< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
7.8 9 beoordelingen
  • 8 02-11-10

    Dave

    Een afwisselde reis van regenwoud tot savanne. Met door de tijd van het jaar (november, regenseizoen nog niet echt helemaal over) de nodige spannende elementen.

  • 7 13-12-09

    Ad

    In het algemeen loopt de reis op rolletjes. Ook als het hotel voor de volgende dag failliet is. Met improvisatie wordt een oplossig gezocht. Hierbij wel altijd als uitgangspunt houden dat je in Afrika bent en het anders is dan thuis. Al met al, ben ik tevreden over het geheel.

  • 8 13-12-09

    Anne-Huus

    Het was een mooie, indrukwekkende reis. Soms een beetje te veel van voor elk wat wils. Reis geeft een goed beeld van het land en de mensen die er wonen en werken, ook al kun je dat in 4 weken niet snappen. Reis vond ik in het begin erg vermoeiend: lange reisdagen, in vochtig klimaat.

  • 7 13-12-09

    Jolanda

    Reis door een onbekend stuk van Afrika. Met name de vele hutjes, met bijbehorende dorpspompen zijn leuk om te zien. De chefferieën of fons zijn interessant, en er zijn mooie wandelingen mogelijk. Doordat toerisme nog in de kinderschoenen staat, worden de meeste activiteiten met de hele groep gedaan.

  • 7 13-12-09

    Serge

    Contact met plaatselijke bevolking in Afrikaanse landen ontroert iedere keer weer. Kameroen heeft indrukwekkende natuur.

  • 7 22-11-09

    Ingrid

    Een mooie bijzondere reis.

  • 8 22-11-09

    Aurelia

    Kameroen is een prachtig land en zeker de moeite waard. Ik heb een mooie reis gehad. Inspringen op plaatselijke gebeurtenissen maakt de reis nog meer bijzonder.

  • 9 22-11-09

    Peter

    Voortreffelijke reis in toerisdisch weinig bezocht land. We kwamen maar enkele individueel reizende toerist tegen en geen andere groep. Cultureel zijn er verschillende bijzondere hoogtepunten te beleven, die elders niet voorkomen. Wandelen en trektochten zijn in Kameroen geweldig.

  • 9 22-11-09

    Gert-Jan

    De Kameroenreis geeft een uitstekend en rijk beeld, gevoel en geluid van wat Afrika te bieden heeft: berglandschap, savanne, wildparken, oude en nieuwe cultuur,verschillende culteren tussen noord en zuid, christelijk, animistisch en islamitisch, landschappen, dorpjes, steden, jungle en strand. Voor een meer specifieke reis zoals een "wilde dierenreis", bergwandelreis, jungletocht,of een strandvakantievakantie kan beter naar een ander land dat daarom bekend staat.

Groepsrondreis Kameroen

Niet boekbaar

Naar boven
 

Webinar
Weer veilig op reis

Op woensdag 15 juli organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:30 een webinar: Weer veilig op reis! 

Wat kun je verwachten van de webinar?

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan 
  • Wat verandert er, wat blijft zoals je gewend bent? 
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen