< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
9.0 4 beoordelingen
 • 9 14-09-19

  Carla

  Fantastisch mooie reis, een klein groepje met een enthousiaste en deskundige reisbegeleider, een super kok en zeer ervaren chauffeur. De magnificent 7 gespot en vele andere dieren in vier verschillende reservaten. Basic of met iets meer voorzieningen overnachten en met elkaar de maaltijd bereiden maken deze reis tot een onvergetelijke belevenis in het prachtige en gastvrije land Kenia.

 • 8 14-09-19

  Ilse

  Prachtige reis met goede en fijne reisbegeleider en dito chauffeur en kok! Reis was m.i. mede een succes omdat we slechts met een groep van 8 (inclusief reisbegeleider) waren. Ideaal een kleinere groep zeker v.w.b. de bewegingsruimte in de truck. Met maximum aantal deelnemers zou het te krap zijn geweest in de truck.

 • 9 14-09-19

  André

  Prachtige reis, kundige begeleiding en crew. 4 wildparken gedaan en naast big 5 nog vele andere bijzondere dieren gezien. De bezoeken aan verschillende stammen waren ook erg leuk. Wij hadden het voordeel slechts met 7 reizigers te zijn. Ik had er niet aan moeten denken deze reis in de beschikbaar gestelde safaritruck met het max aantal reizigers van 22 te moeten doen. Dat had echt niet gewerkt.

 • 10 14-09-19

  Jan

  De reis was een aaneenschakeling van hoogtepunten. Prima in balans qua afstanden, rust en activiteiten. Ook het eten was prima.

Groepsrondreis Kenia

Niet boekbaar

Naar boven
 

Flexibel boeken bij Sawadee

Bij bijzondere omstandigheden horen uiteraard bijzondere en flexibele boekings- en annuleringsvoorwaarden. Profiteer nú van de volgende voorwaarden:

 • Kosteloos annuleren tot 30 dagen voor vertrek. 
 • Gratis omboeken tot 5 dagen voor vertrek.
 • Niet genoten reisdagen bij repatriëren worden vergoed
 • Gratis annuleren tot dag voor vertrek bij een COVID-19 besmetting.