< Terug naar resultaten

Groepsrondreis Kenia en Tanzania

Safari rond de evenaar

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Kenia

Route daagse groepsrondreis Kenia en Tanzania

Een reis in Kenia en Tanzania is een rondreis door twee van de mooiste en meest afwisselende landen van Afrika. De bevolking is net zo gevarieerd als het landschap. Boeren in Kenia nemen je mee door hun groene bergland en in het stoffige vulkaanlandschap van de Ngorongoro kom je de kleurrijke Maasai tegen. Op de weidse vlaktes van de Serengeti in Tanzania leven de miljoenen wilde dieren van de savanne: giraffen, wildebeesten, zebra’s en leeuwen.

Met de boer op stap in Kenia Op de flanken van de groene heuvels van de Kerio Valley kampeer je op de camping van Kenia's creatiefste boer. Hij neemt ons mee met leuke wandelingen. Ook in het vruchtbare gebied aan de voet van de in Tanzania gelegen Mount Kilimanjaro neemt een lokale gids je mee naar koffieplantages, door oerbossen en over kleurige akkers. In Mto Wa Mbu zijn we door de vrouwen uitgenodigd op de lunch. Maar eerst gaan we met de mannen aan het lokaal gebrouwen bananenbier!. Kenia en Tanzania in de nacht: Sterrenhemel, kampvuur en dierengeluiden Reizen door Kenia en Tanzania betekent er op uit trekken met een volledig uitgeruste safaritruck en kamperen in de vrije natuur. ’s Nachts, onder de indrukwekkende sterrenhemel, luister je naar de geluiden van de wilde dieren om je heen. Terwijl je samen met een Samburu-krijger bij het kampvuur zit, hoor je hyena’s giechelen, leeuwen brullen en een stekelvarken langs ritselen. Op safari in Kenia en Tanzania: Giraffen, leeuwen en heel veel zebra’s Kenia en Tanzania bieden de meest fantastische safari's in de wildrijkste parken van Afrika. In de Serengeti migreren jaarlijks meer dan een miljoen wildebeesten en zebra's op zoek naar groene weidegronden. In het Ngorongoro reservaat kun je per terreinwagen de steile kraterwand afdalen om beneden te worden getrakteerd op flamingo's, hyena's, nijlpaarden en grote katten. En dit alles in de mooist denkbare setting. Zanzibar: Tanzania's exotische specerijeneiland Het paradijselijke eiland Zanzibar is de perfecte afsluiting van deze reis. Vanuit een comfortabel hotel kun je gaan duiken of snorkelen bij dolfijnen, een leerzame specerijenexcursie maken of verdwalen in het doolhof van smalle steegjes achter de paleizen van het historische Stone Town.

Groepsrondreis Kenia en Tanzania

Niet boekbaar

Naar boven