< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 24 beoordelingen
 • 8 02-02-14

  Frieda

  Een zeer gevarieerde rondreis met zowel aandacht voor het leven in de dorpen als het aandoen van enkele grote steden. Ook de natuur en plaatselijke ambachten kwamen aan bod.

 • 6 02-02-14

  Koos

  Leuk dat ik Ghana gezien heb, maar de reis moet nog ontwikkeld worden tot zo'n sluitend geheel als b.v. op Cuba.

 • 8 22-12-13

  Sacha

  prima groepsreis. Afwisselend, kleurrijke bevolking. NP Mole en festival zeer de moeite waard. Fijne afsluiting aan strand.

 • 8 22-12-13

  Gerda

  Gevarieerde groepsreis. Met name de enorm vriendelijke bevolking maakt Ghana een leuk land om te bereizen.

 • 9 10-11-13

  Gwen

  Ghana! Een gevarieerde groepsreis langs paleizen, markten, wildlife en Nederlandse geschiedenis. Even helemaal weg, midden in een prachtige Afrikaanse cultuur. Aanrader!

 • 9 10-11-13

  Marnix

  Ghana is een prachtige bestemming. Het heeft een grote diversiteit. Zowel het noorden als het zuiden zijn prachtig. Het was ook mooi om aanwezig te zijn op het Akwasidae festival. Een grote dank hiervoor. Dit is het aanbevelen waard aan mensen die houden van Afrika zoals ik. Dat het toerisme in Ghana nog in zijn kinderschoenen staat is bijzaak. Dit maakt het misschien nog zo mooi

 • 8 10-11-13

  Hendrika

  Ghana: terug kijkend een echte Afrikaanse beleving.Wat een divers land. Het warme groene zuiden en het droge hete noorden, wat een diversiteit. Een pure beleving... Samen met Adema, Dou-dou, Omar en Maarten (Crew) en 15 medereizigers een prachtig rondreis gemaakt/beleefd.

 • 10 03-03-13

  Emmy

  10 - alles was goed

 • 8 20-01-13

  Ria

  Een groepsreis die gelukkig maakt, vooral door de mogelijkheid tot contact maken met de bevolking en het bezoeken van dagelijkse bezigheden van mensen en situaties, zonder dat het direct 'toeristisch'aandoet!

 • 8 20-01-13

  Lucille

  Ghana is voor mij het meest vriendelijke land van West Afrika. De mensen zijn ontzettend aardig en gastvrij. Ook zitten er veel aangename verrassingen in de reis, zoals het NIET toeristische Akwasidae Festival, de mooie natuur van het Mole Nationaal Park, de traditoneel gebouwde dorpen van leem maar ook het zeer indrukwekkende Slavenfort in Elmina. Kortom een aanrader om Ghana te bezoeken want zelfs de apen van het Boabeng Monkey Sanctuary zijn er erg vriendelijk.

 • 8 27-11-11

  Emma

  Als je wilt kennismaken met Afrika is Ghana een land om te bezoeken. Het land is niet toeristisch, afwisselend met tropisch woud en in het droge noorden diverse culturen. Een absloluut hoogtepunt is het Ashanti festival vol kleurrijke kleding en festiviteiten. Ook de slavenforten in het Zuiden maken veel indruk. Je sluit de reis af op een tropisch strand.

 • 8 27-11-11

  Anneke

  Mits je bestendig bent tegen de temperatuur, de soms slechte toestand van de sanitaire voorzieningen, is deze reis ook heel goed te doen voor de senior reiziger. De Ghanese bevolking is heel vriendelijk.

 • 8 27-11-11

  Bianca

  Prima reis, met diverse hoogtepunten. Vriendelijke bevolking, gevarieerd landschap en interessante geschiedenis van het Ashanti volk en de slavenkust.

 • 8 27-11-11

  Astrid

  Een erg afwisselende reis. Het landschap en architectuur zijn niet bijzonder, maar de mensen zijn daarentegen ontzettend vriendelijk en niet opdringerig. Heb me dan ook geen moment onveilig gevoeld. Voor mij was het een eerste kennismaking met West-Afrika en heb het als heel bijzonder ervaren. Het toerisme staat nog duidelijk in de kinderschoenen, maar misschien is dat wel huist de charme van het land.

 • 8 27-11-11

  Thijs

  Schitterende bestemming, maar geen uitschieter. Heel, heel vriendelijke bevolking.

 • 8 27-11-11

  Albert

  Een afwisselende reis. De verschillen in het landschap en bevolking tussen het zuiden en het noorden. Het Akwasidae festival in Kumasi. De geschiedenis aan de kust met de forten uit de slaventijd.

 • 8 24-07-11

  Anja

  Prima reis gehad, goed georganiseerd

 • 8 24-07-11

  Steffie

  Onwijs gave reis. Heel veel gezien en niet alleen de toeristische dingen maar ook het echte leven van de mensen daar. De kleine projectjes waar je langs gaat, geven een goed beeld daarvan en dat vond ik erg leuk. Leuke crew en leuke groep!

 • 9 14-05-11

  Henk

  Ik heb het als heel prettig ervaren., , En zou het zo weer over doen, maar dan elders.

 • 10 14-05-11

  Maurice

  nou de reis met sawadee. naar ghana was erg goed en erg leuk. en ik heb een hoop gezien en veel gedaan, het was erg gaaf en ik ga zeker nog een keer weg. en dan weer met sawadee, wand daar kan je zeker iets leuks mee. en ook veel leuke mensen en alles was goed verzorgd, en daar hou ik wel van, nou dus allemaal op reis met sawadee. nou gr m.prins

Groepsrondreis Ghana

Niet boekbaar

Naar boven