< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

De ervaring leert dat deelnemers een goede afwisseling tussen overnachten in hotels en kamperen erg op prijs stellen vanwege de rust en de privacy. Tijdens deze reis kamperen we 7 nachten en overnachten we 9 maal in eenvoudige hotels/lodges met (meestal) een eigen douche en toilet. Houdt er rekening mee dat de voorzieningen op de kampeerplekken vaak minimaal zijn. Op enkele locaties zijn helemaal geen voorzieningen. Op sommige plaatsen is er alleen koud water of zelfs helemaal geen stromend water en is het dus niet mogelijk om te douchen. Je kunt je altijd wel wassen met een teiltje water. Ook zijn de toiletten vaak hurk-wc’s en zijn ze niet altijd perfect schoongemaakt. Een flexibele instelling is daarom erg belangrijk!
Tijdens de reis zorgen wij voor tenten en voor de rest van de kampeer- en kookuitrusting. Alleen een slaapzak en/of lakenzak moet je zelf meenemen. Daarnaast kun je een muskietennet meenemen voor de dagen dat we in hotels zonder muskietennet verblijven. Je dient je eigen tent op te zetten en af te breken. Tijdens de kampeerovernachtingen zal onze kok de maaltijd bereiden.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Je kan ervoor kiezen om een kamer (of tent indien van toepassing) te delen en te rouleren met andere ‘op indeling’ deelnemers van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Tijdens de gehele reis hebben we een eigen bus tot onze beschikking.

Groepsrondreis Ghana

Niet boekbaar

Naar boven