vervoer ter plaatse

Tijdens de gehele reis hebben we een eigen bus tot onze beschikking.

Groepsrondreis Ghana

Niet boekbaar

Naar boven
 

Webinar Europa reizen
Rondreizen binnen Europa

Op dinsdag 3 november organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:00 een Webinar over onze Europa rondreizen. Wat kun je verwachten van de Webinar? 

 • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan  
 • Uitgelichte bestemmingen en nieuwe Europa reizen in ons aanbod
 • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen